Diskusie - 4539. stránka fóra
8
Tetovanie na stehno
ahojte chcela by som sa opytat ze ci moc boli tetovanie na stehno kedze si chcem jedno dat ... uz nejake tetovanie mam a niektore boli v pohode a niektore som nemohla vydrzat..... Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:05
7
Hviezdoslavov Kubín
prosím neviete čo by som si také mohla dať na Hviezdoslavov Kubín ? je mi jedno či to bude próza alebo poézia :D Otvor fórum »
3. 2. 2012 12:37
7
Farmacia - je tazke sa do BA dostat?
Neviete, ake narocne je sa tam dostat?Plus nejake postrehy zo zivota farmacii:) Dakujem Otvor fórum »
3. 2. 2012 12:27
5
Máte skúsenosti s agentúrami ktoré sú schopné sprostredkovať prácu aj pre 16, 17 ročných študentov do zahraničia?
Ahojte, súrne by som potrebovala zohnať brigádu di zahraničia najlepšie do španielska alebo grécka, na plate mi až tak nezáleží pretože mám 16 a ide mi hlavne o zdokonalenie sa v jazyku. Budem vďačná za akékoľvek... Otvor fórum »
3. 2. 2012 12:18Ahojte, prosím zahlasujte je to projekt do školy
ahojte, prosím zahlasujte je to projekt do školy Otvor fórum »
3. 2. 2012 11:11
16
Filmy o bojovych umeniach
Poradte mi nejake dobre filmy o bojovych umeniach Otvor fórum »
3. 2. 2012 10:58
21
Aké baby??
Chalani , páčia sa vám viac perverznejšie baby , alebo tzv. svätice?? Otvor fórum »
3. 2. 2012 10:46
3
Like
Louis Tomlinson Slovakia Fan Klub :-** like na túto stránku na facebooku. Veľmi mi tím pomôžete ďakujem : ) Otvor fórum »
3. 2. 2012 10:42
24
Povedz te mi prosím ako sa do komentarov pridavaju obrazky?
Povedz te mi prosím ako sa do komentarov pridavaju obrazky? Otvor fórum »
3. 2. 2012 08:51
6
Basnička na HK (Hviezdoslavov Kubín)
Potreboval by som nejaku basnicku na HK tak pre 9 rocnik, najlepsie by bolo keby to bol valek, rufus Nepoznate nniekto nejaku dobru ktora sa neuci velmi tazko ?? Otvor fórum »
3. 2. 2012 08:29
11
Sám Doma (Pôvodná verzia)
"Pôvodná verzia" Sám Doma :D http://www. mojevideo. sk/video/c7ae/povodna_verzia_sam_doma. html Otvor fórum »
3. 2. 2012 07:42
44
Je normálne, že každý má nejaký názor na obliekanie. Ale je normálne urážať niekoho vkus nahlas ? (pokial nepropaguje nejakú zlú
- áno , lebo ja rozhodujem o tom čo je pekné a čo nie
- áno , lebo ja si myslím ,že mám dokonalý vkus a to mi dáva právo hodnotiť iných
- áno, som totižto modny návrhár a tak určujem trendy
Ďalšie možnosti »
3. 2. 2012 05:52- áno , lebo ja si myslím ,že mám dokonalý vkus a to mi dáva právo hodnotiť iných
- áno, som totižto modny návrhár a tak určujem trendy
Ďalšie možnosti »
8
Tlmocnictvo vs. matfyz
pred nedavnom som mala dilemu, ze som vobec nevedela co studovat, teraz mam 2 smery: jedno je tlmocnictvo na FF v BA (anglictina v kombinacii s nejakym netradicnym jazykom) a druhe je MatFyz (ekonomicka a financna matika pripadne... Otvor fórum »
3. 2. 2012 03:34
4
IPod touch (prvá generácia )
je tento vyrobok pouzitelny s iPod touchom prvej generacie ? http://www. endat. sk/ElektroGPSFOTO/Digitus-Apple-pripojovaci-nabijaci-kabel-0-5m. html (PS kde by sa dal zohnat lacnejsi _ diki Otvor fórum »
3. 2. 2012 00:57
32
Vazektomia- muzska sterilizacia
Tak chlapci, dievcata, muzi, zeny, chcem pocut Vase nazory na vazektomiu :) popripade skusenosti a pod. Mne sa cim dalej tym viac zda tento zakrok ako rozumne vyuzitie potencialu modernej mediciny. Dnes... Otvor fórum »
3. 2. 2012 00:32
66
BIRDZ ŠTÝL: Čo z oblečenia sa chystáte si najbližšie kúpiť ? /plus obrázok/
- ja chcem tričko 30 seconds to mars : http://www. metalshop. sk/images/produkty/thumb/55936_1. jpg a vy? Otvor fórum »
3. 2. 2012 00:09- 1 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 2 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 3 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem