Diskusie - 607. stránka fóra
4
Psychiater
Kardiologicka mi nakazala aby som zasiel k psychiatrovi na psychiatricky posudok ci som v pohode. Kedze ona si mysli ze zrychleny pulz mavam zo psychiky. Chcem sa ale spytat ako prebieha psychiatricky posudok u psychiatra ? Dakujem Otvor fórum »
29. 9. 2017 08:42
26
Podprsenka
Ahoj! Mám ty problém. Ako povedať mame, že potrebujem podprsenku. Ja som bola vždy,, rebel '' a nechcela som nosiť veci spojené s tým že som dievča ( šaty, silonky) ale cítim to že ju už... Otvor fórum »
29. 9. 2017 07:00
4
Názov filmu?
Film som na posledy videl velmi dávno takže si moc toho nepametám ale bolo to zhruba o tom že neaká partia ľudí šla na asi nejaké ropné pole kde ich začal neskor zabíjať nejaký strom pamatám si aj jednu scénu... Otvor fórum »
28. 9. 2017 21:07
29
Tvoja uchylka
mas nieco co nerobi nikto iny nieco cim sa odlisujes od priemeru ak hej napis... Otvor fórum »
28. 9. 2017 19:57
13
Ako spriateliť mačku a psa?
Našej mačke sa pred mesiacom narodilo mačiatko. Pes naňho neustále brese, a ak by nebol na reťazi, tak by ho určite zožral. Na mačku si už dávno zvykol, aj spolu žerú z 1 misky a... Otvor fórum »
28. 9. 2017 17:10
11
Kedy v nevhodnu chvilu ste sa vzrusili?
Kedy v nevhodnu chvilu ste sa vzrusili? Stalo sa vam to v nejku zlu chvilu, kedy to bolo vidiet, alebo ste sa hanbili? Otvor fórum »
28. 9. 2017 15:56
46
Boli by ste ochotní vzdať sa alkoholu alebo cigariet pre partnera?
- Určite áno, stojí mi za to
- Určite nie, musí má prijať aký/aká som
- Nepijem/Nefajčím
Ďalšie možnosti »
28. 9. 2017 14:30- Určite nie, musí má prijať aký/aká som
- Nepijem/Nefajčím
Ďalšie možnosti »
6
Casting do SuperStar
Zdravím, chcem sa opýtať, či bol niekto z vás už na castingu v speváckej súťaži SuperStar. Pokiaľ áno, prosím, napíšte do komentára, čo je k tomu potrebné, ako zaujať porotu, aby... Otvor fórum »
28. 9. 2017 11:34
18
Najobľúbenejšia kniha alebo aspoň žáner?
Nooo tak ja nemám obľubenú knihu keďže kníh čítam strašne veľa tak si ani neviem vybrať. (: A žáner... tak ten sa mení podľa môjho veku pamätám si, že v 12 r. som milovala fantasy... Otvor fórum »
27. 9. 2017 21:47
3
Bilingválne gymnázium v Košiciach
Ahojte, chcem ísť na bilingválne gymnázium v Košiciach, no rozmýšľam na ktoré. Či na súkromné bilingválne gymnázium katkin park 2 alebo na gymnázium Edity Steinovej. Nie som veľký veriaci, ale vraj to až také... Otvor fórum »
27. 9. 2017 21:45
17
Mam kamartku
je tucna a ma langos na bruchu ma decko do tvare nic moc a predsa ma chlapov webminule za nou prisiel chalanisko ktory bol o 5 levelov krajsi ako ona a myslim ze si to potom rozdali ake mal pohnutky... Otvor fórum »
27. 9. 2017 20:58
6
Potrebujem niekoho skúsenosť
Idem si zakladať študentský účet. Rozmýšľam, že to bude Space účet od Slovenskej sporiteľni. Podľa všetkého to má byť úplne zadarmo a bez mesačných poplatkov, ale niektoré banky majú namiesto mesačných ročné poplatky. Je tu... Otvor fórum »
27. 9. 2017 19:20
7
Mám prestúpiť?
Navštevujem už mesiac strednú umeleckú. Ako čistý jednotkár som uvažoval aj o gymnáziu, avšak časom rozmýšľam, či môj výber strednej školy bol správny. Tak sa pýtam Birdzakov, či je podľa vás lepšia umelecká, alebo... Otvor fórum »
27. 9. 2017 19:09
- Skôr nie, neurobím to
- Som nezletilá osoba
Ďalšie možnosti »