Diskusie - 4269. stránka fóra
6
Prestup z LF UPJS na Masarykovu LF
mate niekto skusenosti s prestupom z Kosickej mediciny do Brna? ake su podmienky, ake skusky uznavaju, co treba dorabat a podobne... bola by som velmi vdacna za akekolvek informacie :) Otvor fórum »
16. 4. 2012 23:59
35
Baby, aké je to keď vás chlap postrieka semenom.
Možno silná otázka, ale tisíc ľudi-tisíc chutí. Moja polovička to miluje. Raz na prsia , raz na tvár . Kde to chce tam to má. Otvor fórum »
16. 4. 2012 23:56
1
Angličtina + umenovedy v Olomouci
Čaute, je tu niekto taký kto študuje dané odbory na UPOL? Aké to tam je? Dajú sa prijímačky (TSP, ang) zvládnuť? Alebo niekto kto sa tam chystá? Ako sa pripravujete?? Ďakujem ; ) Otvor fórum »
16. 4. 2012 23:24
48
Rekordný počet TSiek s jedným užívateľom
Aký máte rekordný počet TSiek s jedným užívateľom, s ktorým píšete? Môžete aj tagovať s kým a aký počet Otvor fórum »
16. 4. 2012 23:10
29
Čo zaujímavého by ste chceli v živote aspoň raz zažiť?
Ja napríklad plávanie s delfínmi, lietanie na rogale, výstup na sopku :) Otvor fórum »
16. 4. 2012 23:08
11
Ahojte, nema tu niekto nejaku skusenost s hipoterapiou bud ako fyzioterapeut alebo pacient ?
Ahojte, nema tu niekto nejaku skusenost s hipoterapiou bud ako fyzioterapeut alebo pacient ? Dakujem za odpovede :) Otvor fórum »
16. 4. 2012 22:53
55
Zvláštne a náhodné stretnutia.
Neviem ako to popísať, ale... stalo sa vám, že ste tu na birdzi našli niekoho, koho ste stretli predtým v reálnom živote ale mysleli ste si, že už ho nikyd nuevidíte? Ako napr. babku v... Otvor fórum »
16. 4. 2012 22:48
5
Visual basic 6. 0
nazdar, po x rokoch som nasiel knizku.. Skor ucebnicu visual basic 6. 0, a rozmyslam pustit sa konecne do nej.. Otazne je vsak, ma to este zmysel? Ci nebude lepsie hned ist na pascal, C, ... Otvor fórum »
16. 4. 2012 22:45
4
Poradte kde sa da kupit Uniden USC230
Cavte, pred pra dnami som narazil na velmi zaujimavu vec ktora sa vola Uniden USC230 je to skener pre odpocuvanie leteckych a aj inych pasiem ..... ale hladal som na internete a nikde som nenasiel kde sa da... Otvor fórum »
16. 4. 2012 22:42
18
Všetci počítačový znalci, prosím sem!
myslela som, že niečo vyšpekulujem sama ale keďže všetky moje výmysly a nápady už zlihaly, tak sa obraciam na vás. takže, večer som vypínala počítač, všetko bolo v pohode ... Otvor fórum »
16. 4. 2012 22:24
11
Dotazník k bakalárke
Tentokrát ide o dotazník k mojej bakalárke na tému "Agresia a šikanovanie na základných školách z pohľadu učiteľa". Chcela by som sa Vás opýtať, či niekto z vás nevyučuje na základnej aj keby len na... Otvor fórum »
16. 4. 2012 22:19
28
Prosím vás poradte mi v čom začat programovat.
Čaute, som úplný začiatočnik s Pc viem len zakladne veci a chcel by som sa naučit programovat ale neviem s čím začať tak prosím vás poradte mi že v čom ako úplný začiatočník by som mal začať a ak by... Otvor fórum »
16. 4. 2012 22:02
14
Prosím o pomoc s dotaznikom
Caute, ak si najdete minutku dve casu, poprosim o vyplnenie dotaznika, ktorý je potrebny k bakalarke. Je tam len par otazok, tak to nezaberia vela casu https://docs. google. com/spreadsheet/viewform?formkey=dE5rcEJ4bUs4RGU4WEpFbVpuaFY4WHc6MQ Otvor fórum »
16. 4. 2012 21:58
20
Musím robiť talentovky?
chcem sa spýtať, či musím robiť talentovky ak chcem ísť do zuš ako začiatočník chcem sa naučiť hrať na piane aby som vedela zahrať noty. pretože to neviem čo by som robila keď hrať neviem ešte poraďte prosím... Otvor fórum »
16. 4. 2012 21:38
47
Ktorá/ý hra/film má podľa vás najlepší soundtrack?
podľa mňa Silent Hill (hra aj film), Need for Speed The Run tak čo poviete? Otvor fórum »
16. 4. 2012 21:07