Diskusie - 4206. stránka fóra
30
Nieco pozitivne
Show me wallpaper :) , najlepsie nejaky pozitivny, jarny, letny popripade motivacny( tam chcem ist, dokonale miesta, ....) alebo take nieco. http://www. birdz. sk/editovat/fotoalbum-fotka-pridana/687464 ... Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:07
48
Ani neviem aký by som tomu mala dať nadpis,,.
Je normálne že neviem byť sama? Potrebujem proste priateľa, aby som bola šťastná. Možno to znie divne, ale je to tak. Keď som prišla na strednú mala som 16 rokov v ten rok som začala chodiť... Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:01
11
čo mám robiť?
Ahoj....munulý rok som mala vlasy až po zadok no teraz ich mám iba po prsia nakoľko som sa na jeseň dala ostrihať, ale vlasy nerastú a mám od tedy rovnakú dlžku . :( chcela by som sa opýtať či neviete... Otvor fórum »
7. 5. 2012 21:38
43
9
Taká malá otravná žiadosť o pomoc
Poprosila by som Vás o spoluprácu :) Kliknite na pridaný link a vyplňte dotazník :) Pomôže mi to pri jednej seminárnej práci, zároveň ho využijem vo svojej bakalárke :) Spravte dobrý skutok a pomôžte obmedziť moju prokrastináciu :D Díky... Otvor fórum »
7. 5. 2012 21:18
8
Bicie
Aloha Nevie mi tu niekto poradit nejake bicie vhodne pre zaciatocnika ale aby mali aj nejaku kvalitu? ... A v rozumnej cene .. Dikes ... Otvor fórum »
7. 5. 2012 21:18
36
Niečo pre logické hlavičky
Drahí milovníci matematiky a logických príkladov !!! Prosím vás o pomoc pri riešení nasledujúceho z cela jednoduchého príkladu s ktorým si však žiaľ už dlho lámem hlavu :P Toť znenie: Ryba má hlavu s... Otvor fórum »
7. 5. 2012 21:10
8
Západ slnka v Bratislave
nefotil niekdo dnes zapad slnka v bratislave , lebo bolo obrovske slnko a nemal som prisebe fotak... bolo to nadherne . . Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:59
14
Knihy od Tolkiena-poraďte
Chcela by som začať s knihami od Tolkiena, lenže sa v tom poradí vôbec nevyznám. Tak je tu niekto, kto by mi vedel povedať poradie? ja ich vám aj vypíšem :D Silmarillion, Hobit, ... Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:58
19
Matematicky schopní ľudia prosím sem :)
Tak, brat (9. tr ZŠ) mi dal dneska jeden príklad, že si s ním nevie rady a teraz už ani ja :D Máme 4-boký hranol, a=3cm b=4cm c=5cm. Keď vypočítate povrch plášťa vzorcom S=2(ab+bc+ca) vyjde vám... Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:49
57
Peting medzi birdzákmi
Peting je erotické mazlenie, pri ktorom dochádza k vzájomným dotykom, ale nie k súloži. Poďme sa teda hrať peting! Pravidlá sú také, že sa toho, kto sa zapojí, môžete dotknúť kdekoľvek.... Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:34
47
Viac ako spolužiak
svojho spoluziaka som uz do prvého ročníka na strednej brala za niečo viacej, ale nikdy som sa mu to neodvazila povedat... teraz uz vo 4-tom rocniku ked sme boli na chate sme sa zblizili, a priznal sa mi... Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:27
18
Pirohy máte radšej,,.
7. 5. 2012 20:20
7
Programy
Ľudia mám taký menší problém, obnovoval som xp zo zálohy, vlastním win xp a nejdú mi skrátka nainstalovavat ziadne programy , stale mi to vypisuje ze chyba a bla bla a stve ma to hrozne lebo potrebujem aspon avast... Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:19
10
Pls neviete aky bol kurz na slovensko ? dnesny zapas
pls neviete aky bol kurz na slovensko ? dnesny zapas Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:08
31
Ktorý štýl je podľa vás najviac sexi ???
Ktorý štýl je podľa vás najviac sexi ??? Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:42
2
Discovery - song z reklamy
Hľadám jeden song z upútavky pravdepodobne na Wheeler Dealers, taká známa zvučka :D a poznám to, ale nevie mi napadnúť jej názov :D ... nepozeráte to niekto? Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:34