Diskusie - 3631. stránka fóra
6
Problem s cikanim
Vzdy ked chcem cikat tak sa mi zapcha zila a cikam cez pazuchy alebo cez prisa, popripade ustami. Je to neprijemne, hlavne v autobuse, ked som cikal ustami na pana farara. Potom som sa musel kajat 3 dni a 3... Otvor fórum »
9. 10. 2012 12:29
9
Domáce oplátky
prosíím o pomoc :) objednali sme si stroj na pečenie oplátok..teraz to skúšame doma..viem že nebudú hneď ako tie kúpne .. ja sa len chcem spýtať..mám platňu..kde mám na ňu rozliať cesto..lebo ho nalejem do stredu tak sa mi urobí... Otvor fórum »
9. 10. 2012 11:50
20
Romanticky film
Ahojte prosím vás neviete nejaky dobry romanticky film ? a hlavne kde by sa dal na nete rychlo stiahnut alebo pozriet online čo tuším už nejde. Otvor fórum »
9. 10. 2012 09:58
30
Budget
Akú hotovosť pri sebe nosíte bežne? Mám na mysli nejakú núdzovú, ktorú máte vždy pri sebe "keby niečo". Otvor fórum »
9. 10. 2012 09:27
18
Potrebujem poradiť,,,,
Ahojte mam taký problém, ze sa mi páči jeden chalan... ono je to tak, ze sme pred 3 rokmi chodili a potom som to musela ukončiť koly rodinným problemom ale ide tu o to, že pred par... Otvor fórum »
9. 10. 2012 08:32
11
Viete mi poradiť nejaký dobrý mobil?
Po dlhšom čase čase uvažujem o kúpe nového mobilu a neviem si presne vybrať ktorý. Zatiaľ ma najviac zaujal Samsung galaxy ace 2 - je dobrý? Som začiatočník so smartfonmi a prakticky nie moc náročný užívatel - takže klasika... Otvor fórum »
9. 10. 2012 00:02
13
Cviky
Neviete o nejakých zaručených a overených cvikoch ktoré mi rýclo pomôžu si spevniť a vyformovať postavu a zhodiť nejaké to kilečko na vyše ? Otvor fórum »
8. 10. 2012 22:04Odcudzujete často?
zvyknem odcudzovať z času na čas##zvyknem odsudzovať sem tam##ak práve neodcudzujem, spím, alebo bdiem.. ale nepijem##nikdy neodcudzujem, jedine, že by som odcudzoval/a##odcudzenie ako také nepovažujem za hodné mojej pozornosti##milujem odcudzovanie! ešte Otvor fórum »
8. 10. 2012 21:50
2
Uz vas niekedy odcudzili?
ano, uz som bol odcudzeny, aj to bolo postupene kompetentnym organom trestnopravneho oddelenia a nastastie som sa nasiel/nasla##ano, uz som bol odcudzeny, aj to bolo postupene kompetentnym organom trestnopravneho oddelenia, ale uz som sa, ... Otvor fórum »
8. 10. 2012 21:36
30
Gymnáziá a psychológia.
Nemali by byť na gymnáziách aj predmety ako psychológia? veď to patrí pod humanitné vedy, nie? Z čoho mám maturovať ak chcem ísť na psychológiu? Kde na slovensku je taká výška? A my na gyme máme také vo 4.... Otvor fórum »
8. 10. 2012 21:32
10
Roznos letakov
asi to tu uz bolo (ak ano tak sa ospravedlnujem) ale mate nejake skusenosti v Ziline s roznosom novin, letakov alebo tak? .. Inu brigadu si nemozem v mojom veku este dovolit a uz niekolko tyzdnov vyvolavam do Kauflandu,... Otvor fórum »
8. 10. 2012 21:25
29
Astrálne cestovanie
skúšal tu už niekto astrálne cestovanie??? alebo ak chcete po ang. je to OOBE- out of body experience. Otvor fórum »
8. 10. 2012 21:14
29
Holenie dole
baby holite sa tam dole?... a vy chalani mate radcej ked sa vasa baba oholi alebo ste radcej za prirodzenú? Otvor fórum »
8. 10. 2012 21:13
20
Keď povieš o niekom, že je namyslený, tak
- mu závidíš.
- fakt si myslíš, že je namyslený. (HAHA, DIE, DIE CRUCIFIED TONIGHT.))
- chceš, aby ho ostatní odcudzovali, prípadne to roznášali ďalej.
Ďalšie možnosti »
8. 10. 2012 21:11- fakt si myslíš, že je namyslený. (HAHA, DIE, DIE CRUCIFIED TONIGHT.))
- chceš, aby ho ostatní odcudzovali, prípadne to roznášali ďalej.
Ďalšie možnosti »
13
Stužková
Dievčata , keby vas chalan s ktorym ste pred nendavnom začali chodit a nepoznali jeho kamaratov ani rodinu pozval na stužkovu šli by ste? Otvor fórum »
8. 10. 2012 21:10
12
Ideme sa porozprávať?
Nudím sa, prepáčte že vás otravujem xD .. ale kto je pre každú srandu tak jak ja tak mi sem napíšte napr. vaše najväčšie trapasy a podobne :D Otvor fórum »
8. 10. 2012 21:10
23
3. svetová vojna Turecko-Sýria
- Bude a všetci pomrieme
- Turecko so Sýriou sa uzmieria
- Bude ale my sa do nej nezapojíme
Ďalšie možnosti »
8. 10. 2012 21:05- Turecko so Sýriou sa uzmieria
- Bude ale my sa do nej nezapojíme
Ďalšie možnosti »