Diskusie - 4185. stránka fóra
5
2
Protest za opravu Birdz, aneb máte radi, keď sa ľudia ozvú, keď niečo potrebujú?
Popis v otázke xP Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:01
20
Protest za opravu Birdzu, aneb máte radi Abaffyho ?
Nie. ##Adminova Manka. Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:00
5
Je kňažský kolárik vhodným módnym doplnkom pre nastávajúcu letnú sezónu? (pozor, obsahuje nečakaný obsah))
áno##nie##mám rád Matúška##mám rád Miloška##mám rád Rološa##mám rád Pukaloviča##mám rád hrocha Doda##mám rád lamy Otvor fórum »
4
Protest za opravu Birdz, aneb máte radi Mattiho Waya?
Pán##vomitt##diego sanchez##to kto je Otvor fórum »
3
Protest za opravu Birdz, aneb máte radi podchody?
Áno, milujem ich, dá sa tom robiť množstvo vecí O:)##Ach miki :* Otvor fórum »
5
Protest za opravu Birdz, aneb máte radi @skippik?
hocičo tam jebni##kokotiny##čo len chceš##Ano##Nie##Ano, keby mu tak nesmrdeli nohy ##Nie, keby mu smrdeli nohy viac##Ano, keby mu tak nesmrdel birdz##Nie, keby mu smrdel birdz viac##alebo posledna možnosť ktoru da iba forever alone guy Otvor fórum »
1
Protest za opravu Birdzu, aneb máte radi Bizbilio?
áno##milujem ju :-*##najviac na svete... ##... a chcel by som ju požiadať o ruku!##aby sa stala mojou ženou/mužom :-*##a žila so mnou##šťastne až do smrti :-*##THE END##a!##radšej Matúška alebo lamu! Otvor fórum »
1
Protest za opravu Birdzu, aneb máte radi poníky?
milujem poníky!##ešte viac milujem poníky!##mám poníky!##som poník!##si poník!##raz-dva-tri-poníky!##poníky!!!!!!##pinkie pie!##poníkuš##poníky? poníky! Otvor fórum »
13. 5. 2012 23:59
5
Pekné poštové známky
Posielam si listy s niekoľkými ľuďmi a rád by som na obálky lepil niečo krajšie ako tie neoriginálne známky, ktoré predávajú za okienkom trnavskej hlavnej pošty (s Gašparovičovou hlavou). Keď som sa... Otvor fórum »
13. 5. 2012 23:53
26
Pesnička, ktorú neviete dostať z hlavy,,?
Počúvate ju stále dokola a zakaždým vás uchváti rovnako ako keď ste ju počuli prvýkrát. Tak pre mňa je to momentálne táto: http://www. youtube. com/watch?v=nNsZVO6Yy0k& ob=av2e A čo vy? Inšpirujte ma, nech nepočúvam stále... Otvor fórum »
13. 5. 2012 23:32
49
Ako riešite problémy na PC?
Ako človek, ktorý sa cíti ako neplatený IT support, ktorého to začína po rokoch dožierať, sa vás chcem opýtať, aký typ človeka ste. Príklad uvediem podľa toho, čo sa stalo v okruhu mojich kamarátov,... Otvor fórum »
13. 5. 2012 23:26Anglictina, biologia- Katolicka Univerzita, RK
chodi niekto na KU, anglictina alebo bio alebo oboje? mam nejake nezodpovedane otazky ohladom kreditov a predmetov :) Otvor fórum »
13. 5. 2012 23:15
60
Aké hry hrávate?
Ja hľadám nejakú fajn hru, niečo na štýl mmorpg Aion, Perfect World alebo LOL, čo hráte teraz vy? :) Otvor fórum »
13. 5. 2012 22:38
15
Máte radi Rološa?
jasné, Rološ je kamoš##jasné, Rološ je Jethro Tull##len, ak ma vezme na raňajky##mám rád, ako ladne skáče na trampolíne##mám rád Miloša##mám rád Mikloša##mám rád lamy Otvor fórum »
13. 5. 2012 22:37
28
Chalani
Chalani/muzi.. Dnes mi jedenkamarat napisal - myslis ze by som chodil s tebou von keby si sa mi nepacila? Naozaj ste tak povrchni? :) dufam ze nie ... ! Druhou vecou ktora by ma zaujimala. Zblizila som sa s... Otvor fórum »
13. 5. 2012 22:13