Diskusie - 610. stránka fóra
6
Viete niekto názov pesničky v pozadí videa ?
Ahojte chcela by som sa vás opýtať viete niekto ako sa volá tá pesnička resp. inštrumentál v pozadí tohoto videa v 7:25 Skúšala som už aj TrackID SoundHound Shazam a nič A mimochodom nájde sa tu fanúšik... Otvor fórum »
24. 9. 2017 00:32
15
Je normálne keď chcem aby sa moji rozviedli?
Ahojte... no ako vidíte v nadpise je podľa vás normálne keď si decko želá aby sa jeho rodičia rozviedli? Ďakujem za vaše reakcie ; ) (len pls nenadavajte v nich ; ) Otvor fórum »
24. 9. 2017 00:13
4
Katedra trestného práva, kriminológie etc. - mám v tom bordel :D
Prvý koment Otvor fórum »
23. 9. 2017 21:34
8
Ako si zarobiť
Ahojte mám 14 a chcela by som si zarobiť na jeden školský zahraničný výlet ale neviem ako. Ako si mám zarobiť keď mám len 14? Otvor fórum »
23. 9. 2017 14:57
17
Ako postupujete s potravinou tesne (pár dní) po konci záručnej lehoty
- Potravinu okamžite vyhodím
- Okúsim jej stav, podľa neho sa rozhodnem
- Nevadí mi to, pár dní ma nezabije
Ďalšie možnosti »
23. 9. 2017 14:23- Okúsim jej stav, podľa neho sa rozhodnem
- Nevadí mi to, pár dní ma nezabije
Ďalšie možnosti »
44
Ako by ste sa volali keby, že si môžete úplne zmeniť meno?
Ahojte... No proste si predstavte, že si idete úplne zmeniť meno aj priezvisko. Ja osobne neviem ako by som sa volala, ale viem, že by som si dala aj stredné meno a určite by som chcela... Otvor fórum »
23. 9. 2017 12:12
6
Doprovod na stuzkovu
Idem frajerovi na stuzkovu. Aké šaty sú vhodné? Krátke po kolena či dlhé? Nemajú na škole dievčatá, takze nikoho by som nezatienovala v dlhých, ale aj tak..ďakujem za odpoved Otvor fórum »
23. 9. 2017 11:23
18
Ktorý šport je váš najoblúbenejší?
A z toho vášho oblúbeného športu, ktorý klub máte najradšej? Otvor fórum »
23. 9. 2017 11:18
15
Čo si myslíte o SNP?
- Najvýznamnejšia historická udalosť Slovákov
- Zrada na I.SR
- Významná historická udalosť ale mám k nej výhrady
Ďalšie možnosti »
22. 9. 2017 22:36- Zrada na I.SR
- Významná historická udalosť ale mám k nej výhrady
Ďalšie možnosti »
8
Výber sš
Má výber sš dopad na budúce zamestnanie či štúdium? Pracujete (študujete vš) v odbore, ktorý ste mali na strednej? Otvor fórum »
22. 9. 2017 19:26
8
Viete mi odporučiť nejakú dobrú stoličku k stolu?
Ahojte, mám síce kreslo, ale už je vysedené a celkovo, keďže sa mi na ňom zle sedí, často si vykladám nohy alebo sedím na nohách. Pritom v robote za stolom sa mi to nedeje. ... Otvor fórum »
22. 9. 2017 10:41
14
Spoznávanie Slovenska
Poznáte nejakého Slováka, ktorý cestuje po Slovensku a natáča "vlogy", resp. nejaké kratšie videá zo svojich ciest? Napríklad hrady, zámky, prírodu, nejaké zaujímavosti... atď. Ak áno napíšte do komentu :) Ďakujem Otvor fórum »
22. 9. 2017 10:34
17
Nezobúdzam sa na budík
co robit? Ucitelia si myslia ze to robim ako naschval ale ja ked zaspim tak ten budik nepocujem a zobudim sa neskor sama od seba. Doma nie je rano nikto kto by ma vedel zobudit Otvor fórum »
22. 9. 2017 08:12