Diskusie - 4214. stránka fóra
22
Fakty:
Takže nedávno som sa dozvedel tieto skutočnosti a chcem sa svami o tom podeliť a chcem počuť váš názor na to. Pracovník Nasa dostal elektrické kreslo za vlastizradu , preto lebo hovoril že Nasa udržuje kontakt... Otvor fórum »
5. 5. 2012 00:52
25
Myslíte pri bozkávaní na niekoho iného?
5. 5. 2012 00:13
14
Zijuci vo viedni
ludiá co ziju vo viedni prosím podte von... nedávno sme sa sem nastahovali a ja tu nepoznám fakt ze nikoho... ja sa asi zbláznim ak von tak len sám alebo tak... ach... a nie... nechodim... Otvor fórum »
5. 5. 2012 00:11
34
Zvyklo sa vám snívať o miestach kde ste nikdy neboli?
Že vraj je to tak že človek môže snívať len o ľuďoch ktorých už predtým videl a je jedno či si na nich pamätá alebo nie, tak to platí aj na miesta alebo to je už niečo iné ?...... Otvor fórum »
5. 5. 2012 00:03
5
Aký materiál je najlepší pri expanderoch?
Chcela by som vedieť aký je váš názor, či uprednostňujete expandery vyrobené z umelej hmoty, fima alebo silikónu či iných látok a prečo sú podľa vás lepšie? Kdesi som sa dočítala že expandery z fima nie sú najvhodnejšie po... Otvor fórum »
4. 5. 2012 23:50
7
Podakovanie za spolupracu,,. ako na to?
Ako by som sa mohla podakovat mojmu byvalemu veducemu za spolupracu a vsetko co pre mna.... Predsa len uz odchadzam so skoly, tak by sa patrilo. Mate nejake tipy, napady? Dakujem. Otvor fórum »
4. 5. 2012 23:02
48
Ludia co hovorite na ciernovlasky??
chalani paci sa vam ked ma baba cierne vlasy?? co si o tom myslite je to pekne? alebo sa vam viac paci ked ma baba blond, hnede vlasy??? alebo vam na tom nezalezi?? vyjadrite sa prosim :) dakujem ... Otvor fórum »
4. 5. 2012 22:51
11
Prečo ludia hovoria že som vypatlany
mama ma bila po hlave tak diky mami##antifunebracka je gauner Otvor fórum »
4. 5. 2012 22:18
14
Pesnicky
Ahojte!! Nejaky navrh na take chill pesnicky? Kludne? :) pripadne aj romanticke..nieco ako od christiny perry napriklad :) dik :) ak sa da prosim link na youtube :) Otvor fórum »
4. 5. 2012 22:10
14
Strach z nových pocitov
Mávate niekedy strach z toho, že pocity ktoré prežijete nebudú podľa vašich predstáv? Že veľký príval niečoho nového vás zavedie do obávaného neznáma, zatiaľčo vy by ste radšej prežívali už prežité. Ako by ste sa... Otvor fórum »
4. 5. 2012 22:07
61
Bozky
Baby/chalani dokazali by ste sa bozkavat s opacnym pohlavim, s niekym takym, kto sa vam vyslovene nepaci? Otvor fórum »
4. 5. 2012 21:42
7
Aké je podla Vás GJAR v PO ?
Moja sestra tam ide a chce sa opýtať niekoho , kto to tam pozná - Aký sú tam učitelia, žiaci, prostredie, či sa chodí niekam na výlety atd .. Ci je to prosto dobrá skola .. Mnohý hovoria... Otvor fórum »
4. 5. 2012 21:36
7
Film Neviditeľný dotyk
Ahojte, nevie niekto kde sa dá pozrieť online najlepšie zadarmo film Neviditeľný dotyk? :) (okrem tv Doma). Neviem to nikde nájsť :) http://doma. markiza. sk/clanok/filmy/neviditelny-dotyk. html Ď. Otvor fórum »
4. 5. 2012 21:25
12
Darček na narodeniny
Aký darček by ste dali svojmu ocinovi na päťdesiate (alebo iné okrúhle) narodeniny? Otvor fórum »
4. 5. 2012 21:10
25
Aká téma blogov vás najviac zaujíma?
Ahojte :) Naozaj by som rada vedela o čom čítate najradšej. Či su to už nejaké tie príbehy básne či uvahy, ktoré vás zaujmu najviac? Niečo romantické, erotické, vtipne, satirické.. ? :) Otvor fórum »
4. 5. 2012 20:31