Diskusie - 530. stránka fóra
3
Ekonomicka a finacna matematika
Caute, o rok maturujem a zaujimalo by ma, z ktorych predmetov by som mal maturovat aby mi to co najviac pomohlo k zvladnutiu prijmaciek a studia na EFM na matfyze v BA. S matikou som si isty,... Otvor fórum »
14. 2. 2018 14:29
2
Ucebnica uctovnictva pre 3. rocnik
Ahojte, vedel by mi niekto prefotit nejake strany zo stredoskolskej ucebnice uctovnictva pre 3. rocnik? Otvor fórum »
14. 2. 2018 13:09
10
Výhodné investovanie a zhodnotenie
pred pol rokom som narazil na jeden zaujimavý projekt spoločnosť ktorá vyvýja revolučný spôsob dopravného systému, naozaj velmy zaujimavé už som si u nich zakúpil aj akcie určite odporúčam aj vám viac info: https://sw. skyway-capital. com/?partner_id=248010 Otvor fórum »
13. 2. 2018 13:31
15
Akým smerom sa ubrať
Ste mladý človek, baví Vás niečo, čo viete, že nemôžte ešte naplno robiť, chcete zmenu, inú prácu, ale na takú, aká by Vás bavila potrebujete vzdelanie. Na VŠ sa nehrniete, lebo... Otvor fórum »
13. 2. 2018 12:33
23
V akom predstihu sa objednávate kaderníčke?
Keď som sa konečne rozhodla, že sa dám ostrihať, tak kaderníčka nemá čas :D a ja nemám nervy hľadať novú s dobrými recenziami, tak tu spamujem s fórom :D Otvor fórum »
13. 2. 2018 02:09
17
Prázdny vzťah
Ahoj, mám v sebe 6 pív. Dávnejšie som sa tu pýtal, či mám mať vzťah, keď nie som na vzťahy, ale to je jedno... teraz pravdepodobne som na vzťahy, konkrétne na jeden, ...... Otvor fórum »
13. 2. 2018 01:20
3
Aky je rozdiel medzi ekonomicko-financnou a manazerskou matematikou na matfyze BA?
Na internete podla mna nie je dost vela informacii ohladom tohto. Ake je uplatnenie studentov oboch odborov, alebo ak jedno z nich niekto z vas aj studuje, aka je vasa skusenost? Diky Otvor fórum »
12. 2. 2018 22:09
2
PRVY MINI FILM
Ahojte, neide o self promotion ale skor o ukázanie čo som sa snazil vytvorit a o vašu konštruktívnu kritiku na tento mini film. Jedina chyba ktorú som si všimol bola v prechodoch akože vizuálne. Tak ak sa... Otvor fórum »
12. 2. 2018 21:32
7
TUKE FEI - prijatie
Chcem ísť na TUKE FEI - informatika a mám 2 otázky: Robia sa tam prjímacie skúšky? na nete som to nevidel Podľa tej ich kalkulačky, ak nepokazím maturitu, tak by som mal mať 140 bodov.... Otvor fórum »
12. 2. 2018 21:29
3
Názor na školu
Ahojte všetci, rozbieham blog o stredných a vysokých školách. Prostredníctvom svojho blogu sprostredkovať študentom skutočné názory ľudí študujúcich na na konkrétnych školách. Aké máte teda názory na vaše školy? Čo prezentujú inak ako to v skutočnosti je? Otvor fórum »
12. 2. 2018 19:22
1
FHI MRIT alebo FMUK
Zdrávim neviem sa rozhodnut medzi týmito dvoma fakultami je tu niekto kto študoval jednu alebo druhú a vedel by mi povedať viac ? Ďalej na MRIT by ma zaujímalo ako je to s informatikou či je tam extra dôležita popripade... Otvor fórum »
12. 2. 2018 17:12
38
Ako rýchlo ochorieť ?
Potrebujem rýchlo ochorieť. Viem, že to tu už viackrát bolo, ale také veci ako: Daj si kriedu alebo si nahrej teplomer o radiátor tak to nie, ja potrebujem mať naozaj teplotu aby mi rodičia uverili. ... Otvor fórum »
12. 2. 2018 16:58
7
Autoškola teória
Serus. Chcem sa opýtať ako je to s teóriou lebo chcem sa prihlásiť. Študujem SŠ a popritom 3-krát do týždňa robím do večera. Ako by to bolo s teóriou ? Vyhovejú mi alebo sa musím prispôsobiť. ... Otvor fórum »
12. 2. 2018 16:56
6
Xerokopia
Ludia potrebujem vediet co je to xerokopia. Dekanka chce odovzdat text a je napísané že len v xerokopii. nemam sajnu čo to je ujo google mi nič bližšie k tomu nechcel povedať. Ďakujkooo Otvor fórum »
12. 2. 2018 15:08