Diskusie - 4318. stránka fóra
41
Bilingválne gymnázium
ahoj chcela by som sa opýtať ... je tu niekto taký kto chodil na bilingvu alebo o tom nieco vie ? ... rozhodujem sa pre skolu a chcem vediet ci je táto skola dobrá ci sa to oplatí... Otvor fórum »
4. 4. 2012 20:20
33
Vstavanie
O kolkej ráno vstávate ked nemusíte nikam ist? ciže cez víkend alebo tak? :D Otvor fórum »
4. 4. 2012 20:19
1
Detska organizacia
Ahojte neviete ako sa da prihlasit do detskych organizacii napr. Frigo, Fenix............ :D :D chcela by som byt dobrovolnickou alebo take nieco dakujem vam velmi pekne :D :D Otvor fórum »
4. 4. 2012 20:11
40
Ako by ste radšej zomreli?
Boli tu rôzne ankety že:zhorieť-utopiť sa ... ale v dôsledku čoho by ste radšej zomreli: Choroby /napr. rakovina, AIDS... /alebo na následky zranenia/zhorieť, byť zastrelený... /? -jedna z týchto možností, nie na starobu Otvor fórum »
4. 4. 2012 20:10
3
Poistka
Ahojte. Koľko platíte za poistku na auto? (PZP) A máte auto napísané na seba alebo na napr. rodičov? A ak máte auto. Tak koľko platíte a aké máte auto. ... Otvor fórum »
4. 4. 2012 19:58
45
Ako mám stáť pri šibaní O. o
Je mi to trochu trapne ale neviem, či mam mať ruky prisebe, mako mam stať a tak :/ keď niekto chodi po domoch O. o :D Otvor fórum »
4. 4. 2012 19:55Preco mi nezobrazuje fotku?
ked pisem niaky koment preco tam neukazuje aj moju fotku? Otvor fórum »
4. 4. 2012 19:42
10
5
Kde sa da vytvorit hra
Ako the sims 3 a ked neviete tak to nemusi bit. ako the sims 3 Otvor fórum »
4. 4. 2012 19:32
4
Zaujímavé svetové udalosti
Čaute. :) Chcem sa vás spýtať či poznáte nejaké zaujímavé svetové udalosti, ako napríklad Frog Jump Festival, Karneval v Riu alebo Tomatina Festival. Nejaké, o ktorých sa dá celkom... Otvor fórum »
4. 4. 2012 19:31
6
Študentský paušál
od Telekomu. Oplatí sa? Neviete aké mobily sú s ním v ponuke? Ďakujem! Otvor fórum »
4. 4. 2012 19:27
6
Štúdium taliančiny - UKF alebo UBM ?
Rozhodla som sa študovať taliančinu , ktorú mam 4 rok na gympli , dala som si aj maturitu z taliančiny . V Banskej Bystrici na UBM je prekladateľstvo len jedno odborové . viem že škola je... Otvor fórum »
4. 4. 2012 19:25
2
Konferenčný hovor
mám htc wildfire s a ked chcem zapnúť konferenčný hovor, tak mi stále píše. že nemožno uskutočniť konferenčný hovor. Ostatné mobily tiež majú ten konf. hovor. Tak kde môže byť chyba ? Ako to môžem... Otvor fórum »
4. 4. 2012 18:33
7
Prac. agentura ALEKO
chcela som sa spytat ci mate snou skusenosti ak ano ake :) dakujem Otvor fórum »
4. 4. 2012 18:32
4
Pomoc pri vybratí básne,,.
Ahojte... 12. apríla idem robiť talentovky na pedagogickú školu... potrebujem sa naučiť text na prednes v rozsahu 2 – 3 min. z literatúry pre deti a mládež....vedeli by ste mi poradiť nejakú básničku? :) ....veľmi pekne vám ďakujem ;... Otvor fórum »
4. 4. 2012 17:54
3
Fakulta Masmédií
Čawello ... Prosím Vás vedel by mi niekto poradit nejakú vysokú školu , kde sa dá študovat odbor: Masmédiá? ... Okrem Paneuropskej VŠ. ... V Prahe alebo v Brne .. Dikes ... Otvor fórum »
4. 4. 2012 17:50