Diskusie - 4657. stránka fóra
8
Ktorá pesnička od kapely ENS sa vám najviac páči?
Budík- http://www. youtube. com/watch?v=4UA_7HJJ-Ck##Odvykám- http://www. youtube. com/watch?v=rfCgEkFldnY##Hviezdny prach- http://www. youtube. com/watch?v=Czn69kjimXA Otvor fórum »
3. 1. 2012 08:58
36
Poraďte ,,.
takto , táto otázka je od mojej kamarátky, nemá vlasný nick a pre jedinú otázku si ho založiť nechce a ja sa neodhlasujem lebo svoje heslo už neviem :D :D .. takže takto .. má17 a jedného veľmi... Otvor fórum »
3. 1. 2012 01:49
139
Zombie
Blíži sa ZOMBIE APOKALYPSA ..vec po tvojej ľavej ruke bude zbraň, ktorá ti pomôže prežiť... čo to je ? :D... Ja tu mám gauč xD Otvor fórum »
3. 1. 2012 00:42
14
Čo príde po tom ?
http://www. youtube. com/watch?v=88tzmvvYAI0 Na internete som našla zajímavé video o žene, ktorá prežila klinickú smrť. Celý život sa obávala toho, že bude mať rakovinu, bála sa chemoterapie a bála sa jesť niektoré jedlá, ... Otvor fórum »
3. 1. 2012 00:34
23
Denný biorytmus
V ktorej časti dňa bývate najaktívnejší a v ktorej mávate najlepšiu náladu? Otvor fórum »
2. 1. 2012 23:57
13
Má to budúcnosť
Majú umelecké školy budúcnosŤ. viem ze obchodne akedemie su na hovno aj polygraficke Otvor fórum »
2. 1. 2012 23:39
53
61
Gay sex
co si misliteo sexe dvoch clapov? podla vas je to bezpecne? ak si mislite ze ano chceli bi ste to skusit? Otvor fórum »
2. 1. 2012 23:19
44
Aké najnezvyčajnejšie, prípadne "najexotickejšie" jedlo ste už jedli?
Mekáč, ryzky, ani babkine pirohy sa nerátajú ; ) Otvor fórum »
2. 1. 2012 23:05
62
Je aspoň jeden z tvojich rodičov zaregistrovaný na facebooku?
2. 1. 2012 23:04
6
UKF - učiteľstvo
Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či je tu niekto taký, kto študuje (študoval) V Nitre na UKF učiteľsvto SJ, GEO alebo OBN. Uvažujem nad týmito kombináciami, a preto by som bola vďačná, ... Otvor fórum »
2. 1. 2012 23:03
5
Obdobie druhej polovice 20 st. smery literárne ?
Tí ľudkovia, ktorí sa zaujímajú o literárny vývin a literatúru sem :) !!! mám na Vás jednu otázku... ktoré smery (min 10 )môžeme zaradiť do lit. druhej polovice 20 storočia ?lebo nejako mi to nie je jasné, kedže... Otvor fórum »
2. 1. 2012 23:02
26
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre ?
Chodíte niekto na túto vysokú školu ? ak hej pls hodte koment ako to tam funguje a či sa tam vobec oplati isť ? a ako je to s uplatnenim ? :) vopred dakujem :) a z čoho... Otvor fórum »
2. 1. 2012 22:55
33
Darwinove ceny
Toto prestížne ocenenie sa každoročne udeluje ludom, ktorí často neuveritelnými spôsobmi, ale pritom pri plnom vedomí, vykonali skutky, ktorými prispeli k vylepšeniu ludského genofondu, konkrétne tym, že odstránili... Otvor fórum »
2. 1. 2012 22:22
5
Prijímačky - FA STUBA
Ahojte, chcela by som sa opýtať niekoho, kto už bol na prijímačkách na Fakultu architektúry na Technickej univerzite hlavne na test kreativity, piestorovej predstavivosti a kompozíciu z geometrických tvarov. O čo vlastne ide a ako... Otvor fórum »
2. 1. 2012 22:15
4
Zdravim,,,,. som maturantom na gymnaziu a chystam sa maturovat z AJ, SJ, INF, MAT
....a chcel by som ist niekam na vysku studovat INF... orientujem sa najmä na BA lebo tam mam rodinu....aký odbor si vybrat???....pozeral som odbory na tehcniku a tam bola informatika, priemyselna informatika, apilkovana informatika, ... v bu Otvor fórum »
2. 1. 2012 22:05
4
Hľadám speváčku na spôsob Jordin Sparks/Jennifer Hudson
Čo sa týka žánru nejaký ten pop/rnb. Budem vám povdačná ak mi tu nejakú aspoň sčasti podobnú hodíte :) + môžte pridať vašu najobľúbenejšiu pesničku od dotyčnej:) Dikes krásne; ) Otvor fórum »
2. 1. 2012 21:44- 1 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 2 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 3 Na Birdzi ste najčastejšie
- 4 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 5 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 6 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- 1 Bez koho by bol Birdz krajsie miesto ?
- 2 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 3 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
- 4 Je Onlyfans pre hetéru emocionálna drina?
- 5 citite ucinky konsolidacie?
- 6 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 7 Na Birdzi ste najčastejšie
- 8 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 9 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 10 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?