Diskusie - 4543. stránka fóra
67
Dievčatá, musíte aj vy ísť vždy po sexe cikať?
áno vždy##niekedy##nie##ešte sa mi to nestalo Otvor fórum »
1. 2. 2012 22:42
3
Objednávanie cez Tillys
http://www. tillys. com Neviem či niekto poznáte túto stránku, ale je tam písané, že už sa dá objednávať aj v SR, tak som sa chcela spýtať či tu s tým niekto nemáte skúsenosti. . Otvor fórum »
1. 2. 2012 22:33
52
Ahojte chcem sa opýtať mám 14 rokov cize prsia este vo vývine
myslíte keby som si dala pierc do bradavky vadilo by to ? bol by neaky problém ? Otvor fórum »
1. 2. 2012 22:22
72
Dokázali by ste sa kamarátit s inak orientovaným človekom?
1. 2. 2012 22:18
10
List v nemčine
Prosím vás pomohli by ste mi ? máme v nemčine odpísať listom na tento list ... máme tam dať ešte radu a také .. no samozrejme niečo také nie až veľmi zložité :D ... Otvor fórum »
1. 2. 2012 22:14
18
Franúczka hudba
máte nejaké oblúbené francúzske piesne? ak hej tak aké? :) Otvor fórum »
1. 2. 2012 22:07
5
Dotazník k BP o neverbálnom správaní učiteľa.
Ahooojte bola by som nesmierne rada keby niekto vypracoval dotazník k bakalárskej práce. Dotazník je anonymný a zisťuje pohľad žiakov na nejakého učiteľa a jeho správanie. Ak budete mať čas tak prosím vás vyplňte nasledujúce dotazníky. Vopred... Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:52
30
Čo robíte ak vás v zime chytí nejaká tá choroba?
Uprednostňujete lekára či skôr niečo naturálnejšie? domáce recepty a pod. ? Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:46
29
čo sa to somnou deje?
Neviem , co je to so mnou. vseliake veci mi behali v hlave ale teraz, posledne mesiace mi beha hlavou iba jedno dievca (to z fora "co mam robit?"). nejako sa kvoli tomu cudne spravam.... Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:44
16
Poraďte knihu
Podmienky: (:D) -román -s ľuďmi - bez upírov, vlkodlakov, bezhlavých jazdcov, havranov, a podobne :D - buď nejaký o zakázanej láske, prípadne nejakú fest dobrú deketívku :D ... Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:41
30
Problem s pisanim
Ahojte, uz asi 2 roky sa zaoberam myslienkou napisat knihu, dej mam vymysleny a charaktery postav tiez, ma to byt fantasy no to je asi jedno. Moj problem je, ze ked chytim pero, alebo... Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:35
22
Povaha
Dá sa povaha človeka zmeniť? Podľa mňa je najdôležitejšie aby dotyčný sám chcel. Ako by ste takejto osobe pomohli? Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:14
53
Mala by hrať hudba v škole?
Zaujíma ma váš názor, či by mala hrať hudba v škole počas veľkých prestávok :) Otvor fórum »
1. 2. 2012 20:32
2
Predškolská a elementárna pedagogika UK- prijímacie konanie
Chcela by som sa spýtať, či náhodou niekto nevie nejaké bližšie informácie ohľadom prijímačiek (ako to prebieha, čo musí človek vedieť)....a či náhodou niekto nevie čo sa deje po spravení talentoviek (či toho človeka hneď zoberú). Otvor fórum »
1. 2. 2012 20:23
12
Ako dlho trva prevod penazi
Neviete niekto, ako dlho zvycajne tvrva pripisanie penazi na ucet? V pondelok som v slovenskej pobocke CSOB v hotovosti vlozila peniaze na ucet vedeny v ceskej pobocke CSOB a po 48 hodinach stale platba... Otvor fórum »
1. 2. 2012 20:16- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- Poriadny film
- Poriadnu klobásu
Hlasuj »