Diskusie - 4401. stránka fóra
Prosím, potrebujem poradiť s nejakou ukážkou lepšie poéziou ale próza tiež nezaškodí na súťaž Hurbanov pamätník. Napíšte mi prosí
Prosím, potrebujem poradiť s nejakou ukážkou lepšie poéziou ale próza tiež nezaškodí na súťaž Hurbanov pamätník. Napíšte mi prosí Otvor fórum »
11. 3. 2012 11:20
27
Máš v izbe aspoň jeden kvet? (toto nie je žiadna eko anketa)
- áno
- nie
- netrúfam si povedať, či je ešte živý a mám ho rátať za kvet, alebo za zoschlinu
Hlasuj »
11. 3. 2012 11:17- nie
- netrúfam si povedať, či je ešte živý a mám ho rátať za kvet, alebo za zoschlinu
Hlasuj »
7
Videá na zlepšenie povolebnej nálady,,.
nejaké vtipné video, ktoré ste nedávno videli (max. 5minút) a dobre vás pobavilo. ja ponúkam toto: http://www. drsnysvet. cz/rozpalena-zenska/ P. S: áno, môže byť aj vtip ... Otvor fórum »
11. 3. 2012 11:13
5
Diskusný príspevok
Prosím vás pomohol by mi niekto s diskusným príspevkom na tému: -materinska rec moja, taka si mi mila, akoby ma moja mat s laskou porodila -je dnesna podoba statnej hymny prezitkom? Jedna z... Otvor fórum »
11. 3. 2012 11:09
16
Starostlivosť o vlásky
Ahojte kočky a chalani..zaujímalo by ma akú kozmetiku na vlásky používate, nejaký zázrak ktorý vám pomohol, alebo naopak čo vás sklamalo.. ste skôr zástancami prírodnej kozmetiky alebo naopak nedáte dopustiť na chémiu? :) Otvor fórum »
11. 3. 2012 10:50
60
Vlada jednej strany - SMER-SD
- som z toho znechuteny/a asi sa cez to neprenesiem
- som znechuteny/a ale zmierim sa s tym
- myslim, ze sa odstahujem mimo SR
Ďalšie možnosti »
11. 3. 2012 10:44- som znechuteny/a ale zmierim sa s tym
- myslim, ze sa odstahujem mimo SR
Ďalšie možnosti »
22
Co robite pre svoje zdravie vy?aky sport,,strava,,zivotny styl vediete?
Myslite na svoje zdravie..ci priznavate ze ho zanedbavate? Otvor fórum »
11. 3. 2012 09:55
1
Micro-Tech Pen Torch Kit
kolko by ste dali za pistol ktora vyvinie teplotu 1200 °C 30e : ? Otvor fórum »
11. 3. 2012 09:49
125
Karty sú rozdané, hlasy spočítané a otázka teraz znie :
Čo hovoríte na výsledky volieb ? Otvor fórum »
11. 3. 2012 06:51
9
Pašovanie
Ahoj .. zaujima ma ze ked mi pride domou postou droga (napr. marihuana) . o ktorej som ja nic nevedel a odosielatel bude vymisleni tak ma mozu poicajti zatknut ? alebo resp. nejak mi uskodit ? dakujem. Otvor fórum »
11. 3. 2012 05:36
33
Aky darček
Aký darček mám dať kamarátke ktorý by trumfol plyšového hnedého medvedíka, niečo malé ale čo by ju potešilo, alebo tiež niaky plyšák ale nie taky istý niečo v rozmedzí do tých 20 Eur ? Otvor fórum »
11. 3. 2012 00:54
46
Som trochu sklamaný
Jeden známy, čo sa venuje literárnej kritike, mi povedal, že som celkom talentovaný a preto sa chcem spýtať, prečo sa nikomu nepáčil môj prvý príspevok do blogu? Čítal som si tu viacero článkov a mám pocit,... Otvor fórum »
10. 3. 2012 23:37
11
Mozu aknecolor pouzivat aj muzi?
10. 3. 2012 23:22
77
Spoznali ste niekedy niekoho, kto Vám bol vo veľmi veľa veciach podobný? Až tak, že ste mali chuť mu povedať, že je vaše "dvojča
Neberte to len ako taký "ošiaľ pri spoznávaní". Jednoducho vám to tak "išlo". A vždy nastala situácia (s odstupom času ofc), kedy ste sa len utvrdili v tom, ako moc podobní ste si a ako veľa... Otvor fórum »
10. 3. 2012 23:00
14
Hrava niekto Css Ns :D ---- skidrow
Hrava niekto Css ns rad by som sniekym zahral a ked ma aj klan tak rad zahram tg /cw :) diiik moj skype je matus88888 :D :D :D a mam jeden problem neviete ako mam obist... Otvor fórum »
10. 3. 2012 22:59