Diskusie - 4219. stránka fóra
22
Uprednostňujete pozerať horory v škaredom počasí?
3. 5. 2012 22:31
10
Štúdium v Levoči IJP - tajnostkári!
Dúfam, že sa nájde aspoň jeden jediný človek ktorý študuje v Levoči a napíše mi aké to na tom inštitúte je, čo profaci , čo vysokoškolsky život v "meste" proste celkové dojmy. Som prijatá na špeciálnu... Otvor fórum »
3. 5. 2012 22:15
11
Poradte daky echt dobry romanticky film,,.
nieco na styl dennik princeznej, alebo bridget johnes diary.. dakujem. popripade The Ugly Truth Otvor fórum »
3. 5. 2012 22:13
54
Prečo mám/nemám pravých kamarátov?
Vieš pomenovať dôvody, prečo máš práve tých/takých kamarátov ktorých máš? Alebo aj prečo nemáš pravých kamarátov? Otvor fórum »
3. 5. 2012 21:28
43
Ako mam vysvetlit bratovi aby sa spraval kulturnejsie/civilizovanejsie ohladom WC a pod. ?
Nazdar, mam 16r a mam 22 rocneho brata. A on sa v mnohych veciach sprava dost necivilizovane. Vzdy ked ide na wc na malu tak si sada a vzdy trieska doskou. Ja uz len jak pocujem... Otvor fórum »
3. 5. 2012 21:27
80
Máte alebo plánujete si dať tetovanie alebo piercing?
3. 5. 2012 21:15
82
Akú vlastnosť by ste u partnera nestrpeli?
Prosim vlastnosti, to ze fajci, ze chodi sem-tam do krcmy niesu vlastnosti ale sposob travenia volneho casu popripade ich hobby... napiste nieco co by ste absolutne nemohli vystat, ale iba jednu vec. Ja by som napriklad... Otvor fórum »
3. 5. 2012 20:56
28
Ako rýchlo vytriezvieť z alkoholu?
Nepoznáte nejaké triky aby som rýchlo vytriezvela? napríklad ísť behať a také niečo, aby mi nebolo viedieť na očiach, ani a hlasy, správaní , chodení na ničom. Aby som za také 2 hodinky bola normálna. Otvor fórum »
3. 5. 2012 20:24
16Google
poznáte niekto také ako keď napíšeťe do toho vyhľadávača zerg rush , stlačíte enter a on vam to začne všetko požierať ? :D Otvor fórum »
3. 5. 2012 19:26
25
Hrá alebo učí sa tu niekto na bicie ?
Ak áno, chcela by som sa opýtať, že ked hráte nejakú pieseň tak ju hráte úplne "od slova do slova " presne alebo podľa seba ? (som začiatočníčka, nečudujte sa :D ) Dakujem :) Otvor fórum »
3. 5. 2012 19:24
18
Pokúšali ste sa už odfotiť blesk počas búrky?
- áno, aj sa mi to podarilo (a ak sa mi bude chcieť pridám sem fotku)
- áno, ale nikdy som nevystihol ten správny moment
- nie
Ďalšie možnosti »
3. 5. 2012 19:22- áno, ale nikdy som nevystihol ten správny moment
- nie
Ďalšie možnosti »
16
Mavate niekto prievan v oku?" Ci ako to nazvat.
Uz asi tyzden ma reze, skrabe, zavadza v oku nieco a nie a nie to prestat. Tak sa chcem spytat, co to moze byt. Ocnej teraz nemam kedy ist :/ Otvor fórum »
3. 5. 2012 19:17
20
Paneurópa
Čaute , aké máte názory na túto výšku ? Keď si odmyslíte , že je súkromná a dosť drahá. Otvor fórum »
3. 5. 2012 19:14
16
Keď vstávate zo záchoda, vyťahujete si:
- spodné prádlo a nohavice naraz
- najprv spodné prádlo, potom nohavice
- najprv nohavice, potom spodné prádlo (extremisti)
Ďalšie možnosti »
3. 5. 2012 19:06- najprv spodné prádlo, potom nohavice
- najprv nohavice, potom spodné prádlo (extremisti)
Ďalšie možnosti »