Diskusie - 609. stránka fóra
Príprava na Bilingvalne gymnazium metodova
Ahojte tentp rok budem robi primackyna metodku francuzske bil. Gymnazium a pozeral som si ajspravil tie ukazky testov ale nieje tam toho vela jr nejaky sposob ako sa mozem na tie primacky pripravit? Dakujem za odpoved Otvor fórum »
25. 9. 2017 23:42
6
Sťahovanie hudby s prebalom albumu
Ahojte, už dlho hľadám nejakú stránku na sťahovanie hudby s obrázkom. Vždy po stiahnutí ostane iba hudobná stopa bez prebalu. Odkiaľ takto sťahujete Vy? Otvor fórum »
25. 9. 2017 21:03
6
Hra na gitaru
Je dobré sa ako začiatočník učiť hrať na gitaru songy ? Ale radšej iba základy. Mám ju 2 týždne zatiaľ si len tak brnkám a naučil som sa pár akordov hoc to niekedy vŕzga. Chcem sa aj do... Otvor fórum »
25. 9. 2017 19:11
4
VS prestup
Cavte, neviete niekto prosim vas ci sa da prestupit na inu VS pocas semestra? V ramci pribuzneho odboru (z ekonimika podniku na manazment) dakujem Otvor fórum »
25. 9. 2017 17:28
11
Nová vec
Čaute čaute :D S novou kapelou Take Apart máme prvé demo s názvom Starting line vonku :) Môžete ho nájsť na tejto stránke http://bandzone. cz/_103057 Za vaše názory budem vďačná. Nové veci môžete očakávať už čoskoro :) Otvor fórum »
25. 9. 2017 17:16
9
Baví vás robiť vizuálne zmeny v domácnosti?
Mám na mysli zmeny v nábytku (prip. upravenie polohy jestvujúceho), malovky, nové doplnky, zmeny dekoru, prerábky (od malých až po veľké rekonštrukcie) a podobne :) Otvor fórum »
25. 9. 2017 16:39
4
PS network ma blokuje
Nevie mi niekto poradiť lebo som zistil že v podpore sony robia samý tupci... Asi pred mesiacom sa mi menil poskytovateľ internetu a odvtedy ma psn blokuje. Ukazuje mi to drblý kód nw-31468-2 a že sa neviem spojiť... Otvor fórum »
25. 9. 2017 15:25
2
Poraďte nejakú dobrú dermatologičku na akné v Nitra
Nejaká dobrá kožná lekárka/dermatologička alebo nejaké centrum, kde liečia akné??? Diki moc Otvor fórum »
25. 9. 2017 15:08
20
Kto ide na protikorupčný pochod dnes poobede?
- Áno idem
- Nie nejdem
- Sorošove deti blablabla Kiska je väčši zlodej zahrnte ho do programu...užernik. Na Stráž!
Hlasuj »
25. 9. 2017 02:10- Nie nejdem
- Sorošove deti blablabla Kiska je väčši zlodej zahrnte ho do programu...užernik. Na Stráž!
Hlasuj »
31
Vychádza vám život?
Vychádza vám život podľa vašich predstáv alebo je to skôr boj a trápenie? Otvor fórum »
25. 9. 2017 00:03
15
Začať tancovať v 15?
Ahojte nooo... oke 15 budem mať až o pár mesiacov ; ) Inak rozpíšem sa o téme v komentári lebo tu ju asi nezmestím ; ) Otvor fórum »
24. 9. 2017 21:51
3
SSUŠ FILMOVÁ KE
Ahojte! Neviete niekto prosím, koľko sa platí na Súkromnú strednú umeleckú školu filmovú v Košiciach? Ďakujééém :-) Otvor fórum »
24. 9. 2017 21:13
15
Existuje pravda?
Poďme si trochu zafilozofovať. Existuje podľa vás nejaká univerzálna pravda, ktorá všetko vysvetľuje? Podľa mňa je pravda istým spôsobom relatívna a v závislosti od konkrétnych situácií sa môže meniť. Dopíšem do komentu... Otvor fórum »
24. 9. 2017 21:10
9
Stavebne alebo chemicke inzinierstvo?
Čaute, som v 4ták na gymnáziu v BA a neviem si vybrať medzi STU Svf a FCHPT. Podmienky práce sú asi len Flexibilita(stavbyvedúci/forenzný chem. ) a slušné ohodnotenie. Máte niekto skúsenosť s uplatnením ako forenzny chem. ... Otvor fórum »
24. 9. 2017 20:58
17
Ste citlivý na zmeny počasia? (fyzické bolesti)
- Skôr áno, pri zmene pociťujem bolesti
- Skôr nie, zmena počasia ma neovplyvňuje
- Iná odpoveď
Hlasuj »
24. 9. 2017 16:08- Skôr nie, zmena počasia ma neovplyvňuje
- Iná odpoveď
Hlasuj »
11
Šport pre chlapa v Brne
Ahojte, obraciam sa na vás s prosbou. Poznáte miesto v Brne, kde by si 20 ročný chalan mohol kolektívne zacvičiť, spoznať fajn ludi a sem tam si s nimi zajsť na pivo? Nemyslim fitness treningy, ... Otvor fórum »
24. 9. 2017 13:53