Diskusie - 4633. stránka fóra
68
Čo ti prekáža na Bratislave?
Myslím že otázka je jasná. Charakter ľudí, turisti, prístup k pamiatkam, hypermarkety, málo kultúrnych inštitúcií, málo knižníc? Otvor fórum »
8. 1. 2012 16:43
6
Váš názor
Zaojímal by má váš názor na rádiu Európa2 a Rádio_FM. Čo so Vám na nich páči a nepáči. Otvor fórum »
8. 1. 2012 16:32Európa v škole
Ahojte, robili ste niekedy projekt: Európa v škole? Robili ste to aj v cudzom jazyku? Akou formou ste to robili? Robi niekto europu v škole aj tento rok? Vyhrali ste niekedy nieco v tejto... Otvor fórum »
8. 1. 2012 16:31
6
Štúdium bez maturity,,.
Rada by som sa spýtala, či je možné študovať na VŠ ak človek nemá maturitu..Totiž sú také stredné školy, ktoré nekončia maturou. Alebo druhá možnosť, či je možné urobiť si maturu, aj dlhšie potom, ... Otvor fórum »
8. 1. 2012 16:31
23
Dokázali by ste mať s niekým sex bez lásky?
8. 1. 2012 16:29
8
Tapeta Xperia Neo
Ludia mam problem s nastavenim tapety. Je to tak zle vymyslene, ze treba oznacit obrazok-teda nejaku cast. Stiahol som presnu velkost ale aj tak mi to neoznaci cely obrazok. A... Otvor fórum »
8. 1. 2012 16:25
14
Odbor - Učiteľstvo slovenského jazyka - je ťažké dostať sa k nemu?
Ahojte, končia vianočné prázdniny a asi prvý raz som si naozaj uvedomil, že o chvíľu píšem prihlášky na VŠ. Môj sen je dostať sa k odboru učiteľstvo SJ, no školu som dosť flákal, natrafil som... Otvor fórum »
8. 1. 2012 16:03
17
Ktorý je najväčší debil?
- Ten, kto závidí
- Ten, komu je čo závidieť, je si toho vedomý a chváli sa tým
- Ten, komu je čo závidieť, je si toho vedomý a nehovorí to nikomu
Ďalšie možnosti »
8. 1. 2012 15:59- Ten, komu je čo závidieť, je si toho vedomý a chváli sa tým
- Ten, komu je čo závidieť, je si toho vedomý a nehovorí to nikomu
Ďalšie možnosti »
48
Je dobrý LInux ubuntu?
dal mi to do notebooku jeden chalan, povedal že je to skvelé učí ma na tom robiť čo si o tom myslíte vy? Otvor fórum »
8. 1. 2012 15:05
25
Zábava na chate
Ahojte, zajtra idem na lyžiarsky a chcela som sa opýtať, či nepoznáte nejaké zábavné hry (niečo ako fľaša), alebo niečo čo by sme večer vyvádzali :) Ďakujem :) Otvor fórum »
8. 1. 2012 15:02
6
Problém s HTC
Mám problém. Zrazu, z ničoho nič mi nejdu zobraziť posledné odfotené fotky. Zobrazia sa mi hned po tom ako ich odfotím, ale na druhý deň alebo proste v priebehu druhého dňa sa zmenia na čierny štvorec... Otvor fórum »
8. 1. 2012 14:41
8
Trocha otázka na facebook
Chcel som sa spýtať ľudí, ktorí majú timeline... dá sa nastaviť tak, aby ľudia, ktorých nemám v priateľoch, nevideli tú hornú profilovú fotku ? (ak mi sem niekto napíše, že timeline je sprostosť, tak... Otvor fórum »
8. 1. 2012 14:32
18
Zaujímavosti v Británií
Zdravím, Pozná niekto nejaké pamiatky, zaujímavosti(pikošky) v Británií? Google som už použila, ale nič tam poriadne nie je. Viete, robím prezentáciu na geografiu a myslím, že aj také záhady by boli dobré.... Otvor fórum »
8. 1. 2012 14:02
18
Chodíte radi do školy?
8. 1. 2012 14:01
6
Medzinarodne vztahy
Ktora skola je lepsia podla vas: medzinarodne vztahy na UK ci EUBA? Otvor fórum »
8. 1. 2012 13:59
12
Kolotoče
Akí je Váš naj naj kolotoč? Môj je top roll ktorý ide dolu hlavou!A Váš? Otvor fórum »
8. 1. 2012 13:52