Diskusie - 4541. stránka fóra
Hladam Kodera
Ahojte, hladam sikovneho nie moc draheho kodera ktory by mi mohol pomoct zo strankou web. web je v silverstripe. Dakujem. Otvor fórum »
2. 2. 2012 20:05
16
Ekonomické univerzity SR
Ahojte, mám jeden známi problém, neviem na akú školu mám poslať prihlášku a potreboval by som súrne poradiť dobrú ekonomickú univerzitu zameranie ekonomika manažment podniku alebo niečo podobné. Pls poraďte mi niekto čo niečo také študujete a... Otvor fórum »
2. 2. 2012 19:27
30
Dentálna otázka
Bojíte sa po plombovaní zubov zjesť snickers? ( po uplynutí hodiny bez jedla ) Otvor fórum »
2. 2. 2012 19:24
7
Relax music
viem, že je toho plný youtube, ale nepoznáte náhodou nejaké pekné relaxačné skladby takéhoto štýlu: http://www. youtube. com/watch?v=W4IXzd_HFig http://www. youtube. com/watch?v=aeeZLfbhZ08 (teda žiadne... Otvor fórum »
2. 2. 2012 19:07
10
Poľská Stužková (Jezst fantazstične)
Poľská stužková, bez komentára :D http://www. mojevideo. sk/video/1271b/polska_stuzkova_a_co_by_ste_nam_chceli_povedat. html Otvor fórum »
2. 2. 2012 18:42
17
Najkvalitnejšia kozmetika
Akú značku kozmetiky používate? Nemyslím dekoratívnu skôr na čistenie a hydratovanie pleti. Používate ju každý deň? Ak máte problematickú pleť, ktorá kozmetika vám pomáha? Máte skúsenosti so značkou Anne Marie Borlind? Otvor fórum »
2. 2. 2012 17:55
17
Preklad do nemčiny
Hojte, potrebujem na d. ú. preložiť tri vety. Skúšala som či budem vedieť, ale niesom si úplne istá... Ď za pomoc:) 1. ) Každý deň jem niečo zdravé. ... Otvor fórum »
2. 2. 2012 17:37
22
Autobusy
Ahojte, stalo sa vám niekedy to, že ste sa slušne opýtali " máš voľné ? " alebo ,,môžem si prisadnúť? " a dotyčná osoba vám povedala ,,nie? " či to šťastie mam len ja Otvor fórum »
2. 2. 2012 17:30
2
DLC pack
stiahol som si "pack "mafia 2 Joe adventur, . no a teraz neviem že ako to ma spustit .. ked otvorim rar tak je su tam zložky ale niš exe. ani nič podobne ... nevie mi niekto poradit... Otvor fórum »
2. 2. 2012 17:20
21
študium Socialnej práce
ahojte, chcela by som sa opytat na študium Socialnej práce,, uvazujem nad UMB -odbor :socialna práca,, ak niekto navstevujete tento odbor , z coho boli primacky? postacuju mi vedomosti z NOS ?? je toto studium zaujimave..? ak niekto... Otvor fórum »
2. 2. 2012 17:17
115
Malo by sa slovensko podľa vás snažiť byť viac multikultúrne?
- Áno, mali by sme celkovo my belosi odčiniť storočnia útlaku ostatných kultúr.
- Áno, mám rád iné kultúry
- Áno, ale len za istých podmienok
Ďalšie možnosti »
2. 2. 2012 16:27- Áno, mám rád iné kultúry
- Áno, ale len za istých podmienok
Ďalšie možnosti »
44
Ples
Čaute chcela by som sa opýtať či by bolo vhodné dať si na ples legíny a tuniku .. bo ja nič nemám .. ale to neni obyčajný ples je to taký v dedike taký farsky .. no mám pocit... Otvor fórum »
2. 2. 2012 16:19
48
4
Etika
Aj vám sa zdá že je neeycké, ak niekomu blahoželáte k narodeninám ? Veď to je úplne to isté, akoby ste povedali "ha už si o rok starší, za chvílu skapeš a tu máš bonbonieru, aby... Otvor fórum »
2. 2. 2012 15:41
6
Chodi z vas niekto na UK Telesnej vychovy a sportu v BA ???
Chcela by som vediet ci je to az moc tazke , lebo by som ju chcela vystudovat (odbory: trenerstvo-tenis , kondicny trener :D ) ale tie prijimacky sa my zdaju trochu tazke hlavne cooperov test (kedze na trenerstvo... Otvor fórum »
2. 2. 2012 15:40
15
Skúsenosti s eshopom Sportsdirect.net
Objednával už niekto z fora z tohto shopu ? Aké s ním máte skúsenosti ? Otvor fórum »
2. 2. 2012 15:39- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem