Diskusie - 4232. stránka fóra
4
čaute potencionálni študenti marketingovej komunikácie na UK v BA.
Nie je tu náhodou niekto taký, kto bol na tých prípravných kurzoch ? mne to akosi nevydalo..nemohli by ste sa podeliť s nejakými užitočnými informáciami, ktoré vám tam povedali ? prosím, moc by to pomohlo... :) Otvor fórum »
29. 4. 2012 12:59
21
Zaujímavá otázka
je podľa vás normálne, ako z ľudského hľadiska, ak má od narodenia postihnutý človek deti (nemyslím teraz ľahké postihnutia, ale skôr nejaké väčšie pokrivenie, chorobu, alebo chýbajúcu končatinu, prípadne psychické choroby) ? Teda ide... Otvor fórum »
29. 4. 2012 12:52
20
Fatal system error
taaazke prosim vsetkym pc machrov aby mi pomohli... temu som uz rozhodila asi na vsetky mozne aj nemozne pc aj nie pc fora a zatial nijaka rada od nikoho... co s tymto preboha vas prosim... lebo poleti aj cez... Otvor fórum »
29. 4. 2012 12:20
40
Ako v lete do Francúzska
Ahojte, je tu niekto, kto sa chystá na prázdniny do Francúzska, sám/s partiou, na dovolenku/robiť, autom/stopom a vzal by ma alebo aspoň mi poradil ako sa tam dostať ??... Otvor fórum »
29. 4. 2012 12:02
5
EUBA Medzinarodne ekonomicke vztahy
ahojte chcela by som sa spytat par veci dakoho kto studuje tento odbor alebo ma o nom dake informacie. Pocula som ze je to narocna skola len neviem ci hlavne co sa jazykov alebo matematiky... Otvor fórum »
29. 4. 2012 12:01
6
Tenacious D - Rize of the Fenix
www. rizeofthefenix. com co vravite na novy album Deciek? :) ja som uplne nadseny :) takto by to malo vyzerat, posunut hudbu dalej, ale zaroven zostat u toho, co ich charakterizuje a naozaj im svedci... Otvor fórum »
29. 4. 2012 11:58
40
Behanie
Asi blbá otázka, ale chcela by som chodiť pravidelne behávať, aj som párkrát bola, lenže už po chvíli mi tak vyschlo v krku že som nemohla :D čítala som že počas behu je dôležité piť, teda pitný režim je dôležitý... Otvor fórum »
29. 4. 2012 11:35
9
Upozornenie
ako by ste reagovali, keby vas niekto upozornil na to, ze vas partner vam bol neverny (mal by dokazy - fotky alebo fotky konverzacii na nete)? brali by ste ho ako nicitela vztahu alebo by ste sa mu... Otvor fórum »
29. 4. 2012 11:34
24
Tešíte sa už na prázdniny?
presne o dva mesiace sa začnú dvojmesačné prázdniny , čo Vás ešte čaká v školách , čo ešte chcete stihnúť a ako plánujete svoje LET. PRÁZDNINY ; ) Otvor fórum »
29. 4. 2012 10:12
56
Len tak ma napadlo :
S ktorou celebritou by ste sa chceli stretnúť a ktorú celebritu by ste najradšej opľuli ? Otvor fórum »
29. 4. 2012 09:24
32
Čo si radi ne/varíte keď ste sami doma?
Čo si radi ne/varíte keď ste sami doma? Otvor fórum »
29. 4. 2012 08:46
31
čo na intráku
ahojte chcela by som od vás poradit čo si zobrat na intrák okr bežných vecí a že ako sa tá žije a ako to tám prebieha (idem na intrák do blavy na polygraficku) za pomoc vopred dakujem :DDD Otvor fórum »
29. 4. 2012 08:29
32
Je sex vo vzťahu dôležitý?
lebo už som zažil aj také že sa baba hanbila, došla na fb, kecy 500kilové že aká je ona šelma, ľahli sme do postele a hádajte čo, nič :) dala si ledva tričko dole tá šelma...... Otvor fórum »
29. 4. 2012 07:51