Diskusie - 4645. stránka fóra
1
Lysohlávky
Zdravim ak niekto máte lysáče a chcete sa ich zbavit za FO kontaktujte vdaka. Otvor fórum »
6. 1. 2012 01:45
36
Hviezdička
Čo znamená tá hviezdička jak máte pošty potom priatelov a taká hviezdička je pri tom.. taka blbosť... niekedy mi ju ukazuje a inokedy zasa nie.. čo je to? :D zaujíma ma to :D Otvor fórum »
6. 1. 2012 00:56
49
Ktorý štát je z hľadiska bezpečnosti a nízkej kriminality podľa vás najideálnejši?
... najideálnejší pre život. (teraz mám na mysli čisto bezpečnosť, bez ohľadu na ostatné atribúty danej krajiny - tj. že darmo je krajina pekná, keď je v nej páchanie trestného činu na dennom poriadku) ... Otvor fórum »
6. 1. 2012 00:29
14
Industrial piercing
Mam ho den a boli ma tak klasicky ako pierc boli ale znervonuje ma to ze spodna dierka mi krvaca& . Spravila sa mi tam krvna zrazeninka kt. mi praskla a teraz mi tecie z tade krv. ... Otvor fórum »
5. 1. 2012 23:58
28
Vypadavanie vlasov
V poslednej dobe mi zacali strasne plznut vlasy tak som si kupila Revalid a kamaratka mi odporucila lopochovu vlasovu vodu..poznate este nejake osvedcene recepty? Prosim, seriozne. . Otvor fórum »
5. 1. 2012 23:28
69
Kam by ste chceli ísť na dovolenku?
Pridávajte fotky, linky.. čo len chcete :) Otvor fórum »
5. 1. 2012 23:24
25
Studentsky ucet
Chcem si zalozit novy ucet, kedze s terajsou bankou-Dexia ( balik axion) - nie som velmi spokojna. Takze kde mate vy svoje studenstke ucty a ste spokojni so sluzbami banky? Otvor fórum »
5. 1. 2012 23:16
45
Birdz smajlíci
Sťem, sťem, sťem, sťem vedieť, ako sa všetky smajlíky používajú. Prosím, niekto ochotný by sa tu nenašiel?:) Alebo prípadne, kde ich nájdem ? :O Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:59
23
Potrebovala by som schudnúť v istých častiach tela. Budem rada ak mi pomôžete.
Chcela by som poprosiť o radu. Chcela by som schudnúť hlavne v časti (prepáčte za moje výrazy, ale naozaj netuším, že ako sa tá časť nazýva) horného brucha. Pretože ako som sa tak sledovala, tak... Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:53
30
Vadí vám keď niekto používa nadávky?
5. 1. 2012 22:52
16
Beautifulpeople.net
Pozna niekto tuto stranku?! Na akom principe je zalozena a ako sa tam registrovat?! Dik Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:46
15
Lyžarák/fórik
s triedou ideme na lyžarák a s babami sme sa rozprávali že by sme mali chalanom niečo fakt veľké (alebo aj malé :D ) vyviesť... len nevieme čo... nechceme staré otrepané zubné pasty na kľučkách a ani nič... Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:27
12
Studium
Mam taky problem, ze chcem ist na vysku ale uz som zamestnany a chcel by som studovat dennou formou. Niekde som cital ze sa to da aj nie. Ja pracujem len cez vikend a cely tyzden mam volny.... Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:27
3
10
ESET NOD32 Antivirus 4 platnost licencie
par dni mi antivirus hlasi ze platnos licencie sa bilizi ku koncu , presne o 7 dni .. je tam odkaz na stranku kde sa da ta licencia obnovit , ale ten odkaz nefunguje .. nepoznam ani... Otvor fórum »
5. 1. 2012 21:54
2
Xperia x10mini
čaute prosim vas poradte mi ako mam preinštalovat system v mobile xperia x10mini lebo tam mam najnovši system a nejde tak ako by som chcel tak ho chcem tam dat od znova a neviem ako :( Otvor fórum »
5. 1. 2012 21:47- 1 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- 2 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 3 Mam odist z BIRDZU ?
- 1 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 2 Na Birdzi ste najčastejšie
- 3 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 4 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- 5 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 6 Mam odist z BIRDZU ?
- 1 Bez koho by bol Birdz krajsie miesto ?
- 2 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 3 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
- 4 Je Onlyfans pre hetéru emocionálna drina?
- 5 citite ucinky konsolidacie?
- 6 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 7 Na Birdzi ste najčastejšie
- 8 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 9 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 10 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?