Diskusie - 4205. stránka fóra
24
Ako na facebooku stelmi fotky, na ktorych som oznacena??kryjem pred pria
ako to treba urobit, ked sa z nich nechcem odznacit, len skratka nechcem, aby boli viditelne na mojom profile??? dakujem za pomoc Otvor fórum »
8. 5. 2012 11:54
12
Pozerávate/pozerávali ste niektorý z týchto serialov?
8. 5. 2012 11:47
36
Srnci ratlik
dobry den neviete mi poradit mam v dome srncieho ratlika a den co den je drzejsi vsetko ocikava dokonca si dovoli ocikat aj ineho ratlika Otvor fórum »
8. 5. 2012 11:23
22
Kam by si chcel/chcela ísť, len nevieš či také niečo niekde bude?
Tak napríklad ja by som chcel ísť na electro párty, kde by bolo strašne veľa mladých ľudí. Len neviem kde by som ju mohol zažiť. Alebo by som chcel ísť na letecký deň, len sa mi... Otvor fórum »
8. 5. 2012 10:43
40
Čo v živote najviac ľutujete a prečo?
Čo v živote najviac ľutujete a prečo? Otvor fórum »
8. 5. 2012 10:13
25
Projekt zo zemáku
Ahoj, mám urobiť projek zo zemepisu o Velkej Britanii ale nikde nemôžem nájsť nič samostatné o VB......všade iba Spojoné Královstvo a ja tam potrebujem len VB..... prosím pomôžte. Otvor fórum »
8. 5. 2012 08:37
46
Znamenia zverokruhu a praktické využitie v živote
Veríte na tieto znamenia? Dosť si to všímam a platí to, dokonca z veľkou presnosťou (podľa mňa minimálne 2/3 vlastností) . Dosť to porovnávam a pod. Vytvoril som si aj svoju tabuľku, znamenie... Otvor fórum »
8. 5. 2012 02:03
6
Knihy o sporte - Motivacne knihy popripade filmy
Zdravim vas neviete o nejakej dobrej motivacnej najlepsie sportovej knihe? Mozete dat aj nazov filmov ktore vas oslovili Diky moc Otvor fórum »
8. 5. 2012 01:57
14
Aký máte názor na PZ SR?
Ste spokojný s prácou, ktorú títo takzvaní "muži zákona" vykonávajú? Otvor fórum »
8. 5. 2012 00:33
17
Nejaké filmy s horskou tématikou?
Viete poradiť nejaké dobré filmy o horách, horolezcoch, extrémnych športoch alebo o ľudskom prežití..? Najlepšie podľa skutočnej udalosti alebo také, ktoré sú kvalitne spracované.. (touching the void, the beckoning silence, 127 hodín, eigerwand, ... Otvor fórum »
7. 5. 2012 23:42
23
Pomôžte sa mi rozhodnúť
Mam taky maly problem... zalubil som sa do mojej najlepsej kamartky lenze neviem ci jej to mam povedat alebo to mam nechat tak lebo nechcel by som prist o skvele priatelstvo, a este k tomu ona je teraz zadana..tak... Otvor fórum »
7. 5. 2012 23:34
28
Nekonfliktný človek?
dala som si námahu napísať táketó dlhé dačo (nie nepatrí to do blogu, ja chcem odpovede a na rečnícke otázky ich nedostanem) ok, každodenne sú tu vo fórach príspevky o tom ako niekto... Otvor fórum »
7. 5. 2012 23:01
3
Geologia Uk
Rozmýšľam že sa na to dám, ale nemám gymnázium, teda viem iba málo z chémie. Dá sa to aj tak? Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:57
10
Aká je najlepšia príprava na maturitu z dejín umenia a kultúry?
Hellou ; ) Rada by som vedela odp. na moju otázku lebo na našom gympli zrovna tento predmet nie je nejak podrobne a prísne braný ako iné predmety, takže my zostáva len domáce čumenie do kníh.. ale do... Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:56
33
Falošné kamarátky
čaute :-) donedávna som mala super kamarátky ale z jedného dňa na druhý sa so mňou prestali baviť. keď som sa pýtala prečo neodpovedali mi a myslím, že som im nič nespravila. veľmi ma trápi to čo... Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:22
4
Neviem
Neviete ako to je stým ked si chcem spravit vodičak na 50ccm , 125ccm 250ccm ze kolko treba rokov na to . Pocul som ze to je Nieje uz o ccm ale o kw . Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:07