Diskusie - 4575. stránka fóra
22
Mám otázku skôr pre dievčatá,,. dlhé roky som robila šport, ktorý mi dosť vyformoval postavu, žiaľ tak chlapčensky
ahoj... proste vyzerám ako kamoši. mám z toho depku. Chcem mať telo ako všetky ostatné holky. Závidím im. Bola už nejaká v takejto situácii? Ako ste to riešili. mám 15. Otvor fórum »
23. 1. 2012 22:45
25
Je to naozaj laska ?
A by to zacalo poporiadku Mal som priatelku s ktorou sme sa poznali od detstva 25 rokov na kolko byvala hned oproti v dome a skoro po 6tich rokov sme sa rozisli ja... Otvor fórum »
23. 1. 2012 22:22
29
Ako robíte hemendex?
- najprv šunku, potom celé vajíčko (volské oko)
- najprv celé vajíčko (volské oko), potom šunku
- rozbrblem vajíčko, potom pridám šunku
Ďalšie možnosti »
23. 1. 2012 22:11- najprv celé vajíčko (volské oko), potom šunku
- rozbrblem vajíčko, potom pridám šunku
Ďalšie možnosti »
22
Ako môžem dieťa naučiť, aby dodržiavalo očný kontakt?
Tak otázku viete a vedeli by ste mi, prosím, aj pomôcť? Totižto robím seminárnu prácu a neviem vymyslieť intervencie, ako naučiť dieťa, aby samo od seba pozeralo ľuďom do očí pri... Otvor fórum »
23. 1. 2012 22:11
7
Internet v BB
Ahoj, pls poradite nejaky dobry net v BB? Za primeranu cenu a aj rychly, ale nemusi byt zas az tak, tak okolo 8 mbits/sek uplne staci :) Thanx Otvor fórum »
23. 1. 2012 21:29
21
Oznamká
Kedy ste si začali vybavovať oznamká? aký časový odstup od samotnej stužkovej? :) Ďakujem Otvor fórum »
23. 1. 2012 21:13
4
UK filozoficka ci pedagogicka fakulta?
Chcem si podať prihlášku aj na štúdium jazykov. Konkrétne sa rozhodujem medzi nemčinou-ruštinou a nemčinou-slovenčinou. To sa týka filozofickej fakulty, teda tlmočníctvo, prekladateľstvo. Zaujíma ma však aj pedagogická fakulta. Tí, ktorí tam chodíte resp. ... Otvor fórum »
23. 1. 2012 21:11
47
Kopačky
Predstavte si, že chcete ukončiť váš 10 ročný vzťah. Vašou úlohou je povedať to čo najviac citlivo s použitím slov: modem tenis škrečok orechy Otvor fórum »
23. 1. 2012 20:45
6
Archeologia Masarykova univerzita
Čaute. Chccem sa vás spytať či neviete z čoho by som rrbil prijimačky na Masarykovu univerzitu fakulta Historicke vedy (archeologia) ? . Nemožem to najsť :D Otvor fórum »
23. 1. 2012 20:42
4
MUNI- Elektronicka prihlaska
Ahojte, ludia! Práve som vyplnil elektronickú prihlasku na MUNI vseobecne lekárstvo. Uz len 4OO Kč zaplatit. Moja otazka znie: Takze, zdalo sa mi to strasne lahke vyplnit, az priliz jednoduche, taksa vas... Otvor fórum »
23. 1. 2012 20:36
12
Anglická pieseň
Ahojte, takúto tému som tu už písala, ale týkala sa francúzskej piesne, teraz ide o anglickú. Neviete mi poradiť nejakú dobrú, veselú. tanečnú chytľavú anglickú pesničku, ktorá sa dá spievať a je bez... Otvor fórum »
23. 1. 2012 20:29
17
Po tom ako vyberiete prádlo z práčky, uistíte sa či v nej neostalo nejaké prádlo?
- áno,pootočím bubon(máme práčku ktorá sa plní zpredu)
- áno,len sa pozriem do bubna(máme práčku ktorá sa plní zpredu)
- áno,len sa pozriem do bubna(máme práčku ktorá sa plní zhora)
Ďalšie možnosti »
23. 1. 2012 20:28- áno,len sa pozriem do bubna(máme práčku ktorá sa plní zpredu)
- áno,len sa pozriem do bubna(máme práčku ktorá sa plní zhora)
Ďalšie možnosti »
20
Aký je podľa vás najťahší a najľahši song od KoRnu? Dajte 5
PLEAS nepiste uplne nieco ine iba na tuto temu ; -) Otvor fórum »
23. 1. 2012 20:19
14
Páči sa vám tento štýl hudby? (link v 1 komente)
- áno, šiel/šla by som sa pozrieť aj na koncert
- áno ale na koncert by som ani nešiel/-la
- nepáči sa mi
Ďalšie možnosti »
23. 1. 2012 20:07- áno ale na koncert by som ani nešiel/-la
- nepáči sa mi
Ďalšie možnosti »
1
Nočná obloha-náučný a hovorový štýl
prosím poradte mi niekto pár nápadov na túto tému na Sj (potrebuejm napísať tak 3-4 riadky) nemusí sa to rýmovať len najskor potrebujem pár štartovných slovíčok a potom sa to už hádam rozbehne ..može tam byť aj niečo čo a... Otvor fórum »
23. 1. 2012 20:05
41
Otázka na chalanov
aký máte pocit alebo čo vás napadá ked vaše dievča ide ku gynekológovi? aj keď viete že je to pre jej zdravie dôležité a môže jej pomôcť nie je vám to predsa nejakým spôsobom nepríjemné? ..poprosím rozumné odpovede.. nemám rád... Otvor fórum »
23. 1. 2012 20:02
25
Povedz svoj názor
Napíš aký máš názor na túto pesničku. Je to pesnička môjho kamoša. http://www. youtube. com/watch?v=D4oYG5zS5fg Otvor fórum »
23. 1. 2012 19:49
73
Prvé bozkávanie
pamätáte si ešte vaše prvé bozkávanie? kedy, ako, kde? :) Otvor fórum »
23. 1. 2012 19:35