Diskusie - 607. stránka fóra
4
Názov filmu?
Film som na posledy videl velmi dávno takže si moc toho nepametám ale bolo to zhruba o tom že neaká partia ľudí šla na asi nejaké ropné pole kde ich začal neskor zabíjať nejaký strom pamatám si aj jednu scénu... Otvor fórum »
28. 9. 2017 21:07
29
Tvoja uchylka
mas nieco co nerobi nikto iny nieco cim sa odlisujes od priemeru ak hej napis... Otvor fórum »
28. 9. 2017 19:57
13
Ako spriateliť mačku a psa?
Našej mačke sa pred mesiacom narodilo mačiatko. Pes naňho neustále brese, a ak by nebol na reťazi, tak by ho určite zožral. Na mačku si už dávno zvykol, aj spolu žerú z 1 misky a... Otvor fórum »
28. 9. 2017 17:10
11
Kedy v nevhodnu chvilu ste sa vzrusili?
Kedy v nevhodnu chvilu ste sa vzrusili? Stalo sa vam to v nejku zlu chvilu, kedy to bolo vidiet, alebo ste sa hanbili? Otvor fórum »
28. 9. 2017 15:56
46
Boli by ste ochotní vzdať sa alkoholu alebo cigariet pre partnera?
- Určite áno, stojí mi za to
- Určite nie, musí má prijať aký/aká som
- Nepijem/Nefajčím
Ďalšie možnosti »
28. 9. 2017 14:30- Určite nie, musí má prijať aký/aká som
- Nepijem/Nefajčím
Ďalšie možnosti »
6
Casting do SuperStar
Zdravím, chcem sa opýtať, či bol niekto z vás už na castingu v speváckej súťaži SuperStar. Pokiaľ áno, prosím, napíšte do komentára, čo je k tomu potrebné, ako zaujať porotu, aby... Otvor fórum »
28. 9. 2017 11:34
18
Najobľúbenejšia kniha alebo aspoň žáner?
Nooo tak ja nemám obľubenú knihu keďže kníh čítam strašne veľa tak si ani neviem vybrať. (: A žáner... tak ten sa mení podľa môjho veku pamätám si, že v 12 r. som milovala fantasy... Otvor fórum »
27. 9. 2017 21:47
3
Bilingválne gymnázium v Košiciach
Ahojte, chcem ísť na bilingválne gymnázium v Košiciach, no rozmýšľam na ktoré. Či na súkromné bilingválne gymnázium katkin park 2 alebo na gymnázium Edity Steinovej. Nie som veľký veriaci, ale vraj to až také... Otvor fórum »
27. 9. 2017 21:45
17
Mam kamartku
je tucna a ma langos na bruchu ma decko do tvare nic moc a predsa ma chlapov webminule za nou prisiel chalanisko ktory bol o 5 levelov krajsi ako ona a myslim ze si to potom rozdali ake mal pohnutky... Otvor fórum »
27. 9. 2017 20:58
6
Potrebujem niekoho skúsenosť
Idem si zakladať študentský účet. Rozmýšľam, že to bude Space účet od Slovenskej sporiteľni. Podľa všetkého to má byť úplne zadarmo a bez mesačných poplatkov, ale niektoré banky majú namiesto mesačných ročné poplatky. Je tu... Otvor fórum »
27. 9. 2017 19:20
7
Mám prestúpiť?
Navštevujem už mesiac strednú umeleckú. Ako čistý jednotkár som uvažoval aj o gymnáziu, avšak časom rozmýšľam, či môj výber strednej školy bol správny. Tak sa pýtam Birdzakov, či je podľa vás lepšia umelecká, alebo... Otvor fórum »
27. 9. 2017 19:09
2
Magisterske studium a učitelstvo
Mam jeden dotaz, som v poslednom bakalarskom ročníku na sukromnej ekonomickej škole, mam zaujem byt učitelom odborných eko predmetov, moje bakalarske zameranie je Ekonomika podniku, aky typ VS druheho stupna by ste zvolili? Je možne ist... Otvor fórum »
27. 9. 2017 18:28
4
Hľadám Film
Ahojte haldam film, kde sa muz hral na namorníka a psal si s akoze mladou babou ktora nebola mlada. Ta to prezradila žene a ata si zacala pisat s jeho kolegom ktoreho zabil zbytocne. Neviete ako sa... Otvor fórum »
27. 9. 2017 18:16
12
Ohľadne zásad
Ahojte, inšpirovala som sa jedným forom. Mali by ste problém sa vyspať s niekým, kto sa vám páči aj fyzicky, ale aj inými vecami vás priťahuje v prípade že viete, že by to... Otvor fórum »
27. 9. 2017 11:19
23
Slováci čo žijete, alebo pracujete v Čechách ako sa k vám správajú Česi?
Proste ako vás berú? Či sa k vám správajú ako k bratskému národu? Otvor fórum »
27. 9. 2017 11:05
- Nie
- Trochu
Ďalšie možnosti »