Diskusie - 456. stránka fóra
Welness Bojnice
Ahojte, vedeli by ste mi poradit nejake welness v okoli Bojnic/Prievidze, do ktoreho sa da ist ale bez ubytovania? T. j. na 3 hodky alebo cely den. Otvor fórum »
30. 6. 2018 10:21
2
Služba na dovoz tovaru z USA do EU
niektoré americké Eshopy posielajú tovar iba do USA a Kanady.. viete poradiť nejakú službu čo by to odtial preposlala do EU? Otvor fórum »
30. 6. 2018 09:50
4
Ide niekto v utorok 3. jula na prijimacky do BB?
a aj sa pripravujete nejako? Otvor fórum »
30. 6. 2018 00:18
13
Koľko spolužiakov zo strednej, vám napísalo počas štúdia na VŠ? Prerušili ste kontakty? Je to v nemej fáze?
- Prerušili sme kontakty
- Na fb ich mám, ale nepíšeme si vôbec
- S 1-2 si píšem aktívne
Ďalšie možnosti »
29. 6. 2018 23:09- Na fb ich mám, ale nepíšeme si vôbec
- S 1-2 si píšem aktívne
Ďalšie možnosti »
5
Ak súhlasíš s niektorým z uvedených tvrdení, zaklikni ho. Neberme sa tak vážne
- Ženy sú piče
- Som povrchná piča a som na to hrdá.
- Chlapi sú obmedzení kkti, ktorí myslia len na to kam upchať svojho vtáka
Ďalšie možnosti »
29. 6. 2018 21:51- Som povrchná piča a som na to hrdá.
- Chlapi sú obmedzení kkti, ktorí myslia len na to kam upchať svojho vtáka
Ďalšie možnosti »
11
Baby, poraďte :-)
Ahojte. Ako by ste reagovali, keby Vám napísal chlap, kt. poznáte len z videnia, že Vás vníma ako zaujimavú a milú babu a rád by sa s Vami zoznámil, samozrejme nebude na Vás tlačiť,... Otvor fórum »
29. 6. 2018 17:05
15
Aký mobil si mám vybrať?
Ktorý mobil je podľa vás lepší Asus Zenfone 5z alebo One Plus 6? Otvor fórum »
29. 6. 2018 14:36
22
Hlásiť sa na úrade práce po zanechaní štúdia ak budem pokračovať v štúdiu na inej univerzite?
Ahojte potrebujem radu študovala som na UPJŠ no nevyšlo mi to tam tak som sa rozhodla pre štúdium na inej univerzite teraz 2. júla mám zápis a tak som musela podpísať papiere o zanechaní štúdia na... Otvor fórum »
29. 6. 2018 10:22
11
Aplikovaná informatika - VŠE Praha
Čaute, je tu niekto, kto študuje tento odbor? Chcel by som vedieť nejaké info o tejto škole. Je táto škola náročná? Čítal som, že je tam iný systém skúšok a aj s tými kreditmi. Ďakujem... Otvor fórum »
29. 6. 2018 10:06
9
FRI UNIZA alebo FEI STU?
Ahojte, práve ma prijali na uvedené dve školy (odbory informatika) a neviem sa rozhodnúť resp. nemám dostatočné informácie, ktorá škola sa pohybuje na akej úrovni. Vedeli by ste mi prosím vás poradiť? Ďakujem Otvor fórum »
28. 6. 2018 10:27
12
Kokain
vraj kokain je tropanovy alkaloid pribuzny atropinu (latka pritomna v durmane, ciernom blene alebo lulkovci zlomocnom). preco sa teda kokain vyraba z koky preco sa pasuje z juznej ameriky? Otvor fórum »
28. 6. 2018 00:18
2
Kozmetika - NuSkin
Okolo americkej kozmetickej značky NuSkin je úplný ošiaľ, predovšetkým na instagrame. Je naozaj tak brutálne dobrá, ako sa to o nej prezentuje? Má niekto skúsenosť s nejakými produktami? Neviem čo si mám o tom myslieť, lebo... Otvor fórum »
27. 6. 2018 23:29
23
Stredná
Ahoj!Chcela som sa opýtať, ako ste prežili svoj prvý deň na strednej? Otvor fórum »
27. 6. 2018 21:04
6
Vysoká škola v zahraničí
Ahojte, viete o nejakej vysokej škole so štúdiom medicíny v zahraničí alebo máte nejaké skúsenosti? Myslím vysoké školy mimo ČR. Otvor fórum »
27. 6. 2018 17:33
4
Vysoke skoly
Caute, UKF v Nitre aplikovana informatika alebo STU FEI aplikovana informatika , zaujma ma hlavne rozdiel v kvalite ci je tam az taky velky rozdiel ze sa mi koli tomu oplati ist do BA (internat, jedlo, vydavky). ... Otvor fórum »
27. 6. 2018 17:28
16
Dobierka
Ahojte. Poslala som knihu na dobierku, a poštárka ju vydala kupujúcej bez zaplatenia. Mám podací lístok aj dôkaz, že zásielka bola prebratá. Stalo sa to už niekomu? Ako mám ďalej postupovať? ďakujem :) Otvor fórum »
27. 6. 2018 17:07
1
Zlín
Ahojte, je tu niekto kto študuje v Zlíne a vedel by mi poskytnúť také základné informácie :D ako sa mu tam študuje, aký je život v Zlíne? :D Otvor fórum »
27. 6. 2018 17:03