Diskusie - 4322. stránka fóra
12
Oslobodenie s telesnej
Ahojte Mám problémi s kolenom čo som doposial som ho navštevoval , mal som aj uraz na telesnej s týmto kolenom , ked v stredu pojdem vybaviť oslobodenie bude platné na tento polrok (školský) ?? Otvor fórum »
4. 4. 2012 15:23
1
Link
Prosím vás mohli by ste mi poslať link na nejaký program na spravenie videa? Aby som si tam mohol dať fotky a hudbu Otvor fórum »
4. 4. 2012 15:12
5
Modry konik
Ahoj... ked mi na modrom koniku niekto napisal spravu ze ma zaujem o tovar a vymazala som ju da sa este niekde pozriet Otvor fórum »
4. 4. 2012 15:06
8
Hry a ine aplikácie
ľudia ako mám do androidu , konkrétne to tabletu goclever a37 stiahnúť hry a aplikácie ? ď.. ; ) Otvor fórum »
4. 4. 2012 13:50
3
Subezne studium
Momentalne studujem druhy rocnik na sukromnej VS. Rozmyslam o tom, zeby som od stvrteho rocnika (teda po skonceni bakalara) zacala subezne studovat na statnej skole iny odbor. Ma s tymto niekto skusenosti? Zaujima ma hlavne to, ... Otvor fórum »
4. 4. 2012 13:40
3
Prihlášky na SŠ
decká, neviete náhodou do kedy by mali byť odoslané prihlášky na stredné školy? lebo nejako tej našej učitelke neverím (ach) ... :D Otvor fórum »
4. 4. 2012 13:12
16
Na aký pohon funguje váš sporák?
Plyn##Elektrina##Máme piecku na uhlie a drievka ##Propán Bután Otvor fórum »
4. 4. 2012 12:30
51
Birdz stanovačka?
Ahoj kamaráti, prichádza nám teplo, a tak som sa vás chcela spýtať, či by mal niekto záujem, účastniť sa takej stanovačky. Znamenalo by to, nie že prídeme pod najbližší... Otvor fórum »
4. 4. 2012 12:30
30
Čo zobrať Poliakovi ako darček?
Ahojte, chystám sa do Poľska a chcela by som svojmu hostiteľovi doniesť niečo ako poďakovanie. Kebyže idem na západ, tak vezmem bryndzu, mak a fľašu zelenej a mám vystarané, ale práve preto, že Poľsko... Otvor fórum »
4. 4. 2012 12:24
8
Dovolenka
ide sem niekto tento rok na dovolenku alebo poznate niekoho takeho? LIDO DI JESOLO, hotel FIRENZE Otvor fórum »
4. 4. 2012 12:04
15
Babenky,,. hlavne tie co oblubuju a maju doma vela roznych kabeliek,,tasiek, atd,,poradte mi prosim ako ich skladujete, kde, a ci
Proste potrebovala by som ich mat prehladne ulozene a aj aby nezaberali vela miesta priznavam mam -bordel- na polici s kabelkami. aj ked si ich pekne ulozim, a vyberiem jednu tak sa mi pomiesaju..nestiedam ich sice casto..ale bodol by... Otvor fórum »
4. 4. 2012 11:13
29
Je to normálne?
ahojte ľudkovia, myslíte si, že je normálne, že váš priateľ pred vami okato očumuje vašu sestru, pre chlapcov: vám by nevadilo keby vaše dievča očumovalo vášho brata?? Otvor fórum »
4. 4. 2012 11:03
2
Prečo 4:47, 447, 4, 47 v Kostiach ?
Ahojte, na FB aj inde pozerám, že všade majú niečo so seriálom Kosti. Všade sa spomína číslo 447. Neviete prečo ? Lebo by som to rad vedel :/ Otvor fórum »
4. 4. 2012 10:57
- darujem kamošovi/kamoške
- dám na charitu
Ďalšie možnosti »