Diskusie - 4326. stránka fóra
36
Predstav si, že s technickým pokrokom prišla možnosť ľuďom totálne vymazať ich pamäť. Všetky traumy z detstva, všetky vplyvy výc
- Necháš tohoto človeka, ktorý zabíjal z radosti zasadnúť na elektrické kreslo
- Pošleš ho na doživotie (dáš mu trest ekvivalentný jeho zločinu v počte rokov)
- Alebo...mu dáš vymazať pamäť a necháš ho aby sa učil, žil a vyvíjal od začiatku
Hlasuj »
3. 4. 2012 00:04- Pošleš ho na doživotie (dáš mu trest ekvivalentný jeho zločinu v počte rokov)
- Alebo...mu dáš vymazať pamäť a necháš ho aby sa učil, žil a vyvíjal od začiatku
Hlasuj »
27
Srdce?
Prečo je srdce symbolom Lásky? Však je jasné že sú to city, pocity, emócie ktoré sa rodia v mozgu teda v jednej časti z neho (neviem ako sa volá :D ) Tak prečo... Otvor fórum »
2. 4. 2012 23:37
7
Celá škola si o mne a mojej kamarátke myslí že sme kurvy !
Ludia, pomožte nám ! V škole sa stalo také nedorozumenie a teraz si celá škola vrátane učitelov myslí že sme kurvy !! Náš triedny nám chce dať 2 zo správania !! Prosím poradte nám čo máme urobiť aby nám nedal... Otvor fórum »
2. 4. 2012 23:20
99
Ak by ste mohli hneď teraz schudnúť/pribrať presne toľko kg, koľko si poviete,,
- chcel/a by som schudnúť (napíšem do komentu koľko kg)
- chcel/a by som pribrať (napíšem do komentu koľko)
- ostal/a by som taký/á aký/á som
Hlasuj »
2. 4. 2012 23:18- chcel/a by som pribrať (napíšem do komentu koľko)
- ostal/a by som taký/á aký/á som
Hlasuj »
21
Burzum nový album
Počul ho už niekto ? Ak hej aké su vaše názory ? ..Podľa mňa daľší skvost ..Veď čo iné sa dalo od Varga čakať .. Keď som to dnes objavil na youtube tak som myslel že ma od radosti trafí... Otvor fórum »
2. 4. 2012 23:06
16
4o mám zjesť aby som mal hnačku?
Nechcem ísť do školy, poradte mi čo mám zjesť aby som dostal hnačku ale poprípade niečo iné? Otvor fórum »
2. 4. 2012 22:40
30
Aj vam tak neskutocne prekazaju ludia co mlaskaju prip vydavaju ine zvuky ked jedia???
aj vam tak neskutocne prekazaju ludia co mlaskaju prip vydavaju ine zvuky ked jedia??? Otvor fórum »
2. 4. 2012 22:29
57
Gymnazisti, z koľkých predmetov maturujete/ste maturovali/budete maturovať?
- 4 (aj keď máte certifikát z jazyka miesto toho, beriem to ako predmet)
- 5
- viac (aka troll)
Ďalšie možnosti »
2. 4. 2012 22:25- 5
- viac (aka troll)
Ďalšie možnosti »
25
Problém s ipodom
Kúpil som si ipod touch 4 (ios 5. 1) a vyskytol sa problém s aplikáciami. Niekoľkokrát do týždňa sa stane, že po spustení nejakej app (facebook, tumblr, remote, adobe reader..) sa hneď po zapnutí... Otvor fórum »
2. 4. 2012 22:12
12
Aky je najlepsi remixovy album vsetkych dob podla Vas?
Aky je najlepsi remixovy album vsetkych dob podla Vas? Otvor fórum »
2. 4. 2012 21:57
5
Slovenská pošta- sledovanie zásielky
Ahojte.. prepáčte že ruším v neskorších nočných hodinách, ale potrebujem pomoc. http://tandt. posta. sk/ chcela by som si pozrieť kde sa práve nachádza moja zásielka... ale nevyznám sa v tých ich skratkách a hovadinách a mám tam... Otvor fórum »
2. 4. 2012 21:50
10
Program na zapisovanie nôt
Zdar .. Hladám nejaký program na zapisovanie nôt , a vlastne program v ktorom si to budem môct aj následne , aj , prehrať . niečo volne stiahnutelné , zatial dakujem Otvor fórum »
2. 4. 2012 21:28
3
Zurnalistika
Prosím Vás, potrebujem konkrétneho človeka študujúceho žurnalistiku najlepšie v BA aby mi povedal z čoho MUSÍM bezpodmienečne maturovať aby som mala aspoň malú šancu na úspech. Potrebujem zajtra odovzdať prihlášku so seminármi a som tak trochu zmätená. Vďa Otvor fórum »
2. 4. 2012 21:26
6
Bratislava - mladý - foto - súťaž
Ahojte, všimli ste si túto súťaž? Zapojíte sa? Ide o vyjadrenie názoru na mesto, s tým, že by sa s tým následne niečo malo robiť. Keď ste si to nevšimli, kde si viete predstaviť vyvesenie... Otvor fórum »
2. 4. 2012 21:11
14
Šaty na promócie
zaujímalo by ma, či ste už uvažovali o šatách na promócie, či ste za dlhé alebo skôr krátke, prípadne môžte pridať aj konkrétne obrázky. len by som si chcela utvoriť predstavu o tom, čo sa... Otvor fórum »
2. 4. 2012 21:06
19
- Dať protézu, obmedzovať
- Nedať protézu
Ďalšie možnosti »