Diskusie - 4363. stránka fóra
46
Akým typom osobnosti ste?
- Sangvinik (nestála povaha, veselý, spoločenský, no jeho radosť rýchlo opadáva))
- Cholerik (výbušná povaha, neprispôsobivý, netolerantný voči ostatným)
- Melancholik (tichý, nesmelý, smutný)
Ďalšie možnosti »
22. 3. 2012 16:00- Cholerik (výbušná povaha, neprispôsobivý, netolerantný voči ostatným)
- Melancholik (tichý, nesmelý, smutný)
Ďalšie možnosti »
5
Fb
neviete si sa neda nahodov na fb "zamknut" fotky na ktorych som označena aby som ich videla iba ja ? neviem to nikde najsť... ď Otvor fórum »
22. 3. 2012 15:58
9
Zosvetlenie farby
Baby potrebujem pomoc..Kupila som si Palette intensice color creme W5 akurát sa bojim že to bude tmavé. zatiaľ by som chcela mierne svetlu ryšavu farbu ..na obrazku to sice ryšava je ale tmava..ak by som do toho zmiešala peroxid... Otvor fórum »
22. 3. 2012 15:55
21
Počítačové hry pre dvoch hráčov
Nazdar Birdz :D Ľudia, chcem sa vás popýtať, aké by ste vedeli poradiť počítačové hry, ktoré proti sebe vedia hrať dvaja ľudia na jednom počítači (čiže nie po sieti alebo po internete), najlepšie niečo, čo... Otvor fórum »
22. 3. 2012 15:49
2
Kde si pozriem twilight úsvit 1 diel ?
Ahojte prosím vás kde si pozriem twilight úsvit 1 diel ? na google som to hľadalo ale nejako mi to nechce vyhľadať :) Poprosím vás link do komentu :) dakujem velmi pekne vopred :* Otvor fórum »
22. 3. 2012 15:23
10
Szs Trnava
odbor farmaceuticky laborant, ..co si o tom myslite je to dobry odbor a aky je tam pedagogicky zbor?prosim nejake skusenosti Otvor fórum »
22. 3. 2012 15:18
6
Talentovky
Takze ide niekto 26. 3. na talentovky do TN naSUS? Alebo 2. 4. na talentovky ma Lednicke Rovne? Chcela by som vediet koho tam mozem stretnut..:) Otvor fórum »
22. 3. 2012 15:14
14
Úvaha
čaute ľudia prosím pomôžte mi ! mám napísať úvahu na tému "Miesto kde žijem" a neviem ako mám začať, please HELP ! Otvor fórum »
22. 3. 2012 15:03
3
pls neviete jako sa da ziskat spet kamaratka? lebo sme sa s domini velmi pohadali...... karen uz odisla do skoly do galanty, a my sme s domini v jednej skole........ ja by som sa s nou velmi chcela bavit,... Otvor fórum »
22. 3. 2012 14:54
14Facebook
ahoj, ešte včera keď som sa prihlásila na FB mi normálne ukazovalo chat :P ale dnes už nie :P nemám tam proste dole tú ikonku že chat.. a ani správy mi nejde otvoriť píše mi tam že "Dočasná chyba.... Otvor fórum »
22. 3. 2012 14:49
19
Vedeli ste že ?
Slovensko je druhou krajinou na svete s najväčšiou zásobou pitnej vody ? Ľudia vážte si, kde bývate a čo máte, za pár rokov uvidíte :-) http://www. aktuality. sk/clanok/203502/slovensko-je-druhou-krajinou-na-svete-s-najvacsou-zasobou-pitnej-vody Otvor fórum »
22. 3. 2012 13:49
42
Ako ste vyriesili nedochvilnost? je tu niekto taky, kto chodil neskoro vsade, ale uz sa polepsil? Nejake tipy ako na to?
Pekne prosim, nech reaguju hlavne ti, co mali tento problem a vyriesili ho... mudre komentare ludi, co chodia nacas a povedia mi, ze ,,tak proste chodievaj nacas,, nepotrebujem. Dakujem. Otvor fórum »
22. 3. 2012 13:28
6
čierna obrazovka pred loginom W7
zdravím, mám problém s WIN 7. Normálne zapnem notebook, nabieha STARTING WINDOWS, objaví sa čierna obrazovka s pohyblivým kurzorom a koniec. Nič viac sa nedeje, ctrl + alt +delete... Otvor fórum »
22. 3. 2012 12:09
21
Tomto vravím reklama na minerálku
Že je dnes ten svetový deň vody... pobavilo =D http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=nITLob098W8 Otvor fórum »
22. 3. 2012 11:57
19
Vysetrenie u psychologa
Ahojte, uz pomerne dlhu dobu sa mi v zivote ruca asi vsetko co sa da a mam pocit, ze sa to odrazilo na mojej psychike. Mavam nahle zachvaty uzkosti a dlhodobejsiu depresiu. Rozhodla som... Otvor fórum »
22. 3. 2012 10:53
40
Čo si myslíte o budhizme?
A poznáte niekoho vo svojom okolí, kto sa riadi budhistickými myšlienkami? Otvor fórum »
22. 3. 2012 02:53
19
Kam by ste šli?
- Stredná Umelecká škola-Priemyselný Dizajn
- SOŠ obchodu a služieb-Obchod. a info.služby–medzinárodné obchodné vzťahy
- SOŠ obchodu a služieb-Hotelová akadémia
Hlasuj »
22. 3. 2012 00:26- SOŠ obchodu a služieb-Obchod. a info.služby–medzinárodné obchodné vzťahy
- SOŠ obchodu a služieb-Hotelová akadémia
Hlasuj »
- ,,špinavý" blond
- bledohnedé
Ďalšie možnosti »