Diskusie - 658. stránka fóra
16
Spánok na neobvyklých miestach
Kde všade sa vám podarilo zaspať? Na akom najbizarnejšom/najzaujímavejšom/najvtipnejšom mieste? ; ) Otvor fórum »
10. 7. 2017 15:12
9
Vegán ktorý je mäso
Ako sa nazýva vegán, ktorý neje ani vajcia, ani mliečne produkty, ale mäsko si dá? :D Otvor fórum »
10. 7. 2017 15:03
7
Medicína PLZEŇ alebo BRATISLAVA
Ahojte ako by ste sa rozhodli pri výbere medicíny. BA Komenský alebo Plzeň Karlová. Neviem sa rozhodnúť kvôli priateľovi, diaľke a rodine, ale záleží mi aj na budúcnosti a úroveň Karlovej je lepšia ( podľa počutia )... Otvor fórum »
10. 7. 2017 14:19
2
Aplikacia We heart it
Som na tej stranke zaregistrovana a ked chcem pridat fotku tak mi to napise "Error. Please try again". Ale neviem preco. Vie mi niekto poradit co s tym? Otvor fórum »
10. 7. 2017 10:57Ekonomická fakulta UMB
Ahojte prosím Vás je tu niekto kto študuje na EF UMB? Konkrétne ekonomiku verejného sektora na inžinierskom stupni. Aký máte názor na túto školu? Aké sú prijímačky? alebo z čoho sa učiť na prijímačky ... Za všetky odpovede ďakujem... Otvor fórum »
10. 7. 2017 09:51
9
Nastrelenie náušníc
Ahoj :P prosím boli ste niekto na prestrelení uší ? Ako to asi bolí, nezapaluje sa to? Po akej dlhej dobe si môžem dať svoje náušnice namiesto natrelovacích ? Díky za odpoveď :D :) Otvor fórum »
9. 7. 2017 22:25
9
Farba k mentolovej.
Ahojte, baby akej farby doplnky a topanky sa hodia k svetlunko zelenym satam? Ja moc odtiene nerozoznavam, ale vraj su take mentolove.. Som zuuuufala lebo biele nemozem normalne zohnat.. Su po zem a spolocenske s cipkou. ... Otvor fórum »
9. 7. 2017 21:15
5
Download z Google books
Ahojte, viete mi pls helpnut ako stiahnem knihu z Google Books ? skúšal som pár programov ale ani jeden nefunguje (google books downloader, FSS google books downloader) . Za každý tip a radu budem vďačný. Otvor fórum »
9. 7. 2017 19:26
7
Bolí prepichnutie ucha?
Ahojte. Mala som od malička prepichnuté uši, no už mi to zarástlo, keďže som nenosila náušnice. Teraz by som si ich chcela dať prestreliť na tom istom mieste, kde už boli. Chcem sa spýtať,... Otvor fórum »
9. 7. 2017 17:27
1
Tablet lenovo yoga 3 8 LTE
Prosim vas ma niekto tento tablet. Ci by ste ho odporucili..hlavne na pozeranie filmov :) dakujem Otvor fórum »
9. 7. 2017 15:19
18
Je Banská Bystrica najkrajšie mesto na Slovensku?
9. 7. 2017 07:59
42
Aká je vaša životná skúsenosť? Dá sa poraziť psychické ochorenie?
Moja skúsenosť je, že psychické ochorenia sa skôr nedajú dlhodobo vyriešiť. Možno sa mýlim, aká je vaša skúsenosť? Otvor fórum »
8. 7. 2017 20:04Aká poisťovňa??
8. 7. 2017 19:21
5
Zľava na vlaky pre neštudenta?
Skončila som strednú, na výšku nejdem, veľa cestujem vlakom. Na stránke EURO26 som sa nedočítala moc o zľave na vlaky, na stránke zssk som našla ako možnosť zaplatiť 16, 5 za kartu JUNIOR RAILPLUS a mať rok... Otvor fórum »
8. 7. 2017 16:56