Diskusie - 4114. stránka fóra
28
Cítim sa strašne osamelo,,,, so help me please??
Mám toho veľa povedať, ale nikdy neviem ako začať. Tak prepáčte za blbý začiatok... Bude to trochu dlhšie, ale možno to stojí za prečítanie a možno si uvedomíte ako je vám dobre. Vlastne nie je... Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:06
14
Angličtina
mám taký problém... chcel by som sa trochu zlepšiť v angličtine a myslím že najlepšia je nato konverzácia alebo priamo pobyt v zahraničí ale nemám v okolí nikoho z anglicka alebo USA alebo inej anglicky hovoriacej krajiny a mám... Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:05
6
PIN KOD
Ako zistiť PIN telefonu, keď ho niekto nevie a nemôže nájsť tú kartičku s PUK kodom... čo s tým? Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:03
14
Práca na doma
Sorry za ďalšie forum ale neviem si pomôcť. Chcela by som sa spýtať, aké máte vy skúsenosti s tzv. "prácou na doma". Ja som to osobne ešte nevyskúšala. Ako som čítala väčšinou sa jedná o... Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:01
13
Porovnanie tichto znaciek mobilov
Ahojte, chcem sa opytat, ktorý mobil je ako lepsi ....Totiz, rozhodujem sa medzi Nokiou N8 a Sony Ericssonom Xperia :-)) Dakujem za odpovede vopred :-) blbé komentare si odpustite :-P :D Otvor fórum »
2. 6. 2012 17:42
13
Z USB v PS3 sa da ulozit hudba do PS3 z USB? =)
ahojte neviete ci sa da ze vlozila som USB do PS3a prehravam si vnom hudbu no a ja si ju chcem aj ulozi do PS3 z USBčka dá sa to nejak aby som tam nemusela furt strkat USB dakujem za... Otvor fórum »
2. 6. 2012 17:24
13
Dáždniky
Neviete náhodou kde by som mohla kúpiť nejaký veselší dáždnik ( také živšie farby ) ? ( najlepšie skladací ) Asi som slepá ale nikde neviem nejaký krajší, lepší, kvalitnejší nájsť :) Môžu byť samozrejme aj internetové odkazy .... Otvor fórum »
2. 6. 2012 17:03
20
Ako poslať balíček?
Zdravím. Chcem poslať balíček poštou, no ešte som ho neodosielala. Potrebujem ten postup. Prídem na poštu , a a oni miu dajú bloček kde mám vyplniť adresu .. Oni balík odvážia či čo? :D... Otvor fórum »
2. 6. 2012 17:01
18
Nejaka zena na sexy dopisovanie alebo aj nieco viac?
Chce si nejaka dopisovat a nezavazne flirotvat na sexualnu notu? Otvor fórum »
2. 6. 2012 16:45
47
Čakáte teraz na niečo?
vec čo ste si kúpli, výsledok tehotenského testu, na večeru... ? Otvor fórum »
2. 6. 2012 16:38
5
B4 remover??
Použila už niektorá z vás B4 remover? Vlasy si farbím už roky a chcela by som sa vrátiť späť k svojej prirodzenej farbe. Posledný rok je to červená, predtým hnedá a blond. :( Myslíte, že to... Otvor fórum »
2. 6. 2012 14:35
1
No
Predávam bycigel, len problém je v tom, že nefungujú brzdy. Ale je to vykompenzované tyčou, ktorú v rýchlosti strčíte do kolesa. Cena dohodou, kto má záujem ? ... Otvor fórum »
2. 6. 2012 14:23
39
Poradite mi?
Ahojte.. chcela som sa obratit na niekoho s prosbou o pomoc a nasla som toto forum. Dala som sa dokopy s niekym, s kym sme si naozaj sadli. Spoznali sme sa cez internet, prekvapivo to vyslo...... Otvor fórum »
2. 6. 2012 14:01
31
Čo na obed
Milý moji kamaráti. Stále mi tu robíte chúťky s fotkami rôznych chutne vyzerajúcich jedál, teda predpokladám, že kuchyňa vám nie je cudzia. Ja, síce som človek čo nevarí, som sa sľúbila, že variť... Otvor fórum »
2. 6. 2012 13:51
5
Piercing v jazyku - dlžka tyčky
ahojte, rozmyšlam nad piercom do jazyka. Viete mi niekto poradit kto ma piercing v jazyku, že aká je najidealnejšia dlžka týčky v cm, keď je jazyk už odpuchnutý, tak aby nebola ta tyčka dlhá ako... Otvor fórum »
2. 6. 2012 13:42