Diskusie - 4654. stránka fóra
69
BIRDZ stretko v Prievidzi?
Prídem##Som mumák, a nechápem že v tejto diskusii úplne postačuje možnosť ##Neprídem Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:51
60
Ake sa vam pacia zahranicne mena ?
ke mena sa vam zo zahranicia pacia ? potrebovala by som to vediet lebo momentalne sa chystam pisat knihu a uz ma ziadne normalne mena nenapada ale nehladam nejake slovenske len zahranicne napr americke nemecke francuzske ... to... Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:41
11
Študenti - rap
Tak počul som už veľa verzií maturantov ale táto :D ma dostala :D http://www. mojevideo. sk/video/e33d/studenti_(skolska_hymna)_kontrafakt. html Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:40
1
Prijimacky na pravo na trn. univerzitu
Ahojte, chcela by som sa opytat akym sposobom funguju prijimacky na pravo v TT univerzite... lebo som pocula, ze sa 75 % z moznych otazok vybera z nejakych dopredu urcenych otazok a zvysnych 25 % je nahodnych... viete... Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:36
27
Otázky
Práve ma napadla takáto otázka :D je skôr pre baby. Ide o komunikáciu v sociálnych sieťach či už je to tu na FB pokeci alebo niekde. Neviem či sa to stáva len mne ale všimol... Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:32
11
štúdium filozofie
ahojte, chcela by som získať nejaké informácie od študentov VŠ, ktorí sa dostali na odbor filozofia..vaše dojmy zo štúdia, či ho zvládate, je náročné, ako sa vám pozdáva a na akú školu navštevujete, veľmi... Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:28Texty hitov
Nezdajú sa vám niekedy Rihannine texty a všeobecne texty celosvetovo známych hitov niekedy mierne "odveci" ? Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:09
40
Mám spor s kámoškou.
S mojou kamoškou sa ako vždy hádame. Teraz sme sa pohádali zas a ona si zas myslí že má pravdu a tam som sa rozhodla že to dám sem. Takže v triede je nás 26. Z toho... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:49
4
In Memoriam 2011
Pre tych co to este nevideli, vsetko dobre do roku 2012 a aby ste neskoncili v takomto videu na konci 2012. http://www. youtube. com/watch?v=G1KvoOnRUeg ____________________________________________________ Zaba... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:46
13
Mám otázku týkajúcu sa mojich rýb
už asi pol roka mám jednu zlatú rybku je to samička dneska som jej kúpila samčeka je vačší a ked som ich dala spolu tak ona ho vkuse naháňa ... neviem či sa jej páči alebo mu ubližuje lebo... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:45
22
Mám otázku ohladom sociálnej siete Facebook
Našiel by sa niekto kto by sa dal len akože na pár dní do vztahu?,,, chcem aby žiarlila jedna osoba... a zato si normálny vztah nemienim hladať... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:39
17
Co by bolo najrozumnejsie?
Zdarec, s priatelkou sme spolu cosi vyse roka ale v poslednej dobe je ten vztah nejaky divny. Je v nom kopa napatia, drobnych aj vacsich hadok a podobne. Ci uz kvoli drobnostiam alebo zavaznejsim veciam. Milovat ju milujem,... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:22
6
Ludia pomoc, stredne zdravotnicke skoly
Chcem sa Vás tuto prihlásených spýtať, či nechodíte náhodou niektorí na hociaké stredné zdravotnícke školy... Teraz som v devine a musím si vybrať, a kedže ma nebaví nič okrem masírovania iných ľudí, premýšľam nad zdravotníckou školou... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:05
26
Máte radi rascu?
3. 1. 2012 18:00
48
Pri akej z scéne (kedykoľvek keď si ju pustíte) plačete?
Ja napríklad pri Potterovi 7 keď Snape umiera :/ Otvor fórum »
3. 1. 2012 17:54
- Markíza
- Jojka
Ďalšie možnosti »