Diskusie - 477. stránka fóra
21
Hľadám spontanných ľudí !
čauko, hľadám nejakých crazy ľudí, čo by boli ochotní ísť na dobrodružnú cestu, koncom augusta alebo skôr v polke júna, na 2 týždne cca. (kvôli brigáde) :D stopom, alebo neviem ako vypadnúť, bez... Otvor fórum »
23. 5. 2018 10:49
28
Spanok
Koľko hodín priemerne spavate a od kolkej do kolkej? Ak mate v suvislosti so spankom velke nepravidelnosti (vikend vs pracovny den a podobne), prosim, opíšte aj tie. Otvor fórum »
22. 5. 2018 23:34
12
Praca
Cauteee ak by si niekto chcel zarobit piste mi spravu... Je to solventne a cez net ziadne reklamy a predavanie Otvor fórum »
22. 5. 2018 22:17
30
Čo ďalej
Zdravím všetkých! O rok maturujem na gymnáziu. Nechcem rozpisovať podrobne prečo a začo, ale som na 90% rozhodnutý, že na výšku nejdem. Áno, viem, je to hlúpe, ale rozhodol som sa tak. ... Otvor fórum »
22. 5. 2018 20:51
31
Absolvoval som viac,,. (absolvoval v zmysle "zúčastnil sa")
22. 5. 2018 19:09
3
Dantem brigáda
Ahojte, je tu niekto kto pracoval vo firme Dantem? Vedeli by ste mi prosím povedať ako prebieha inventúra majetku? Zatiaľ som bola len na klasických inventúrach.... Ďakujem za odpoveď :) Otvor fórum »
22. 5. 2018 18:37
42
Fórum pre "starých" Birdzákov
Milí "starí" Birdzáci, ktorí tu existujete napr. +/- 5 rokov, zo záchvatu nostalgie som založila toto fórum. A že by som chcela, aby ste každý napísali tie najviac TOP zmeny, ktoré sa vo vašich... Otvor fórum »
22. 5. 2018 18:21
8
Cestovanie v noci?
Ahojte, som mladá študentka. Pracujem v centre mesta, ako čašníčka (Bratislava). Zatvárame o 1:00 a ja sa musím dostať až na Prievozskú domov, viete mi poradiť, nejaké rady kadiaľ nechodiť, čo nerobiť atď,... Otvor fórum »
22. 5. 2018 17:25
8
Pomer medzi chuťou a škodlivosťou
Prečo je to absolútne vždy tak (bez výnimky), že čím je jedlo zdravšie, tým je menej chutné a naopak? Otvor fórum »
22. 5. 2018 17:11
7
Ludia, ktorych odoberam
Aky ma vobec vyznam ta funkcia "odoberam"? Nemam pocit, ze by to nejak highlightovalo ludi, od ktorych prispevky chcem vidiet. Pcha mi tu samych nahodnych ludi, ktori ma - neurazte sa - vacsinou vobec nezaujimaju. Otvor fórum »
22. 5. 2018 16:14Gymnázium Poštová
Ahojte, je tu niekto, kto studuje na tejto skole? Aky mate na nu nazor? Dakujem vopred za odpoved. Otvor fórum »
22. 5. 2018 14:54
3
Praca
Dobry den nechcel by si niekto zarobit pracou na internete? Poprosim Vas ma kontaktovat spravou ak by mal niekto zaujem Otvor fórum »
22. 5. 2018 12:13
5
Ako oslavite den danovej
29teho mame den danovej slobody. doteraz sme makali na stat politikov a ich tlste rite. tendre a rozkradnute nase financie aby mal chudak hajzel hranaty z coho zarabat peniaze vlastnou hlavou. Otvor fórum »
22. 5. 2018 09:29
34
10
Neslušná mládež/ fyzické tresty
Všetci vieme že je mnoho neslušných mladistvých na školách, sám som mal pár takých spolužiakov alebo poznal pár celých takých tried. Myslíte is že by zavedenie fyzických trestov do právomoci učiteľov mohlo byť riešením? Alebo to riešiť nejak... Otvor fórum »
21. 5. 2018 22:43
24
Ako je mozne ze greci a taliani su taki zaostali
ved oni vybudovali staroveke grecko prvu demokraticku krajinu a staroveky rim ktory vladol celemu vtedajsiemu znamemu svetu, polku narodov vykinozili druhu zotrocili trtiej vladli. A dnes? Dnes im pomahame my a platime ich dlhy nemeckym bankam. Otvor fórum »
21. 5. 2018 21:43