Diskusie - 4679. stránka fóra
14
Hry cez internet
Poznáte nejaké hry čo môže s ľuďmi hrať po internete bez toho aby som niečo musel sťahovať? Nemyslím klikačky typu travian a podobné hlúposti, mám na mysli multiplayerovky ako haxball, proste dvaja,... Otvor fórum »
27. 12. 2011 20:41
43
Otázka pre gitaristov - aké pesničky ste sa naučili ako prvé?
Viem, že dneska otravujem už druhy krat s gitarou, ale potrebujem nejaké lahké pesničky :) Otvor fórum »
27. 12. 2011 20:26
12
Hľadám niekoho, kto študuje (resp. študoval) na UKF v Nitre, Pedagogická fakulta - Slovenský jazyk a literatúra (učiteľstvo).
Cawte, Potreboval by som viac info o škole :), o náročnosti a podobne, jednoducho čo najviac informácií, poprípade rozmýšľam nad kombináciu Slovenský jazyk - Geografia :), takže kto študuje (študoval) na UKF Geo (učiteľstvo), ... Otvor fórum »
27. 12. 2011 20:17
13
Flexaret
Prosím vás, nenachádza sa tu nejaký jedinec čo by vlastnil flexaret , alebo by s ním vedel narábať ? :) som v koncooch Otvor fórum »
27. 12. 2011 20:11
48
Použili ste niekedy lubrikačný gél?
Môj priateľ má rád orálny sex. Lenže keď si ja pri tom pomáham rukou, musím si ju nasliniť, aby sa "nezadrhávala" a to je problém, lebo sliny rýchlo uschnú. ... Otvor fórum »
27. 12. 2011 20:07
4
Na akú výšku a aké maturitné predmety si zvoliť pre daný odbor?
Hoc som ešte na strednej už premýšľam nad výberom svojho povolania, kedže sa budem musieť o pár mesiacov rozhodnúť aké voliteľné predmety si vyberiem. Veľmi ma láka práca ako špeciálna pedagogička, no i napriek preštudovaniu stránky Univerzity Komenského by Otvor fórum »
27. 12. 2011 19:53
1
Cena prihlasenia privesneho vozika
ahojte, vie niekto kolko stoji zmena drzitela privesneho vozika z okresu do okresu? dakujem Otvor fórum »
27. 12. 2011 19:50
47
Myslíte že môžem byť tehotná po prvom styku?
S priateľom sme spolu spali - mali sme ochranu a povedal že všetko prebiehalo v poriadku. Ani sa neurobil. Ale mala som ružovkastý výtok na 4. -5. deň. Myslíte že je šanca že by som mohla... Otvor fórum »
27. 12. 2011 19:48
4
PC - Simulátory
Kde by som mohol stiahnut daky BUS, CAR alebo TRUCK simulator? Napiste link, ale len co funguje lebo dnes som skusal stiahnut hry z torrentov(cz) a ani jedna hra mi nesla. Neviem bud bol zly crack alebo som... Otvor fórum »
27. 12. 2011 19:42
68
Policajti
Mali ste nejaké problémy s políciou? Mali ste už s nimi nejaké konflikty? Otvor fórum »
27. 12. 2011 19:20
8
Spomalené YouTube
Mám strašne spomalené YouTube . Jednu pesničku mi načítava aj vyše 15 minút. Vôbec to nechápem. Doteraz to išlo v pohode a rýchlo. A ked dám opakovať video tak musím čakať kým sa to opäť načíta.... Otvor fórum »
27. 12. 2011 19:14
14
Neporadíte nejaké free hry pre ipod touch ?
Poradte mi prosím nejaku super hru free .. Na AppStore je ich strašne veľa a veľa krát sa mi stáva že stiahnem somarinu, ktorá ma vôbedz nebaví .. Samozrejme hry typu fruit ninja, doodle jump, angry birdz,... Otvor fórum »
27. 12. 2011 19:03
6
Acylpirín na vlasy,,
dámy používate nejakú kúru (alebo čo to vlastne je) zosvetlenie vlasov, ktoré sú farbené na dosiahnutie pôvodnej farby vlasov..rozpustiť 6 acylpirínov vo vode, vtrieť do vlasvo a nechať 10min. pôsobiť..ktorá z vás má s tymto skúsenosť? Otvor fórum »
27. 12. 2011 18:59čo ste dostali na Vianoce :)
čo zaujímavé alebo nezvyčajné ste dostali na Vianoce ? :) Píšte , zaujíma ma to :) :D Otvor fórum »
27. 12. 2011 18:58
10Google
Ze vraj sa da tak vyhladat ze vlozim dajaky obrazok co mam v pc a mi najde o tom obrazku odkazy. Neviete jak to spravit? Som dakde cital ze staci "chytit" a presunut obrazok len do vyhladavacieho pola ale... Otvor fórum »
27. 12. 2011 18:45
76
Aké legendárne veci ste v živote spravili ?
Moja top 5-ťka 5. Mal som sex v lietadle. 4. Vyhral som stávku s kurzom 56 pri vklade 15 eur. 3. Napísal som Justinovi Bieberovi na... Otvor fórum »
27. 12. 2011 18:41- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 Zavist a zmeny
- 5 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Zavist a zmeny
- 8 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 9 Zavist a zmeny
- 10 30 rokov nezamestnaný panic