Diskusie - 623. stránka fóra
14
Deti vs. dospelí
Aj vy si myslíte, že je hrozná škoda, že tým ako ľudia dospievajú sa z nich pomaly vytráca ich detské ja a pomaly ale isto sa z nich stávajú dospelé monštrá?? (teda aspoň u väčšiny prípadov) Ako... Otvor fórum »
3. 9. 2017 12:32
8
Bolest kolena pri nedostatku vapnika
ahojte dlhši čas ma boli koleno a nemožm chodit ked stupim na nohu citim tlak a bolest v zadnej časti kolena niekdy v prednej nad koleom uživam lieky n vapnika poradite mi čo na bolest a opuch. Otvor fórum »
3. 9. 2017 12:13
8
Vydeli ste film Skús ma rozosmiať a čo si o ňom myslíte?
Vydeli ste film Skús ma rozosmiať ( v anglickom origináli Just go with it) s Adamom Sandersom a Jennifer Aniston a čo si o ňom myslíte? Otvor fórum »
3. 9. 2017 11:40
4
Tablet OS ? Android vs Windows
Ktorý operačný systém by ste si zvolili do tabletu a prečo? Výhody a nevýhody? Otvor fórum »
3. 9. 2017 07:36
6
2
Nie veľmi šťastné zosvetlenie vlasov
slúsila som zosvetľovací sprej na vlasy, zosvetlilo to pekne akurát na slnku ich mám oranžové..:( pomôže mi na to nejaký šampón? farbiť nechcem ... vďaka za normálne rady :)) Otvor fórum »
2. 9. 2017 22:19
2
Zakrsnutý králik
Zdravím. Plánujeme si zaobstarať mini králička a potrebovali by sme poradiť. Môže byť na balkóne celoročne (v klietke alebo je lepší drevený domček)? Alebo keby bol v vnútri, dá sa pri ňom spať? Nerobí v noci hluk? Otvor fórum »
2. 9. 2017 21:31
13
Dajú sa naučiť integrály bez znalosti gymnaziálnej matematiky?
Dokážem sa naučiť počítať integrály, matice, derivácie... Bez toho aby som ovládal gymnaziálnu matematiku? Ak nie, ktoré učivá sa musím naučiť, aby som sa vedel potom tie integrály a pod. Naučiť? Otvor fórum »
2. 9. 2017 19:00
2
Box KE
Poznate nejaký amaterský boxing team v KE? Kde trenuju? Kolkokrat tyzdenne? Beru aj starsich clenov? Otvor fórum »
2. 9. 2017 17:08
12
Úroveň vzťahu s kamarátom/kamarátkou
Ahojte. Ako veľmi je zostavená úroveň vášho vzťahu medzi tebou a tvojim/ou kamarátom/kou? Hovoríte si všetko navzájom? Alebo niekedy chcete niečo aj tomu druhému povedať, ale poviete si, že radšej si to nechám pre sebe, ... Otvor fórum »
2. 9. 2017 16:12
23
Keď nemáš do čoho "pichnúť"
Tiež vás pekne serie keď máte chuť niekam vypadnúť ale vážne nemáte s kým? alebo chcete spoznať nových ľudí len neviete kde. Tak napríklad ja vážne občas blúdim po dome a nemá do čoho pichnúť :D chodievam kosiť druhým... Otvor fórum »
2. 9. 2017 13:45
24
Dostali ste už niekedy za niečo pokutu?
2. 9. 2017 11:28
8
Vodná Korytnačka
Dobrý deň. Chcel by som nejaké domáce zvieratko a vybral som si vodnú korytnačku (Trachemys scripta) chcel by som sa spýtať či niekto máte s ňou skúsenosti a zhruba za koľko sa dá zariadiiť akvárium pre ňu :) a... Otvor fórum »
2. 9. 2017 10:26
8
Neda sa mi zapnut iPhone
Ahojte, Jedna sa o iPhone 6s. Cez noc si ho klasicky nabijam vzdy, kazdu noc. ale posledne 3 noci bolo taak ze sa mi najprv nedal zapnut a nereagoval a potom naskocil. Teraz sa mi... Otvor fórum »
2. 9. 2017 09:17
1
Vyska
Ahojte, prosim napiste mi vsetko co viete o tychto skolach: esf muni, pef mendelova a phf euba (kosice) dakujem :) Otvor fórum »
2. 9. 2017 08:35