Diskusie - 4528. stránka fóra
8
MUNI Anglický jazyk - Slovenský jazyk
Ahojte, okrem UKF a UMB som našla kombináciu AJ - SJ i na MUNI. Ak máte niekto skúsenosť s týmto odborom na muni, budem veľmi rada:-) Lil Otvor fórum »
5. 2. 2012 23:15
24
Niekto z MUNI? - obor Podniková ekonomika a management?/alebo proste niektorý obor z ESF?
Serus, najde sa niekto, kto by mi trosku priblizil prijimacky(docitala som sa ze sa prijima na zaklade TSPčka) + studium na tejto fakulte na Masarykovej?... vopred díííík ; ) Otvor fórum »
5. 2. 2012 22:55Máte niekto skúsenosti zo strankou livejasmin .net ?.
... mna konkretne zaujima program livejasmin hack ... na sledovanie free private show .... chcem sa spitat ci ste si to uz niekto stiahol a ci ten program fungoval .... popripade aj link s ktoreho to stiahnem... Otvor fórum »
5. 2. 2012 22:53
14
Potrebujem pomoc z BP
Ahojte potrebovala by som poradiť ako mám začať robiť prieskum na tému neverbálne správanie učiteľa. Ak sa tu niekto taký nájde, ktorý ma aspoň troška na kopne ďalej budem nesmierne rada už som totálne zúfala. Otvor fórum »
5. 2. 2012 22:36
5
Srbský film
všimol som si tu tému o human centipede, z môjho pohľadu dosť neškodný film. videli ste preto niekto srpski film? myslím že tam kde human centipede zvrhlosťou končí tam srpski film ešte ani nezačal :) ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 22:32
8
Piercing štúdio BA
Prosím o vaše tipy na p. študia najlepšie v blízkosti River center. A poprosim bez blbych komentarov. Dakujem:) Otvor fórum »
5. 2. 2012 21:53
8
Stiahnutie videa
Čaute, chcela by som sa spytať či mi niekto nevie poradiť ako by som mohla stiahnuť video z azetu do pc.. Dik :) Otvor fórum »
5. 2. 2012 21:50
132
Teraz sa naozaj zamyslite: myslíte že teraz v tejto chvíli ste pripravení na smrť? Napr. keby vás v tejto sekunde schytil infarkt
Teraz sa naozaj zamyslite: myslíte že teraz v tejto chvíli ste pripravení na smrť? Napr. keby vás v tejto sekunde schytil infarkt Otvor fórum »
5. 2. 2012 21:24
2
Slovensky 4chan
Ludia, mam tu pre vas nieco, co na Slovensku chybalo. Je to nove diskusne forum, vola sa ZaOponou. eu Je zalozene na zdielani obrazkov a pridavani prispevkov. Ak... Otvor fórum »
5. 2. 2012 21:23
17
Vadí ti že si škodoradostný?
5. 2. 2012 21:12
24
Keď jete Kávenku / Kakaový rez, tak,,.
- ... zoberiem jednu časť, odhryznem oplátku, vyjem čokoládu, zase odhryznem oplátku... a tak dokola
- ... zoberiem jednu časť a normálne ju hryziem
- ... zoberiem obe časti a hryziem
Ďalšie možnosti »
5. 2. 2012 21:11- ... zoberiem jednu časť a normálne ju hryziem
- ... zoberiem obe časti a hryziem
Ďalšie možnosti »
16
Ktorý remix hlášok od Meliška je pre Vás ten naj?
Podľa archívu sa tu "ten Pán" riešil často, ale iba samotné hlášky. Tak teda, ktorý remix, paródia a tak je pre Vás ten naj? U mňa víťazí metalový Meliško ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 21:00
13
Máte radi C-walk ?
áno a robím ho profesionalne##áno a robím ho amatérsky##áno, ale som len obdivovatel/ka##Nie##Neviem čo to je Otvor fórum »
5. 2. 2012 20:59
354
Prečo je gay považovaný za ženštilého ale,,.
Prečo je gay (homosexuál) považovaný za ženštilého ale... lezička (homosexuálka) nie je zmužnelá.. ? tak celkovo keď ide niekto znázornovať gay-a tak je teplý rep. zveličujeme ženské vlastnosti a naopak to tak nie ?? je to sprostosť to viem... Otvor fórum »
5. 2. 2012 20:40
8
Dotazník
Ahojte :) ak by ste si našli minútku a vyplnili tento krátky dotazník k diplomovke, veľmi by ste tým kamarátke pomohli :) ďakujem vopred! (odpovedajte prosím úprimne, a to čo vás napadlo ako prvé) ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 20:40
6
Facebook: časová os
AOJTEE Potrebujem nejake info o tej novej nastenke a profilovke... chcem si ju spravit no neviem ako... Poradte mi pls ako ju spravit... kde mam kliknut kedy ako a pod... dikkyy :D Otvor fórum »
5. 2. 2012 20:33- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR