Diskusie - 4214. stránka fóra
40
Chalani potešil by vas plysak na narodky od priatelky s ktorou nie ste dlho ? iba mesia alebo 2 ? a do komentu mozte napisat aky
ano potesilo by ma to :) hlavne ze je to od priatelky :P##nikdy by som nieco take nechcel dostat !!##moze byt :D ##radsej nieco ine (koment čo) Otvor fórum »
5. 5. 2012 16:36
9
Poradte filmy
caute, poradte mi prosim nejake filmy ktore sa odohravaju vo vezeni ako napr. Vykúpenie z väznice Shawshank, con air, skala, veznice, utek z Alcatrazu, zelena mile, prison break, posledna... Otvor fórum »
5. 5. 2012 16:30
25
Mnoho otázok na vás
1..... Myslíte si, že môže matka zakázať dcére frajera? moja tvrdí že mám skončiť školu a potom mať vzťah to je choré nie? mi povedzte kto dnes nemá vzťah v 17 rokoch. ... Otvor fórum »
5. 5. 2012 16:11
34
Oslovovacia dilema
Predstavme si modelovú situáciu. Ide nejaká pani s dieťaťom po ulici a tomu decku vypadne hračka. Dieťa si to nevšimne, alebo nič nepovie a jeho mama to nevidela, tak idú ďalej. Vy,... Otvor fórum »
5. 5. 2012 15:34
10
Ako to funguje?
http://kouzelnik. karelbot. cz/ zamysleli ste sa niekedy nad tým ako to furt uhádne ten symbol? :) Otvor fórum »
5. 5. 2012 15:32
5
Zlavovy Kupon na OBCHODNY-DOM. SK
Nemate nahodou niekto navyse zlavovy Kupon na obchodny-Dom sk? :) Otvor fórum »
5. 5. 2012 14:19
61
Čo sa myslí tým, keď niekto povie, že nejaký (napr. aj slovenský) dabing je zlý
- zlý preklad dabovaného textu
- vekovo nesedia hlasy dabovaných osôb
- obe spomínané veci dokopy
Ďalšie možnosti »
5. 5. 2012 13:59- vekovo nesedia hlasy dabovaných osôb
- obe spomínané veci dokopy
Ďalšie možnosti »
33
Čo ste v zivote najviac lutovali a keby ste mohli vratit cas tak by ste to zmenili??
Čo ste v zivote najviac lutovali a keby ste mohli vratit cas tak by ste to zmenili?? Otvor fórum »
5. 5. 2012 13:41
16
Zahnisaný palec
Asi pred 3-4 dňami som si zle odstrihla necht a od toho mi bolestivo hnisá palec .. stalo sa to už niekomu ? čo s tým ? díky.. :) Otvor fórum »
5. 5. 2012 13:20
52
Mám 13 a chcem si zarobiť nejaké €
čauko všetci mám 13 rokov a chcel by som si zarobiť nejaké tie € neviete mi poradiť ? :) Otvor fórum »
5. 5. 2012 13:08
5
Zmeny a reakcie
za posledne roky som sa velmi zmenila, ale len co sa tyka vzhladu. myslim, ze moja povaha a dusa je stale rovnaka. avsak mam pocit, ze mnoho mojich znamych ma zacalo vnimat inak. a... Otvor fórum »
5. 5. 2012 13:04
26
11
Baby aké intímky sú podľa vás najlepšie ?
Chcela by som sa spýtať že aké intímky považujete vy za tie najpohodlnejšie ... Otvor fórum »
5. 5. 2012 12:44
4
René Benda- Moja studená vojna,,
René Benda- Moja studená vojna.. čítal to niekto?? ak áno aký máte na to názor.. ja osobne by som asi nechcela nič také čo musel prežívať on.. ale veľmi sa mi tá kniha páči. . Otvor fórum »
5. 5. 2012 12:05
21
Facebook sukromie
Caute, prosim neviete mi poradit ako si mozem skryt prispevky co mi pridavaju iný na nastenku na FB pred tými co nechcem? lebo mam nastevene aby niektori nevideli moje , ale ostatnych prispevky vidno. ako to mam... Otvor fórum »
5. 5. 2012 11:54