Diskusie - 527. stránka fóra
3
Opravná maturitná skúška
Zdravím. Má niekto skúsenosti s opakovanými maturitami. Je možné, keď je druhá opravná MS vykonaná neuspešne z jedného predmetu maturovať len z toho jedného predmetu, respektíve opakovať MS na inej škole len z toho konkrétneho predmetu?... Otvor fórum »
20. 2. 2018 10:36
7
Čo je to zač?
Čaute, neviem si spomenúť na názov hororu, v ktorom je na začiatku kamera na pár v posteli, niečo zabuchoce v inej časti bytu, on to ide zkontrolovať, no ako oná stále leží v posteli, ... Otvor fórum »
20. 2. 2018 00:24
5
Výber strednej školy
Ahojte všetci, žijem v Nitrianskom kraji a chcel by som sa vás spýtať na váš názor a osobnú skúsenosť poprípade skúsenosť vašich známych. Chcel by som ísť na STU v Bratislave a chcel by som sa spýtať či... Otvor fórum »
19. 2. 2018 22:08
14
Šikanovanie zo strany učiteľa
Ahoj mám taký problém. Niesom vôbec vulgarna, nerobím nič zle v škole som trochu svojská ale nikdy som nikomu nič zle neurobila... Učiteľky si na mňa zasadli. Zneuzivaju svoje postavenie. Na svoju stranu si pritiahli aj mojich rodičov... Otvor fórum »
19. 2. 2018 21:19
14
Ružová alebo modrá ? poradte
Ludia som celkom zúfalá :Dale vážne donedávna som mala krásne rúžove vlasy no už som v tom stadiu že sa mi skoro všetko vymylo a tak sa idem znova farbit lenže si neviem vybrat medzi ružovou a modrou :Duž aj... Otvor fórum »
19. 2. 2018 19:47
11
Zoznámenie potkanov
Je vhodné k polročnému samčekovi potkana zaobstarať malého kamoša? budu sa znášať? môj potkan je maximalne prítulný a hravý, ani raz ma nekusol, žiadne prejavy agresivity... je možné, že sa to zmení keď k nemu dám... Otvor fórum »
19. 2. 2018 12:21
24
Akou zbraňou by si chcel/a byť zabitý/á?(trochu z detektívky)
19. 2. 2018 11:43
5
Predmety ekonómia a právo EU BA - Praf Uk
Čaute :D, vie dakto presne, že jaké sú presne predmety v tejto odborovej kombinácii, lebo sa neviem rozhodnúť medzi právom a ekonónomiou a právom, diky za odpovede. Otvor fórum »
19. 2. 2018 11:42
12
Hudba: Tak som si po dlhej dobe pustil radio
Pre koho vlastne hraju tie popovo - folkove komercne sracky? Ved nikto koho poznam nema taku hudobnu preferenciu. Vsetko co tam hraju je na jedno kopyto - znie to ako hudba pre dochodcov. Preco radia na slovensku nehraju... Otvor fórum »
19. 2. 2018 07:25
7
Ako je to s Netflixom
Serus. Chcela by sme si s rodinou zakúpiť netflix. Moja otázka znie, že ako je to tam s dabingom či s titulkami. Je tam veľa filmov preložených alebo len pár, alebo len tie staré. ... Otvor fórum »
18. 2. 2018 22:27
6
Výber strednej školy
Ahojte!Chcela by som sa opýtať, ako si vybrať správne strednú školu. Som ešte len v ôsmom ročníku ale už sa to pomaly blíži, vôbec netuším kde by som mala ísť. Rozmýšľala som na bilingválnym gymnázium, ... Otvor fórum »
18. 2. 2018 21:58
6
Brigáda v amerike
Čau. Mám 17 rokov a chcem v lete (jul-august) brigadovat niekde v amerike. Viete mi odporučiť nejakú agenturu? Diki... Otvor fórum »
18. 2. 2018 19:59
13
Kedy ste naposledy s niekym telefonovali/SMSkovali?
okrem práce, rodiny a služieb. Otvor fórum »
18. 2. 2018 19:53
12
Tvoja reakcia
Vaša reakcia keď vám ľudia neodpíšu na správu, otázka je položena, človek nereaguje neodpisuje. Trvá to niekoľko dní, týždňov, mesiacov. Ako riešite tuto situáciu, píšete im naďalej alebo ich vyhadzujete a vymazávate správy?Rada si prečítam váš názor na toto. Otvor fórum »
18. 2. 2018 18:45
16
Povolanie
Ak by ste mohli vymeniť celé svoje zamestnanie a štúdium za čo by ste menili?? Otvor fórum »
18. 2. 2018 18:21
1
Film podobný ako,,.
Poznáte nejaký podobný film ako napr. Exam(zkouška)z roku 2009. Rád by som si niečo také pozrel. Napr. niečo, kde sa dá sledovať postupne vývoj psychiky ľudí v určitých situáciách. Budem vam vďačný za rady.... Otvor fórum »
18. 2. 2018 17:08
4
Doktor
Ahojte, potreboval by som týždeň zostať doma a všetci hovoria že stačí keď sestričku poprosím ale neviem či to bude fungovať :D podarilo sa vám takto dostať ospravedlnenku? Lebo tam nechcem byť za debila :D Otvor fórum »
18. 2. 2018 17:03
5
Bakalárka - zhoda z českej bakalárky
Zdravíčko Prišiel ten čas písania bakalárok. Chcem sa spýtať skúsených, ktorí to už majú za sebou.... keď sa inšpirujem z podobnej bakalárky ktorá je v českom jazyku, preparafrázujem si to po svojom do SK, nájde... Otvor fórum »
18. 2. 2018 16:25