Diskusie - 553. stránka fóra
55
Čo si myslíte že nastane po smrti ?
Kto vie , možno je život iba sen a smrťou sa prebudíme ... Otvor fórum »
7. 1. 2018 00:44
55
Najhroznejšia situácia, po ktorej ste si povedali, že takto to ďalej nejde. Aká to bola?
Prosím napíšte situáciu, ktorá bola vo Vašom živote najhoršia, najhroznejšia, po ktorej ste boli úplne na dne a v tej chvíli ste aj pomysleli na najhoršiu vec, ktorú dokáže človek sám sebe vykonať (samovražda), no napriek tomu... Otvor fórum »
7. 1. 2018 00:06
1
18
Najlepšia časť Hviezdnych vojen ?
6. 1. 2018 21:22
3
Aka je najlepsia pracovna agentura pre pracu v Grécku, na Cypre a pod. v hotelierstve?
Ahojte, s priatelom by sme chceli ist v lete pracovat do zahranicia najlepsie niekde pri mori ako casnici, alebo ja ako aj chyzna. Vedeli by ste mi poradit nejakú overenu dobrú pracovnú agentúru pre pracu v... Otvor fórum »
6. 1. 2018 20:21
28
Váš názor: Sú ženy v živote šťastnejšie ako muži ?
6. 1. 2018 19:51
23
Notebook
Ahojte, potrebovala by som pomoc , pri výbere notebooku. Som študentka a veľa cestujem. Vedeli by ste mi poradiť značku notebooku, ktorý by bol ľahký a mal by dlhú výdrž batérie? Za všetky rady... Otvor fórum »
6. 1. 2018 17:23
20
Fajčíš vo vnútri? (v izbe, byte, dome)
6. 1. 2018 05:19
2
Nazov prieskru na prenajom
Caute, chcel by som si prenajat nejaky priestor v Bratislave lenze vsetko co som zatial nasiel su bud byty alebo obchodne pripadne administrativne priestory a co hladam by bol priestor na osobne vyuzitie, stacila by jedna miestnost a... Otvor fórum »
6. 1. 2018 03:16
15
TUKE / STUBA - architektúra
Ahojte, chcem sa poradiť ohľadom štúdia arch. Som druhacka na gympli kde mame myslim že velmi dobru matematiku a fyziku (ucitalia vedia naucit)... a musim povedat ze mat ma na gympli zacala velmi bavit a hlavne rysovanie, ... Otvor fórum »
6. 1. 2018 01:26
5
Architektúra VUT Brno, ČVUT Praha
Chcela by som sa opýtať či už nemáte náhodou nejaké ("tajné") informácie aké sochy budú na prijímacích skúškach a aké úlohy budú v jednotlivých dňoch a pod. + Chcela by som sa opýtať... v... Otvor fórum »
6. 1. 2018 01:24
7
Užívanie Antikoncepcie
Ahojte, chcem sa spýtať, že čo sa stane keď začnem antikoncepciu užívať v protismere šípok. Má poradie nejaký veľký význam? Otvor fórum »
6. 1. 2018 01:17
49
Aká je vaša obľúbená filmová, seriálová, knižná, herná hláška?
Máte nejakú? :) Otvor fórum »
5. 1. 2018 23:58
1
Štipendium na strednúškolu v zahraničí
Poprosila by som o skúsenosti so štipendiom na SŠ do zahraničia. Kde žiadať, vybavovať, informovať sa. Budem vďačná za každé info. Kompetentní nič nevedia, už som obvolala všetky možné inštitúcie ! Otvor fórum »
5. 1. 2018 22:29
5
Čo to je?
teraz sa mi to zobrazila takato vec na facebooku https://www. gearbest. com/stands-holders/pp_1526242. html alle neviem prísť na to čo to je Otvor fórum »
5. 1. 2018 21:36
6
Kniha podobná ako Mŕtve dievča neklame
Kúpila som ju sestre na Vianoce a páčila sa jej, chcela by som jej na meniny kúpiť podobnú ale v tomto žánri sa nevyznám, ja som skôr na fantasy :D takze keby ste vedeli poradiť nejakú podobnú tejto... Otvor fórum »
5. 1. 2018 19:46
- Na koncerte/športovej udalosti
- Počas môjho hobby(rybárčenie,šport,oprava mozoriek,...)
Ďalšie možnosti »