Diskusie - 480. stránka fóra
7
Kapsulové tabletky
Môžem užívať kapsulové tabletky tak že si ich vysypem a zamiešam s vodou ? :D na tej pixli je napísané iba po nemecky a taliansky čiže tomu prd rozumiem či to môžem takto zrobiť :D Otvor fórum »
17. 5. 2018 15:12
35
Najlepší film, ktorý ste v poslednej dobe videli?
Myslím hlavne z tých svetovo známych. Otvor fórum »
17. 5. 2018 15:12
6
Tekutá strava
Je možné (napr. pri nechutenstve) dlhodobo žiť zo špeciálnej stravy (Nutridrink a pod. )... ak je dodržiavané množstvo za deň, s ohľadom na váhu, pohyb... tieto tekuté/práškové jedlá v sebe majú všetky minerály, vitamíny,... Otvor fórum »
17. 5. 2018 12:36
57
Prečo je väčší záujem o škaredé baby?
Nechcem sa nikoho dotknúť ale myslím že toto fórum potrebuje výstižný nadpis..samozrejme že nie je všetko len o výzore ale zaujímalo by ma prečo často baby ktoré mi prídu menej atraktívne majú okolo seba celý harem a o krajšie baby... Otvor fórum »
17. 5. 2018 11:21
6
Trencianska univerzira Alexandra Dubčeka
Ahojte, mam otázky na študentov tejto školy, externistov. Zaujímalo by ma len, ako je to s prednáškami. Je nutné dochádzat každý víkend. Na niektorých školách stačí občas, niekde stále, čo by mi... Otvor fórum »
17. 5. 2018 06:48
4
Aký máte názor na Mariána Čekovského?
- je to najlepší slovenský humorista
- hneď po Marcinovi
- uznávam ho ako vzor/ je mi ako otec
Ďalšie možnosti »
17. 5. 2018 00:10- hneď po Marcinovi
- uznávam ho ako vzor/ je mi ako otec
Ďalšie možnosti »
15
Dnes večer by si chcel/a
16. 5. 2018 22:07
12
Aktivácia kontroly pravopisu v chrome
Ahojte, nejak som deaktivovala kontrolu pravopisu a neviem to zmeniť späť, vedeli by ste mi poradiť? Otvor fórum »
16. 5. 2018 22:04
1
Prijímačky Alejová Košice
Sú tam ťažke prijímačky?hlavne z matiky. Či prejdem lebo na Šrobarke som to totálne do**bala Otvor fórum »
16. 5. 2018 21:10Prijímačky
Čaute kamoši, je tu niekto kto robil v pondelok prijímačky v Banskej Bystrici na odbor farmaceutický laborant? Alebo nepoznáte niekoho takého kto tam bol? Otvor fórum »
16. 5. 2018 21:08
14
Vyjadrite sa percentami o inteligencii ľudí:
Percentuálne vyjadrite inteligenciu ľudí maximálne v 3 kategóriách a to: 1. vo svete 2. na Slovensku Otvor fórum »
16. 5. 2018 20:58
1
Rekvalifikačný kurz
Ahojte :) Je tu niekto kto má skúsenosť s rekvalifikačným kurzom? Som vyučený elektrikár, ale rád by som sa naučil inštalácie (vodoinštalácie prípadne kurenárske práce) aby som mal od toho papier. Je možné si na to spraviť... Otvor fórum »
16. 5. 2018 19:24
4
Predčasné ukončenie ročníka na SŠ
Pokúšal sa niekto ukončiť školský rok o dva a viac týždňov skôr? Nakoľko by som rád vycestoval čo najskôr za prácou, chcel by som ukončiť školský rok o dva júnové týždne skôr. Riešil už niekto podobný problém, ... Otvor fórum »
16. 5. 2018 18:34
2
Stredná škola farmácia
Ahojte. Študujete niekto farmáciu? Rozhodujem sa nad strednou a chcela by som od niekoho kto ju študuje počuť aké to je. Napr. čo treba vedieť zo základky, čo sa na strednej učí, aké treba známky... Otvor fórum »
16. 5. 2018 18:05
11
Fashion_luxury_slovakia podvodnik na instagrame
Ahojte, len Vas chcem upozornit na dvojicu ktora vystupuje pod tymto nickom na ig a tvaria sa ze maju pofiderny bazar na ig. Lakaju ludi v insta stories na lacne iphony (200 eurove) ci na zarobok pokial panovi... Otvor fórum »
16. 5. 2018 17:11