Diskusie - 535. stránka fóra
3
Môžem pestovať čučoriedky na záhorí???Ahojte, rád by som vedel, či by čučoriedkam(či už záhradným alebo lesným) vyhovovalo na po
všade píšu, že čuč. vyhovuje veľa živín, kyslá, kyprá pôda(zvyšokým obsahom piesku) a veľa vody (podotýkam, že tam je PH 5, 5 a aj voda by bola), ale všade tiež píšu, že... Otvor fórum »
4. 2. 2018 21:58
13
Budovanie dôvery
Ako si vybudovať odznova dôveru k človeku, ktorý vás sklamal? Pokúšam sa o to už polroka a stále som neprišla na návod ako na to xD Otvor fórum »
4. 2. 2018 15:23
6
Technické lýceum?
Dobrý deň, hladám niekoho kto mi vie povedať viac o tomto "odbore" (najlepšie niekto kto tam chodí). Zamýšľam sa nad ním ale bojím sa či ho zvládnem ale hlavne nech mi niekto viac povie o ňom prosím :)... Otvor fórum »
4. 2. 2018 14:46
11
STU skuska, bakalarka
Ahojte, frajer študuje na STU odbor PSA, je štvrtak, tento rok ma byt bc... lenže teraz mu skončilo skúškové a jednu skúšku nespravil ani na 3. Krát.. a teraz tvrdí že nemôže ísť do... Otvor fórum »
4. 2. 2018 12:19
1
Štúdium
Zdravím, v decembri som ukončila štúdium na gymnáziu zo zdravotných dôvodov. Bola som v maturitnom ročníku, a chcem sa opýtať ako je to s tým , keď si budem chcieť dokončiť maturitu. Chcela by som si... Otvor fórum »
4. 2. 2018 10:33
7
KEA a VIA
Čaute, ktorá škola v Dánsku je podľa vás lepšia? a prečo? :) KEA v Kodani alebo VIA v Aarhuse? Ďakujem! Otvor fórum »
4. 2. 2018 06:06
14
Stalo sa ti uz ze si to prehnal
s chlastom a poodobnymi latkami a rano ides na taxik. zobudis sa a nepamatas si co sa dialo celu noc, pametas si len to ako si prisiel do mesta a potom rano ako si isiel na taxi. ... Otvor fórum »
4. 2. 2018 02:18
15
Mafia-ni
Poznáte niekoho osobne, kto sa pohybuje v mafií? Poprípade nemáte nejaké kontakty na ľudí, ktorí sa pohybujú v nelegálnych protizákonných veciach? Otvor fórum »
3. 2. 2018 22:57
6
Pokožka na tvári
Ahojte, mám 21 a mam oči ako 40 ročná. Akoby vrásky to vyzerá a suchá koža. Viete poradiť čo to môže spôsobiť a ako odstrániť? Ďakujem za odpovede. Otvor fórum »
3. 2. 2018 21:43
37
Keby nevieš čo s peniazmi ake zvieratko/a by si si zadovážil
3. 2. 2018 18:13
21
Aké máte silné dioptrie?
3. 2. 2018 16:18
6
Zabudnuté heslo - notebook
Zdravim, zabudol som heslo k svojmu prístupu k notebooku. Mám tam napísanú pomôcku, ale keďže po rokoch som zapol notebook, nemám ani šajnu aké heslo som použil. Jedná... Otvor fórum »
3. 2. 2018 15:54
5
Naušnica
Ahojte. Prepichoval som si ucho cca pred 3 mesiacmi. Ale stále sa mi zapaluje. A dosť ma to niekedy bolí. Čo by som mal robiť ?? Otvor fórum »
3. 2. 2018 15:13Cigarety objednavka
Objednaval uz niekto stadialto cigarety? https://www. ciggiesworld. ch Recenzie ma obchod dobry Skorej by som chcel vediet ako je to s dph alebo clom pri objednavke? Lebo viem ze na tabak to plati nejak inak ... Otvor fórum »
3. 2. 2018 14:34
- O2
- Orange
Ďalšie možnosti »