Diskusie - 4211. stránka fóra
38
22
Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka
dal si tam niekto prihlásku?? :) Otvor fórum »
6. 5. 2012 14:24
66
Robite si vlastne uctovnictvo"? Zapisujete si svoje vydavky niekam? Ze aby ste vedeli, kde kam kolko davate penazi? Odkladate
Ja si napr uz 4 roky ( cudujem sa sama, ze som u toho tolko vydrzala :D )zapisujem kazdy den do kockoveho zosita polozky a sumu ktoru som minula, napr jedlo, drogeria, oblecenie, divadlo, ... Otvor fórum »
6. 5. 2012 14:19
7
Klávesnica vs notebook - menší problémik, rád by som poprosil o radu
Rád by som požiadal o pomoc. Keďže mám obdobie, kedy sa učím na prímačky a potrebujem veľa pracovného priestoru. Tak som si notebook položil na hornú časť stola a zapojil do neho USB klávesnicu, ktorú používam... Otvor fórum »
6. 5. 2012 14:17
26
Počítače a ich poruchovosť. skúsme si urobiť prehľad, tak že označíte model ktorý sa vám pokazil
DELL##HP##IBM##LENOVO##ACER##ASUS##TOSHIBA##APPLE##MSI##SAMSUNG Otvor fórum »
6. 5. 2012 14:13
17
Farbenie vlasov
Dievčata ako často si v lete farbite vlasy? Resp. ako dlho sa vam udrži farba na hlave v lete ? kedže je potrebne ich vtedy častejšie umyvat ako v lete kvoli vysokym teplotam . Dakujem vopred za prispevky :) Otvor fórum »
6. 5. 2012 14:03
11
Vojnove hry
caute, poradte mi prosim nejake vojnove hry ako su: Seria Call of Duty, seria Medal of Honor, Vietcong 1 , Vietcong 2 , Sniper Elite, Sniper ghost Warrior Otvor fórum »
6. 5. 2012 13:52
13
Zvracanie a hnačkovanie
Som u kamošky sme samy doma a je jej zle. Zvracia a hnačkuje može niečo urboiť alebo zjesť či vypiť aby jej bolo lepšie? Ďakujeme za radu :) Otvor fórum »
6. 5. 2012 13:44
10
Konšpirácia Orion
Konšpirácia Orion (2008) je krátky sci-fi film, ktorý má v sebe zakomponované prvky reálnych udalosti. Video má 20minút ale určite sa oplatí pozrieť ; ) http://www. mojevideo. sk/video/14412/konspiracia_orion_sk_titulky. html Otvor fórum »
6. 5. 2012 13:09
15
Telenovela s muzmi
Ahojte, mam taky problem, paci sa mi uz dlhsie, teda asi tak rok, jeden muz, je o dost odomna starsi, ale to nevadi. Pred rokom som mu pisala sms, povedala som mu proste v tej sms, ze ho Lubim, lenze... Otvor fórum »
6. 5. 2012 13:00
36
Kolko ste sa učili pred ústnou maturitou?
Kolko ste sa učili pred ústnou maturitou? Otvor fórum »
6. 5. 2012 12:53
12
Neviete, ako dat na webku song?
Vedel by mi pls niekto poradit, ako zavesit na svoju webku pesnicku, tak aby zacala hrat, ked si na mna niketo klikne? :D Uz som to tu parkrat videla... dik :) Otvor fórum »
6. 5. 2012 12:53
87
Vaše birmovné meno
Ak máte birmovku, aké máte birmovné meno? :D Možno sa nechám nejakým inšpirovať lebo zoznam 15 000 svätých sa mi celý nejako nechce pozerať, hádam ma chápete :D Otvor fórum »
6. 5. 2012 12:51
4
Anglicko
Ahojte, prosim Vas mohol by mi niekto povedat ako je to s pracou v anglicku ? niekto kto tam uz bol a ma nejake skusenosti. Ako ste sa tam dostali, isli ste tam sami ,... Otvor fórum »
6. 5. 2012 12:32
3
Manazment UK
Normalne by som s tym neotravovala ale prislo vam uz kedy su primacky?? potrebujem to vediet min. mesiac do predu lebo odchadzam potom prec, aby som vedela ale volako nic nechodi... Ď :D Otvor fórum »
6. 5. 2012 12:08