Diskusie - 652. stránka fóra
12
IT tester - lokálna firma alebo korporácia?
Som po škole, prakticky bez skúseností. Čo je na úvod lepšie? Uprednostniť prácu v menšej firmičke s 80 zamestnancami alebo to skúsiť v korporácii typu IBM, T-systems atď... ? Výhody nevýhody....? Ďakujem :) Otvor fórum »
21. 7. 2017 11:28
3
Aliexpress pomoc
Zdravím , potrebujem len takú menšiu radu (pomoc) , chcem si kúpiť slnečné okuliare ale už leto končí tak si ich chcem kúpiť cez zimu , tak moja otázka znie sú slnečné okuliare lacnejšie na Aliexpresse v... Otvor fórum »
21. 7. 2017 09:54
14
Literatúra - čo si prečítať?
Ahoj. Poradíte mi, čo by som mohla cez prázdniny prečítať? Môže to byť aj séria. Ďakujem. Otvor fórum »
21. 7. 2017 09:04
4
Pansky footfetish
Ahojte:)) pisem viac o sexualnych chutkach o gayov. Sam som gay a som velmi na footfetish. Rad muzske chodidla sajem olizujem cuckam voniam bozkavam. Gayovia podelte sa o svoje skusenosti alebo napiste spravu:) Otvor fórum »
21. 7. 2017 02:13
6
Ako odhaliť klamára ?
Za štyri týždne mi postupne zmizlo 120€ a viem aj kto to bol len neviem ako ho usvedčiť. Neviem či s tým mám ísť na políciu či to budú riešiť alebo mi oserú hlavu. Otvor fórum »
20. 7. 2017 21:57
11
Rockový obchod?
Ahojte, poznáte nejaký rockový-metalový-punkových obchod? Najlepšie internetovy Otvor fórum »
20. 7. 2017 21:16
5
Gluppo roka
Komu by ste dali sošku Gluppo roka? Kto najviac šíri somariny, tvári sa pri tom múdro až človek nevie či má plakať alebo sa smiať? Kto je najviac podľa Vás výstredný ale bez vkusu? Povedzte úplne hocijaké meno,... Otvor fórum »
20. 7. 2017 16:57
10
Objektív- canon eos 700D
Ahojte, rada fotím mám canon eos 700D a objektív 18-55. Chcem si kúpiť lepší, a keďže sa v tom nevyznám tak píšem sem... Vopred veľká vďaka Otvor fórum »
20. 7. 2017 16:50
4
Štúdium architektúry
Nazdar. Práve sa rozhodujem nad tým, kde strávim ďalších zopár rokov po skončení strednej školy a rozmýšľam práve nad štúdiom architektúry, tak som sa chcela opýtať, či by mi niekto nevedel poradiť kam na VŠ? ČR/SR/zahraničie? Otvor fórum »
20. 7. 2017 14:15
19
Schizofrenik
Ako mám môjmu psychiatrovi povedať že je dosť pravdepodobné že mám schizofréniu? Je mi to blbé povedať narovinu. Ako mu to mám naznačiť? Otvor fórum »
20. 7. 2017 02:42
5
ICloud a jeho muchy
čaute je tu nejaký technicko-zdatný applečkár? Potrebujem radu pred týždňom som si kôli malej pamäti na iPhone dal všetky fotky na iCloud ale teraz nejako zistujem že pokiaľ nemám rýchly internet tak sa mi videa nenačítajú a fotky sú v... Otvor fórum »
20. 7. 2017 01:37
1
Jazyková škola Palisády?
Od septembra budem chodiť na jazykovú školu na japončinu a zaujímalo by ma či neviete aká je kvalita tých kurzov? Chodí/l tam z vás niekto? Otvor fórum »
19. 7. 2017 23:22
52
Vzťah a osobný rast
Čo ste sa naučili od súčasného či minulého partnera alebo partnerky? O čo by ste dnes prišli, keby ste ho/ju nemali? Čím vás obohatili? Otvor fórum »
19. 7. 2017 21:52Overenie OP
Ahojte dávali ste si už niekto overovať kópiu občianskeho preukazu a vedeli by ste mi poradiť že kde konkrétne? na akom "úrade"? lebo na obecnom alebo miestnom majú písané že OP overovať nemôžu Otvor fórum »
19. 7. 2017 19:51
22
Spoločné toalety
Berlínsky minister spravodlivosti navrhuje, aby boli všetky toalety vo vládnych budovách prerobené na unisex zariadenia. Cieľom je predísť diskriminácii transsexuálnych osôb. Myslíte si, že spoločné toalety pre mužov, ženy a ostatných sú dobrý nápad? Otvor fórum »
19. 7. 2017 19:48
2
Gothoom
Zajtra zacina a teda, viem ze tu moc ludi nepocuva take, ale predsa... chysta sa niekto? :D Otvor fórum »
19. 7. 2017 18:05
- Jednorazové spovede (prijímanie, birmovka, ..)
- Viac krát som bol/pravidelne chodím
Ďalšie možnosti »