Diskusie - 4199. stránka fóra
11
Ako se vam paci tato ceska pesnicka?
http://www. youtube. com/watch?v=T6cmA3-7-b8 Nejsem slovenka, ale mám ráda slovenskou hudbu. Líbí se mi jak zní slovenčina viac než čeština :) Českou hudbu nemám tolik ráda jako slovenskou, ale tato česká pesnička se... Otvor fórum »
9. 5. 2012 22:54
14
Pupáky na hrudníku
Ahojte stalo sa vám niekedy že sa vám vyhadzali pupáčiky na hrudníku? Mne sa to stalo mám to už ale týždeň a stále sa mi vyhadzujú jak drbnuté neviem ako ich zastaviť smerujú až po moje prsia som z toho... Otvor fórum »
9. 5. 2012 22:34
68
Ako casto mate sex s frajerkou/frajerom?
Neviem ci to tu uz nieje, ale napisem to tu znova. Chodim s mojou holkou uz skoro rok a normalny sex sme mali asi dvakrat. Mam na to chut ovela castejsie ale ona prve vravela... Otvor fórum »
9. 5. 2012 22:24
8
Mate niekto skusenosti s luxusnou spolocnickou ?
Looking for someone who has experience in the luxury companions. I needed advice. Before I condemn you all to think or do not have their problems rather than discuss on the forums about morality and nemoralke. Otvor fórum »
9. 5. 2012 22:20
30
Je to normálne?
Dlho som váhala, kým založím túto tému, pretože je to možno trochu divné a trápne, ale ja sa na to proste musím spýtať a nakoniec - ja nepoznám vás a vy nepoznáte mňa. Takže k téme.... Otvor fórum »
9. 5. 2012 21:52
34
Soundtracky - diskusná hra
Filmovo-hudobných fanúšikov sa tu iste nájde viacero, a tak mi napadla "diskusná" hra na základe soundtrackov. Možno už nejaká niekedy bola, ale myslím, že to nevadí, stále bude istotne z čoho vyberať. ... Otvor fórum »
9. 5. 2012 21:49ŠLU Marína, Kováčová
Kto z vás ide teraz niekedy do kúpeľov? ... Alebo ak tam už niekto bol, ako bolo? :) ďakujem za vaše odpoveďe ; ) Otvor fórum »
9. 5. 2012 21:40
18
Akú príchuť cereálnych tyčiniek máte najradšej?
9. 5. 2012 21:33
5
Koniáš , čítali ste ?
Od Miroslava Žambocha. Čítali ste to ? Ja som čítal asi všetko čo vyšlo , neviete nejaké novinky ? Otvor fórum »
9. 5. 2012 21:24
18
Pomoc!
v škole sme sa olievali vodou a ja som špliechla na stenu ono to kus popraskalo to by až tak nevadilo lenže bojim sa že sa kus odlomi a budem to musieť dať opraviť. pOMOC Otvor fórum »
9. 5. 2012 21:18
5
Radio Wave vs. Rádio_Fm
NO pocuvali ste dnes audiport tychto dvoch dnes ? Tak co nahodou Wave nie je lepsie ako nase , ze :)? Veľa som toho nezastihla cez den tak chcem vediet, co naň poviete a ci... Otvor fórum »
9. 5. 2012 21:12
2
Jsem krásnejší než vy ?
AK vám to dopne , vy ste škratovia ! Takže radšej nekomentujte ... ja viem že áno na mojej webke a profilovke máte dôkaz že kde máte ísť :D :D MUHAHAHA Otvor fórum »
9. 5. 2012 20:15
16
Je nejaká aplikácia napr. cez android ktorou môžeš zmerať koľko si presie (prebehol)??????
Chcela som si zmerať kolo denne zabehnem no neviem čím. Aplikácia cez Android by bola super!!! Neviete nejakej???????? Otvor fórum »
9. 5. 2012 19:38
12
Varovanie hygienika :D
Vzhľadom na výskyt slintačky, krívačky si dávajte pozor na to z akou kravou sa olizujete a ake kozy osahavate :D PS: Baby nebite ma zato :D Otvor fórum »
9. 5. 2012 19:29
19
Červená Henna na vlasy
Baby, skúšali ste už červenú? Ako vám to chytilo? Dobre, či na ryšavo? Bodajby to chytalo na červenú :( Aké s tým máte skúsenosti? Otvor fórum »
9. 5. 2012 19:24
39
Osoby mužského pohlavia, myslíte si, že keď sa dlhovlasé dievča ostrihá na krátko (pod uši/po plecia, nie na ježka) tak je menej
Áno, je to tak - dlhovlasá bola atraktívnejšia##Ostrihaním vlasov sa nič nemení - je rovnako atraktívna##Nie, nie je to tak - krátke vlasy sa mi páčia na ženách viac/ostrihaná vyzerá atraktívnejšie Otvor fórum »
9. 5. 2012 19:23