Diskusie - 533. stránka fóra
8
7
4
UNIPO SLOV. JAZYK A LIT. (učiteľstvo)
Prosím, študuje niekto tento odbor? Mením si na tento program a zaujímalo by ma, aký máte naň názor... len čisto jeho náročnosť, či sa to dá zvládnuť, poprípade iné detaily..naozaj budem veľmi vdačná..!!! Otvor fórum »
8. 2. 2018 01:32
4
VŠE Praha, Muni Esf alebo EUBA
7. 2. 2018 23:24
3
Názov?
Neviete ako sa volá film v ktorom biela žena išla myslím do Dubaja myslím a zaľúbila sa tam do miestneho dosť vysokopostaveného chlapa araba ale on mal dohodnutú inú ženu. Najskôr boli spolu ale potom odišla domov a on... Otvor fórum »
7. 2. 2018 21:44
1
Isť na Mendelu?
Ahojte chcela by som sa spytat, ci je Mendelu dobra skola , je tu niekto kto tam studuje (najlepsie ak systemove inzinierstvo) a vie mi povedat ci sa mu tam paci a ci sa to oplati , ... Otvor fórum »
7. 2. 2018 19:59
10
Musím sa spýtať.
Máte aj vy jedno ucho akoby hlbšie ako druhé? ... resp. viac zakrútené(vnútri) ... jakeby som v jednom nemal tú zábranu čo mám v druhom... Majú to tak všetci? Lebo mne sa to nezdá... ... Otvor fórum »
7. 2. 2018 19:28
9
Pomalé sťahovanie cez IDM
Čaute, potreboval by som vysvetliť alebo pochopiť, prečo keď sťahujem program cez "internet download manager", tak niekedy to sťahuje najvyššou rýchlosťou, no niekedy len 1/4 rýchlosťou. Prečo to nie je stále rovnaká rýchlosť sťahovania? ďakujem Otvor fórum »
7. 2. 2018 11:05
15
Ktoré faktory najviac ovplyvňujú požívanie návykových látok u mladistvých?
- Okruh kamarátov, chcú zapadnúť
- Nesprávna výchova
- Problémy v rodine (rozvod, menejcennosť..)
Ďalšie možnosti »
7. 2. 2018 05:47- Nesprávna výchova
- Problémy v rodine (rozvod, menejcennosť..)
Ďalšie možnosti »
2
MFK co by si robil
co by si robil keby sa ti paci dievca ona sa s tebou chce stretnut naposledy vam to dost klapalo bola tam iskra obidvaja viete ze sa chcete na seba vrhnut. aj ty s nou ale potom si si... Otvor fórum »
6. 2. 2018 22:05
3
štúdium na EUBA
Ahojte! ; ) Neštudujete niekto na Ekonomickej univerzite v BA? Alebo nepoznáte niekoho, kto tam je? Dala by som si tam prihlášku, ale neviem na ktorú fakultu.. :/ Tak ak by ste vedeli nejako poradiť, ... Otvor fórum »
6. 2. 2018 21:13
7
Ktoré tvory ste zoči-voči stretli vo voľnej prírode v SR?
6. 2. 2018 21:01
2
Prijímacie skúšky - Biológia
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú knihu/stránku testov na prijímačky z biológie človeka na VŠ? Bola by som vám veľmi vďačná. :) Vopred ďakujem! Otvor fórum »
6. 2. 2018 20:56
14
- Nie ❌
- Občas
Hlasuj »