Diskusie - 4477. stránka fóra
37
11
Sustava rovnic v RxRxR
zadanie: Rieste sustavu rovnic v RxRxR: 2x+5y=8 7x-4y=-3 -3x+14y=20 Ako sa to ma pocitat ked su tam iba dve nezname a mam riesit v R3? ak si vezmem prve dve... Otvor fórum »
20. 2. 2012 20:01
17
Stredná škola
ahojte mam 13 rokov o mesiac 14 čiže najvyšší čas rozmýšľať nad strednou školou .... bavilo by ma vytvárať filmy, príbehy... prosím poradte aku školu si mam dat ?? Otvor fórum »
20. 2. 2012 19:58
5
Je podla vás dobrá ???
http://www. youtube. com/watch?v=pNWBeb-vHMw&context=C37c5451ADOEgsToPDskLWqabPBx_9feRADlj3aSZx Otvor fórum »
20. 2. 2012 19:58
9
Čaute,,. kamoška dostala ešte v lete pokutu od dpmk, ale upomienky jej domov neprišli
a tak by som sa chcela spytať či su revizori povinní vystaviť nejaky doklad, bloček o pokute popripade jej niečo doručiť domov do schranky totiž keď tam dnes bola, povedali jej že pokuta je už vo vyške cez... Otvor fórum »
20. 2. 2012 19:56
6
Čo vravíte na psychológiu na UKF?
Neviem, či sa mám rozhodnúť pre štúdium psychológie tak by som Vás poprosila o radu. Pre a proti, atď. Otvor fórum »
20. 2. 2012 19:52
11
Problým s nabíjaním notebooku
Stalo sa mi toto... notebook sa mi vybil úplne a už sa bez nabíjačky nedal vôbec zapnúť... tak som ho dala na nabíjačku a riadne začalo svietiť na oranžovo len to svieti ešte aj teraz a už ho... Otvor fórum »
20. 2. 2012 19:36
12
Piercing
Ahoj. Chcela by som sa opýtať či niekto z vás nevie o nejakom dobrom piercingovom štúdiu v Prešove. Chcela by som si dať pierc do jazyka a ak s tým máte nejaké skúsenosti mohli by ste ich napísať, či... Otvor fórum »
20. 2. 2012 19:33
38
Neviem sa rozhodnúť medzi Pohodou a Rock for People, potrebujem help!
Pohoda##RfP Otvor fórum »
20. 2. 2012 19:33
8
Pre futbalových fans
Najkrajší gól aký ste videli ... dajte video ... pre mňa jednoznačne tento : http://www. youtube. com/watch?v=-zU0YZwYZig Memories... kvoli tomu zápasu som ani do školy nešiel :D Proste geniálny... Otvor fórum »
20. 2. 2012 19:32
13
Artroskopia kolena
Pred 2 rokmi som spadla na hádzanej. Odvtedy ma bolí koleno. Ortopéd ma chce poslať na artroskopiu kolena. Neviem či tam mám isť, či sa to zlepší. Máte nejaké skúsenosti? Otvor fórum »
20. 2. 2012 19:15
6
Trojfarebné šnúrky
ahoj :D ľudia potrebujem čo najskôr trojfarebné šnúrky do topánok... ma to byť darček pre kamaráta.. rpoblém je že neviem kde ich mám zohnať a cez net mi asi nestihnú prísť... neviete mi poradiť obchod kde ich... Otvor fórum »
20. 2. 2012 19:05
7
Ahojte myslíte že má zmysel študovať informatiku ak som neni nejaký matematický génius?
Mávam väčšinou trojky ale to skôr preto že som lenivý a myslím že by som na tom dokázal zamakať... ako je to na výške s tou matikou, dá sa to zvládnuť keď sa tomu človek začne venovať a... Otvor fórum »
20. 2. 2012 19:05
26
Kde sú najkrajšie baby?
20. 2. 2012 19:01
13
27
Čo mu mám napísať???
Chcem si písať s jedným chalanom, ale neviem o čom si s ním mám písať. Niekedy si s ním aj píšem, ale buď nemáme žiadnu dobrú tému alebo..... jednoducho nemáme si o čom písať. Pomôžte mi prosím :)) Otvor fórum »
20. 2. 2012 18:29- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 Zavist a zmeny
- 5 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Zavist a zmeny
- 8 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 9 Zavist a zmeny
- 10 30 rokov nezamestnaný panic