Diskusie - 4301. stránka fóra
31
Dá sa na Slovensku nejako preslávit ?
Teda okrem krátkej slávy vdaka komerčným sútažiam? (Typu super star , hlas ČS .. ) A samozrejme v niečom inom ako v speve ? Otvor fórum »
8. 4. 2012 22:47
29
Vojny, boje, vojaci, ľudia,,.
Práve som dopozeral jeden film, a zamyslel som sw, že čo prežívali vojaci keď šli bojovať, keď bojovali, mali strach? Báli sa že zomrú, že už sa nevrátia domov k rodinám? Úzkosť alebo čo myslíte že... Otvor fórum »
8. 4. 2012 22:42
9
Pesnička
neviete niekto nazov pesnicky, v ktorej spieva chlap nejaky.. a su tam husle dost vyrazne.. len tak btw hrala na konci jednej casti kriminialky CSI Miami Otvor fórum »
8. 4. 2012 22:36
10
Vzbudzuje to jednoznačné emócie?
Ak nie, prečo? Je to iba o prvom pláne alebo dajme tomu aj o ďalšom? http://www. youtube. com/watch?v=8XQEV7kP_fg& feature=related Otvor fórum »
8. 4. 2012 22:31
6
účinný spôsob na odstránenie očného tieňa z koberca
poznáte niekto spôsob, ako rýchlo a bezbolestne odstrániť očný tieň (čierny) z koberca (oranžového)? vysávač nepomáha a takú tú vecičku na tepovanie doma nemáme. vopred ďakujem! Otvor fórum »
8. 4. 2012 22:30
4
Pesnicka v reklame
viem, ze toto neznasate :D a ze je tu milion takychto fooor....ale chcela som sa spytat ci neviete ako sa vola ta pesnicka co je v reklame na fernet....sa tam spieva ze uuuuuuuu aha.... :D vdakaaa Otvor fórum »
8. 4. 2012 22:27
10
SOČ
Ahojte, máme teraz v škole robiť SOČku (stredoškolská odborná činnosť), a rozmýšľam, že by som si vybral tému na spôsob: Demografický vývoj.... atď. Myslíte, že by to bola dobrá téma? (v budúcnosti by som chcel... Otvor fórum »
8. 4. 2012 22:09
20
Je to asi nepravdepodobné ale stalo sa Vám alebo niekomu koho poznáte,
že ste si dlhšiu dobu písali s niekým cudzím a po čase ste zistili, že je to Váš vyučujúci? :D Otvor fórum »
8. 4. 2012 21:34
24
Chlapi a pletenie vrkočov
Takže, mňa by zaujímalo či sa nájde aspoň jeden chlap, ktorý dokáže zapliesť babe z vlasov vrkoč. Viem, že je to pre chlapa úplná zbytočnosť, ale aj tak. :D Lebo z môjho... Otvor fórum »
8. 4. 2012 21:27
26
Ideálny svet
Ked sa povie ideálny svet co vas napadne, skuste sa podelit o prectavu miesta kde by ste radi zili :) Pre mna je to jedna vleka planetka zem kde hranice su... Otvor fórum »
8. 4. 2012 21:25
19
Pottermore
Už asi rok sa pokúšam regnúť na Pottermore. Ale vždy to buď vypisuje, že registračka sa otvorí ten a ten mesiac (napríklad teraz píše "early April"), a nakoniec na ňu nikdy nenarazím, alebo nejaké žvásty o... Otvor fórum »
8. 4. 2012 20:59
38
Čo by ste si vybrali?
- dva roky po sebe ísť na lacnejšiu dovolenku napríklad do Chorvátska s tým , že si budete variť a budete bývať v súkromí
- prvý rok neísť na dovolenku a druhý rok ísť na dovolenku all inclusive do vzdialenejšej destinácie napríklad do Turecka
- ušetrím si p
Hlasuj »
8. 4. 2012 20:56- prvý rok neísť na dovolenku a druhý rok ísť na dovolenku all inclusive do vzdialenejšej destinácie napríklad do Turecka
- ušetrím si p
Hlasuj »
15
Filmy
Potrebovala by som nájsť filmy na stiahnutie ale po slovensky, v inom jazyku som ich našla, ale po slovensky nie, a sú to: Miss špeciálny agent a Nebezpečná rýchlosť 1 (filmy so Sandrou Bullock) ... Otvor fórum »
8. 4. 2012 20:41
30
Predstavy o vzťahoch
chalani aj baby majú svoje predstavy o vzťahoch... dievčatá si predstavujú lásku na motívy románu D. Steelová a dalšie podobné, že ich bude niekto ochraňovať. nosiť kvety, bozkávať... a čo si predstavujú chalani? podľa... Otvor fórum »
8. 4. 2012 20:36
6
Vysoké alebo nízke?
ahojte, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s tým, ako závisí životnosť conversov od toho, či sú nízke alebo vysoké. od kamarátov som počula všelijaké názory, že... Otvor fórum »
8. 4. 2012 20:27
45
Ste skor optimista alebo pesimista?
nemam rad toto skatulkovanie ludi podla tychto dvoch dost jasnych vlastnosti, ale kedze som tu novy tak by ma zaujimalo ci to tu zije alebo sa tu place :)) Otvor fórum »
8. 4. 2012 19:52