Diskusie - 4525. stránka fóra
13
Vyradenie auta
Neviem, či mi poradite, ale za pokus to stoji... Potrebujem odhlasit stare auto, nakolko poistka mi stale bezi a neda sa zrusit, kym nemam auto odhlasene... To ale od 30. Oktobra 2009 sa... Otvor fórum »
6. 2. 2012 22:07
9
Kultúra, program na Slovensku - Bratislava?
caute, potreboval by som poradit v case od 12-17februára bude u mna kamoš zo zahraničia, a chcem mu ukazat slovensko, hlavne bratislavu, vedeli by ste mi poradit kam ho... Otvor fórum »
6. 2. 2012 22:04
12
Pomôžte mi so mnou,,. aneb architektura alebo ekologia?
viem, že teraz sa tu vrece roztrhlo s vysokoskolskymi temami, tak preco nepridat ešte jednu :) Som tretiacka na gymply a pomaly si budeme musiet vybrat maturitne predmety. Rozmyslam nad architekturou na... Otvor fórum »
6. 2. 2012 22:03
47
Isť do toho ?
Ahoj, keď že sa blíži Valentín mám na pláne urobiť niečo. Jedna sa o to že chcem prekvapiť dievča a hlavne jej dokázať to že ju vážne ľúbim :) napadla ma vec nasprejovať na Internát školy z hora nadol ... Otvor fórum »
6. 2. 2012 21:43
48
Chalanské hlášky,,
takže, zišlo by sa mi to aj na dôležitejšiu vec, ale to je jedno... nenapadajú vás nejaké také ustálené "výroky" z rozhovorov medzi chalanmi? nejaké tie debiliny ako "Tvoja mama...." a podobne? ... najlepšie nejaké vtipné... ... Otvor fórum »
6. 2. 2012 21:28
39
Aj vy vďaka birdzu trpíte "smajíkovou deformáciou"?
6. 2. 2012 21:26
44
Aký najhlúpejší dôvod na rozchod vám povedal/a váš/vaša ex?
Aký najhlúpejší dôvod na rozchod vám povedal/a váš/vaša ex? Otvor fórum »
6. 2. 2012 21:22
9
Aká je vaša najobľúbenejšia hra na androide?
moja je Runner: http://downsoft. ucoz. com/pic16/iRunner_v1. 0. 7. jpg Otvor fórum »
6. 2. 2012 21:22
35
Myslíte si že každy metalista musí byt aj satanista ?
6. 2. 2012 21:18
63
Ako partnerovi nepriamo naznačiť orálny sex ?
Stala sa mi taká vec.. V minulosti som mala dosť problém s akceptovaním orálneho sexu.. Domnievam sa, že to bolo z hygienických dôvodov.. Avšak začala som používať množstvo intímnych gélov a podobnej kozmetiky a nakoniec som raz pristúpila.. Orálny... Otvor fórum »
6. 2. 2012 21:00
22
12
Naj-Vtipy
Viem že to tu už niekoľkokrát bolo, ale napíšte tie Naj-Vtipy (aspoň podla vás naj) aké poznáte ; ) Tu mám jeden morbídny :D -Mami! Ale ja mám tak rada otecka. ... Otvor fórum »
6. 2. 2012 20:42
7
Vizitky na S Xperia X8
no taze dalsi problem... xperia X8, android. kamarat mi poslal dnes vizitku s cislom a mne tu neukazalo ani v spravach ani nikde v kontaktoch ani mobil nezapipal ze daco prislo. neviete kde to najst abo... Otvor fórum »
6. 2. 2012 20:42
45
Obliekate sa stale -sik- a vkusne,,. napr aj ked ste doma? ci doma date aj stare veci na seba teplacky a stare napr tenisky?
Opat divoka netradicna otazka..heh..ci si date zalezat na to ako vyzerate ed ste doma-po praci..po skole atd... ci stare obnosene veci este drzite alebo ste sa zbavili teplakovych navykov atd Otvor fórum »
6. 2. 2012 20:27
16
Dobierka slovenská pošta
Objednala som si z eshopu vec na dobierku cez slovenskú poštu.. a kedže s tým nemám príliš skúsenosti, zaujímalo by ma ako to funguje.. to znamená, že mi príde domov do schránky ten "žltý papier" kde bude napísaná... Otvor fórum »
6. 2. 2012 20:16
27
Čo ťa najviac baví v škole?
priatelia##prestavky##vyrušovanie(robenie si srandy z učitelov)##učenie##iné( napíš čo) Otvor fórum »
6. 2. 2012 19:57
1
Jednoduchy Zárobok z domova, ktorý fakt funguje
Ide o WAZZUB. Neviem ci ste o tom poculi. Vyzera to na solidny projekt, kde sa da dobre zarabat. Za každeho člena ktory sa pod tebou zaregistruje maš 1 dolar a ked sa... Otvor fórum »
6. 2. 2012 19:49
20
Tetovanie - piersingy ,,.
6. 2. 2012 19:46- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR