Diskusie - 537. stránka fóra
4
"Ružový formulár" u viac zamestnávateľoch
Ahojte. Áno, spravil som kravinu, už som to zistil. Za minulý rok som mal podpísané prehlásenie poplatníka - "ružový formulár" až 3x, u rôznych zamestnavateľov. Viac v komente. . Otvor fórum »
31. 1. 2018 23:10
8
Kam na výšku?
31. 1. 2018 21:31
26
Ako riešite svoje uplatnenie po škole?
Myslím si že to je dosť aktuálna téma, keďže vysokoškolákov je fakt veľa, tak ma zaujíma ,,čo robíte pre to aby ste po škole nezostali na úrade práce?'' Teraz mimo výberu školy... to som už pokazil :D Stáž/prax Otvor fórum »
31. 1. 2018 20:31
22
Ako často nabíjate telefón? (priemerne)
31. 1. 2018 19:12
10
FL Studio
Máte niekto skúsenosti s FLkom. Potreboval by som poradiť ohľadom samplovania a masteringu. Popripade nejaké rady. Asi rok a pol som mal Abelton. Samozrejme legit version. Thanks Otvor fórum »
31. 1. 2018 18:34
3
Online marketing
niekto kto sa rozumie tejto teme, prosim sukromna správa Otvor fórum »
31. 1. 2018 17:20
18
Nechce sa niekto zoznámiť, pokecať si?
zdravím, je mi 20, myslím že som chytré dievča a rada by som našla niekoho s kým by sa dalo rozprávať, inteligentného človeka čo je vekovo mne podobný a nebude ma úplne štvať, nemám problém sa... Otvor fórum »
31. 1. 2018 17:13
2
Telefón na splátky
Ahojte, máte niekto telefón z o2 na faktúru a nejaké zlé skúsenosti alebo tak? Je v tom nejaký zádrhel a podobne ? :) Otvor fórum »
31. 1. 2018 15:56
23
Internet Privacy
Robíte niečo pre svoje súkromie na internete? Bránite trackerom ? Používate alternatívny vyhľadávač miesto Google-u ? ( duckduckgo. com / startpage. com ) Využívate VPN ? Alebo je Vám to úplne jedno? Otvor fórum »
31. 1. 2018 13:18
28
Sikanovanie
Boli ste na skole sikanovani alebo ste samy niekoho sikanovali ? O aky druh islo - fyzicka/psychicka ? Ako sa na to pozerate s odstupom casu, zanechalo to este vo vas nieco ? Otvor fórum »
31. 1. 2018 09:23
52
Uniza Fri
Čaute, Momentálne som prvák informatiky na Fri Uniza, ale takto na koniec skúškového zisťujem, že tá informatiku nedotiahnem do úspešného konca. Preto rozmýšľam nad zmenou fakulty, myslite že by som dal strojarinu keď... Otvor fórum »
31. 1. 2018 09:00
24
Isli by ste do vztahu s clovekom, ktory ma bipolarnu poruchu?
Ak neviete co to je: http://healthcare. sk/starame-sa-o-zdravie/4/64/co-je-Bipolarna-porucha Otvor fórum »
31. 1. 2018 07:25
10
Koľko by cca. stálo toto tetovanie?
Ahojte, viem, že cena tetovania záleží od štúdia, tatéra a pod. , ale možno by ste mi vedeli poradiť z vlastnej skúsenosti, podľa toho koľko a za čo ste platili vy. Koľko by mohlo... Otvor fórum »
30. 1. 2018 23:57
5
SZU BB
Čaute, chcem ísť na SZU BB ošetrovateľstvo tak či by ste mi poskytli nejaké info o prijímačkách, či sa stačí naučiť na test len človeka, genetiku alebo celkovo treba dobre ovládať zoologiu, rastliny? A... Otvor fórum »
30. 1. 2018 22:47
12
Bez maturity z matematiky na Matfyz UK
Nematurujem z matematikya ale chcela by som vyskúšať prijímačky. Na manažérsku matematiku nemôžem ísť bez prijímačiek keď nemám maturitu, a potrebujú nejakú autorizovanú skúšku. Akceptujú Scio. Aký výsledok treba na Scio, keď je namiesto maturity? Otvor fórum »
30. 1. 2018 20:54
4
Ak sa chystáte na zahraničný trip letecky, tak zájazd kupujete:
- Cez cestovnú kanceláriu (letenka,hotel,strava,sprievodca..)
- Zvlášť letenku + zvlášť ubytovanie
- Kúpim si len letenku a ubytovanie si nájdem počas tripu
Ďalšie možnosti »
30. 1. 2018 20:51- Zvlášť letenku + zvlášť ubytovanie
- Kúpim si len letenku a ubytovanie si nájdem počas tripu
Ďalšie možnosti »