Diskusie - 484. stránka fóra
6
Primacky na Strednú školu, mám sa báť?
Caute budem robit primacky na SS a monitor som dost dosral je to na hambu ale mal som 25 a 28 ale slovinu viem len som sa ponahlal. Budem robit primacky do Bernolakova na dopravnú hlási sa tam okolo... Otvor fórum »
11. 5. 2018 15:11
3
Čistenie korčúľ
Ahojte rád by som sa opýtal či vlastní niekto korčule značky Rollerblade s ložiskami SG7. Rád by som ich namazal a neviem či sa z tých ložisk dá zlúpnuť ten ochranný kryt aby som tam mohol dať vazelínu. ... Otvor fórum »
11. 5. 2018 14:18
4
Pravidelné užívanie marihuany-dotazník
AHOJ, som študentkou psychológie a robím výskum ohľadom užívania marihuany. Ak máte čas a skúsenosti, budem vdačná za každé vyplnenie (nad 18 r. ) https://docs. google. com/forms/d/1U0SJ7Hf7XpHEIweBjyLzuuj56HDSu2vuCcUfpboV-LU/viewform?edit_requested=true Otvor fórum »
11. 5. 2018 11:46GTF PU uplatniteľnosť
Čaute, študujem v 1. ročníku Mgr Probačnú a mediačnú prácu a celkovo potom, čo každý vraví že humanitné odbory a programy sú nerentabilné, chcem sa opýtať, že či radšej nemám ten program zanechať a že... Otvor fórum »
11. 5. 2018 09:59
8
Fitness v Žiline
Aké máte skúsenosti s fitkami v Žiline? Rada by som začala cvičiť, ale nemám tucha, ako začať, tak bolo by fajn, keby sa mi tam aspoň chvíľku niekto povenoval a mal so mnou strpenie, keďže... Otvor fórum »
10. 5. 2018 16:00Hľadám niekoho kto študuje interkultúrne vzťahy a medzináboženské kompetencie na Žilinskej univerzite
Ahojte, hľadám niekoho kto študuje tento odbor na univerzite v ZA. Chcela by som sa spýtať niekoľko otázok. Ďakujem veľmi pekne :) Otvor fórum »
10. 5. 2018 13:04
6
8
Škrabnutie cudzieho auta
Zdravím birdzáci. Dnes sa mi stala dosť vážna vec. Pri parkovaní som náhodou ťukol do cudzieho auta a zostali tam škrabance (trochu viditeľné). Odišiel som odtiaľ a preparkoval som inde. Som začiatočník a fakt neviem čo mám... Otvor fórum »
10. 5. 2018 08:11
6
Prečo gymnázium?
Mám zopár otázok pre ľudí, ktorí sa dobrovoľne alebo aj nedobrovoľne :D rozhodli ísť na 4/5-ročný gympel: Prečo ste sa rozhodli ísť na gymnázium? Neľutujete, že ste nešli na odbornú? Zvládli ste vš príp. si našli... Otvor fórum »
9. 5. 2018 20:26UKF Editorstvo a vydavateľská prax
Ahojte, v septembri nastupujem na tento odbor v Nitre. Nepoznám žiadnych ľudí a ani toto mesto a tak sa chcem spýtať, či sa tu nájde niekto, kto je na tom ako ja :) Ďakujem Otvor fórum »
9. 5. 2018 19:59
16
Baby, keby ste v tejto chvili zistili ze ste tehotne:
- urcite by som si dieta nechala
- zvazovala by som potrat/adopciu
- urcite by som chcela ist na potrat
Hlasuj »
9. 5. 2018 19:43- zvazovala by som potrat/adopciu
- urcite by som chcela ist na potrat
Hlasuj »
19
Olomouc upol
Ahojte chystá sa niekto na príjmačky na Palackého (filozofická fakulta) do Olomouca budúci týždeň? :) Otvor fórum »
9. 5. 2018 13:17
33
Vas prvy nakup
Pamatate sa ked ste prvykrat sami nakupovali? Aku vec ste kupili ako prvu v zivote (zrejme za peniaze rodicov)? Otvor fórum »
9. 5. 2018 08:24
31
Bývanie v centre väčšieho mesta. Ano, alebo nie?
9. 5. 2018 08:08
4
Vysoká zhoda
Ahojte, chcem sa spytat ci ste niekto z vas mali vysoku zhodu prace a aky bol nasledovny postup, dakujem Otvor fórum »
9. 5. 2018 07:54
1
Absolvent
Nepoznáte niekto nejakú firmu, ktorá by bola ochotná spraviť absolventské mikiny s vlastnou potlačou? :) Otvor fórum »
9. 5. 2018 00:22
18
Aký nezvyčajný šport vás zaujal?
Zaujíma ma aký nezvyčajný šport, ktorý sa dá praktikovať na Slovensku vás zaujal? Parašutizmus? Horolezectvo? Dog-trekking? Zaujalo vás niečo? Otvor fórum »
8. 5. 2018 23:40