Diskusie - 4914. stránka fóra
7
Mam problem s internatom vlastne je to ubytovna, chcem odist,,
Mam problem s internatom vlastne je to ubytovna chcem odist do podnajmu dvovod mam asi taky ze je tu malo miesta malo sukromia co by mi az tak nevadilo ale je to babzky intrak a mame povolene navstevy do 22hej... Otvor fórum »
4. 10. 2011 15:09
12
Preinstalovanie win7
takze takto... mam cely zasrany pc :D..a win7 ... ked som notebook kupovala myslim ze CD cko od winu som nedostala..ale uz bol tam? :D... alebo ja neviem proste nemam cd........ a chcela by som to preinstalovat..... a... Otvor fórum »
4. 10. 2011 14:14
16
Hľadá sa ďalšia pesnička,,
Túto tému sem dávam lebo tú blbú pieseň hľadám už vyše roka... bohužiaľ nemám ukážku ani nič... viem len že v niektorých filmoch býva na konci..... najprv je taká smutná melódia, potom začne spievať baba a po čase sa k... Otvor fórum »
4. 10. 2011 14:10
1
Poradte mi meno filmu
Cawte nevie niekto aky to je film? cca ide tam o jednu rodinu co boli svedkovia vrazdy alebo nieco take uz si poresne nepmetam a policia im da novu identitu, nove mena, priezviska, nove byvanie, skolu...... Otvor fórum »
4. 10. 2011 14:02
19
Pharmatex
Ahojte, kúpila som si Pharmatex (vaginálne kapsule) a s priatelom sme ich pouzili a povodne sme chceli dotoho ist s prerusovanou sulozou, ale nejako nevydalo... aka je sanca ze som tehotna ? mate niekto nejake skusnosti... Otvor fórum »
4. 10. 2011 14:00
14
Krádež
Keď viem na 100% meno (som si istá, že to bol on!), človeka, ktorý mi odcudzil doklady a peniaze, môžem ho udať policií? Problém je, že ten človek nebýva tam, kde má udané trvalé... Otvor fórum »
4. 10. 2011 13:56
8
Zdravé vlasy =)
Prosím vás hlavne holky =) mate niaky typ pre zdrave vlasy? =) alebo aky pužívate šampon ?.. s ktorým ste vy spokojné a neškodí ? .. a ešte niaky typ aby mi nevypadavali ="( lebo ich mam strašne zničene... Otvor fórum »
4. 10. 2011 13:53
18
Citát na zamyslenie ,,??
napriklad o živote ..alebo ..? :) aky je vaš naj?? Otvor fórum »
4. 10. 2011 12:53
22
Je možné aby som podrástol do 21?
Mám Už o deň 16 :D momentálne sa venujem trojboju cca rok aj štvrť aby som to upresnil :) (resp. zdvíham veľké váhy), chystám sa už o mesiac pestovať iný koníček teda napr. taký thajský box alebo taekwondo +... Otvor fórum »
4. 10. 2011 06:58
21
Ist do toho ci nie ?
Poznam sa s jednym chalanom asi mesiac aj pol... sme v podstate kamarati .... velmi sme si sadli ... aj povahovo... uplne super sa s nim citim a vedela by som si predstavit aj nieco viac s... Otvor fórum »
4. 10. 2011 02:20
8
Štatistická anketa - vaše vzdelanie/zamestnanie?
3. 10. 2011 23:35
18
Páči sa vám toto NOVÉ video "Lady is a tramp" Tonny Bennet ft. Lady Gaga
http://www. youtube. com/watch?v=ZPAmDULCVrU TAké no hm..zaujímve:D ten starý párda ledva žije:D a tá gaga krásne speiva ale... ona je na dorgach ze?:D takto sa normálny clovek nespráva:D Otvor fórum »
3. 10. 2011 23:14