Diskusie - 501. stránka fóra
4
Farmácia
Aký percentil bol potrebný na prijatie minulé roky? Neviete niekto náhodou? ďakujeem Otvor fórum »
8. 4. 2018 13:23
4
Dotazník o diskriminácii
Ahojte, ak si nájdete chvíľku času prosím o vyplnenie tohto dotazníka, ktorý je anonymný. Ďakujem :) https://www. survio. com/survey/d/Q4P6S2R0A6F9D9C3K Otvor fórum »
8. 4. 2018 12:09
7
Cestovný pas
Stretol sa niekto s týmto problémom? Cestovný pas mi skončil ešte asi pred 10 rokmi a momentálne si chcem spraviť nový cestovný pas. Lenže už neplatný cestovný pas neviem nájsť, keďže neplatné sa vracajú na... Otvor fórum »
7. 4. 2018 22:11
16
Pytón nechce žrať
Prosím Vás máte niekto skúsenosť s pytónom kráľovským nechce vôvez žrať už 3 mesiace dávame mu nasilu len holíčatá nič iné nechce. Má 3 roky, terárium 90d, 40š, 40v svietime skoro celý deň teplota 35°C s... Otvor fórum »
7. 4. 2018 21:35
6
Bazos na dobierku
Zdravstvujte. Kupujem tovar na dobierku. Klasika, bez zalohy, plnu sumu uhradim pri prebrati tovaru na poste. Je tam nejaka ochrana spotrebitela vratit tovar a peniaze? ze ked to rozbalim na poste a zistim, ze... Otvor fórum »
7. 4. 2018 20:08
4
Štatistika - projekt na matematiku
Robím projekt z matematiky na tému štatistika a celkom by sa mi hodila Vaša pomoc. Ak sa nudíte (čo predpokladám že áno, keď ste na birdz :D), vyplňte mi prosím krátky formulár. Zaberie Vám to max... Otvor fórum »
7. 4. 2018 16:31
16
Aky darcek na narodeniny?
Silno rozmyslam nad parfemom lebo ja som zatazeny na vone... doma mam cca 10 parfemov a ona ma len jeden :D Ake zenske parfemy sa vam najviac pacia? Alebo jej kupim taku vonu ake sa pacia mne? Otvor fórum »
7. 4. 2018 11:46
27
Nedokážem pochopiť vlastnej mame
Nezvykneme sa doma moc rozpravat ale ked uz nahodou vydam nejaky zvuk z mojich ust..stane sa z toho hadka a ani neviem ako..z uplnych hluposti..vyhresi ma ze som minule umyla riad so starou spongiou ja sa ospravedlnim a dodam ze... Otvor fórum »
7. 4. 2018 11:36
27
Veda vs Viera
si veriaci alebo ateista+Preco? prehodnotil by si vieru keby mas nejake dokazy? Ako reagujete na veriacich? akceptujete ich alebo sa im to snazite vyvratit nejakymi faktami ak ano +ich reakcia. Otvor fórum »
7. 4. 2018 11:13
19
Koniec sveta?
Každý rok má byť koniec sveta. Štve ma, že ľudia su vytvárajú konšpiračné teórie a každým rokom pribúdajú. Ako vážne niekoho baví zisťovať kedy celá planéta zahynie a vystrašiť všetkých a potom ešte zistí, že klamal?... Otvor fórum »
7. 4. 2018 11:12
3
Google Local Guide + fotky
Ahojte, neviete ako môžem pripnúť fotky na google maps k určitému miestu? Všimla som si, že na mape je veľa miest (nemusia to byť firmy ale možno len nejaký kopec) od ľudí no ja nikde nemám možnosť pridať... Otvor fórum »
6. 4. 2018 21:22
3
CLO
Ahojte, objednala som si oblečenie zo stránky Zaful a následne mi Slovenská pošta zaslala list, že to riešia colnici. Nevie niekto koľko sa platí za clo? A zaco sa vlastne platí? Objednala som si v hodnote nad... Otvor fórum »
6. 4. 2018 19:06
2
Legislatíva UK
ja viem že mi niektorí napíšete použi google ale hladám to už dlho, a verím že niekto sa určite vyzná viac... takže poradí mi niekto kde alebo ako nájdem právne normy upravujúce výsledok hospodárenia v Anglicku? nejaký ten... Otvor fórum »
6. 4. 2018 18:15
17
Hlúpe pravidlá v cudzích jazykoch
Stretli ste sa pri učení cudzích jazykov s nejakými pravidlami, ktoré sa vám zdali úplne nelogické a nemotorné? Ktoré to boli? Otvor fórum »
6. 4. 2018 18:14
10
Stredoškolská prax
Ahojte, som študentkou strednej školy odboru reklamná tvorba, v máji máme mať povinnú prax 5 dní. Naša škola ju nevybavuje, musíme si sami. Všade kde som písala či by som mohla u nich praxovat, mi buď odpísali že... Otvor fórum »
5. 4. 2018 22:13Záchranár - odev
Čauko! Chcel som sa spýtať aj je tu niekto študent - záchranár, že koľko stojí výstroj (KU Ružomberok) diky za odpovede :) Otvor fórum »
5. 4. 2018 22:09
- nie
Hlasuj »