Diskusie - 4248. stránka fóra
30
Pomoc! Nemam kamaratov,,
Som osmacka , teda mam 14 a nemam ziadnych kamaratov okrem jednej najkamaratky s ktorou chodim von . Neviem preco ale v poslednom case ma to dost stve . Prosim o radu ako si dajakych kamaratov ziskat... Otvor fórum »
24. 4. 2012 14:10
7
Poškodzuje farebné tužidlo vlasy?
Myslíte, že poškodzuje farebné tužidlo vlasy ? Otvor fórum »
24. 4. 2012 13:56
36
Ako by ste reagovali?
Moje dievča bolo tento víkend u mňa. Prišla k nám babka. Prvý krát sa spolu zoznámili. Pretože dievča je z BA a nieje u nás stále. Na to mojej mame začala hovoriť že... Otvor fórum »
24. 4. 2012 13:52
26
Laska
Poznate prosim nejaké dobre neobkukane citáty o laske? budem moc vdačná :)Dakujem. Otvor fórum »
24. 4. 2012 13:25
33
Ako bojujete so smútkom a zlou náladou?
čo robíte preto aby to tak nebolo? ako bojujete so smútkom a zlou náladou? U mňa je to už pár týždňov čo je to také - nijaké. Nič ma nebaví, nič... Otvor fórum »
24. 4. 2012 13:22
23
Prosim vas mozete mi napísat nazov jednej hry pre dvoch?
Je to zavodna hra, pri ktorej sa monitor rozdelil na dve casti(hornu a dolnu). Auta mozu po sebe strielat take nieco zlate a ked to zasiahne auto tak ho to odhodi prec ale neznici ho to..... budem velmi vdacni... Otvor fórum »
24. 4. 2012 13:03
4
Škola potom práca
Tí ktorí sa nerozhodli študovať na výške a začali pracovať ako ste to zvládali? Poznamenala vás ´´zmena´´ nejako, alebo ste to zvládli v pohode? Alebo ste sa rozhodli ísť radšej ešte na výšku?... Otvor fórum »
24. 4. 2012 12:58
4
Hudba z filmu
Videl niekto z vás francúzsky film Gauner??? Ak áno hľadám jednu hudbu, ktorá sa objavila na začiatku. Hlavný hrdina utekal a strieľali po ňom z čiernej dodávky a vtedy hrala tá hudba... pozná ju niekto z vás??? Otvor fórum »
24. 4. 2012 12:56
16
Burlesque - šaty
Potrebovala by som do soboty zohnať šaty v štýle burlesque. Baby nevedeli by ste o niečom, kde by sa také dali zohnať? Najlepšie v BA:) Otvor fórum »
24. 4. 2012 12:47
53
Spomeňte si na samých seba pred 3 rokmi,,. zmenili ste sa nejak výrazne za tú dobu?
Správaním, obliekaním, názormi? Ak áno, zmenili ste sa k lepšiemu alebo k horšiemu? Alebo ste viac-menej stále takí istí ako ste boli? (Nemyslím to, že ste už napr. na inej škole... Otvor fórum »
24. 4. 2012 12:38
4
Štúdium po strednej ----> smer architektúra (cz)
Zdravím Vás ; ) Som v 3. ročníku na gympli a rada by som zozbierala čo najviac info ohľadom cz univerzít, fakult architektúry. Pre cz školu som pevne rozhodnutá pretože našim... Otvor fórum »
24. 4. 2012 11:50
16
Playlist do auta
halo halo ludia, mate nejake overene piesne, ktore si pustate v aute, ked idete napr. na druhy koniec sveta a nechce sa vam cestou ladit pocuvat lokalne stanice? taketo?... Otvor fórum »
24. 4. 2012 11:35
5
Akadémia Policajného zboru v Bratislave
Akadémia Policajného zboru v Bratislave, Sklabinská 1, Bratislava - Rača viete neco o tej skole, jej webstranku studinne odbory ale hlavne termin podania prihlasok :D nikde som to nenasiel :D diky Otvor fórum »
24. 4. 2012 11:32
4
Čo si myslíte o súkromnom gymnáziu Futurum ?
rozhodujem sa na ktorú školu ísť a moc o tej škole neviem len to že by som študoval 5. rokov a 2. rok by už bolo všetko v ANJ. Čo je lepšie Gymnázium ludovíta štúra alebo toto ? Otvor fórum »
24. 4. 2012 11:02
20
Z blond vlasov na ryšavé
Ahojte Mám hnedé vlasy a na nich blond melír , teraz by som si chcela dať ryšavú farbu, len neviem či mi to chytí ....Neviete mi náhodou poradiť akú by som si mala dať ryšavú... Otvor fórum »
24. 4. 2012 10:49
74
Je vek prekážkou?
Mám 18 rokov, a mám možnosť mať vzťah s 30ročným chalanom. Je to podľa vás v poriadku? Bojím sa hlavne toho ako by zareagovalo moje okolie, hlavne moji rodičia. Neviem absolútne ako sa zachovať, ale... Otvor fórum »
24. 4. 2012 08:45
43
Išli by ste spať ku gayovi ktorý sa do vás zalubil ?
Otázku smerujem LEN na chalanov heterákov. Strávili ste tri dni s fajn chalanom, nič výnimočné. Po tom čo odídete vám začne písať že mu chýbate a nakoniec vysvitne že sa do vás zalúbil.... Otvor fórum »
24. 4. 2012 07:52