Diskusie - 3303. stránka fóra
8
Filmy z povinného čítania
V poslednom čase ma začala baviť práve literatúra, ktorú sme mali na strednej povinnú, či už je to Dostojevskij, Tolstoj, Remarque, Poe, Shiller, Goethe a spol... a rada by som si k niektorým... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:19
33
Ako si vyberáte partnerku?
Ahojte chalani, chcela by som Vas poprosit o pomoc s vyskumom, kedze mi chybaju chlapci, tak by mi velmi pomohlo, ak by ste si nasli cas... dam tu aj vysledky, kde sa najdete podla kodu,... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:14
42
Ako zlepšiť listenning
Mám problém, že keď počúvam anglický text, pesničky, pozerám filmy a podobne, tak rozumiem asi každému piatemu slovu. Filmy pozerám v angličtine s titulkami (poväčšine so slovenskými, s anglickými iba občas), ale bez... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:02
5
Stroj na jazyky
Čítali ste túto e- knihu? Čo si o nej myslíte? Pomohla vám? 22, 50 eur sa mi na takúto knihu zdá dosť veľa, ale ak by to stálo za to... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:01
12
Ako jej dokázať?
Ako jej dokázať, že ja som jej neublížil? Ľudia sú svine, to viem už dávno. Tí pozerajú len na to ako tomu druhému uškodiť než aby mu pomohli. Otvor fórum »
6. 1. 2013 19:54
24
Videli ste niekto film "V moci zla"??
Včera v noci bežal film na markíze hneď po Twilighte. Volal sa "V moci zla"... Taký celkom psycho ale inak sa mi zdal krátky ale nakoniec som skonštatovala, že je celkom fajn. Ak ste... Otvor fórum »
6. 1. 2013 19:44
12
Ipad
Ahojte, chcem sa spýtať tich ktori sa tomu rozumia, že ked som na tablete Apple IPad 3 stále nonstop cez den a iba tak ho hocikedy iba zablokujem a tak fungujem cely den že ho vypinam iba na... Otvor fórum »
6. 1. 2013 19:37
12
Tajné správy
píše tajné správy a mne nenapíše a nenapíše resp. neodpíše. čo s tým? kedy mi hodlá odpustiť? Otvor fórum »
6. 1. 2013 19:30Longboard
Skusil sa niekto učit vozit na totmto divnom skateboarde ? Aky je vhodny pre začiatočnikov ? .. Nejake rady ako začat alebo tak ?. popripade niekto z Košic čo to vie keby sa mi ozval bola by som povdačna :D Otvor fórum »
6. 1. 2013 19:28
51
Felácia
Baví vás to, alebo to robíte pre to, že to robí dobre partnerovi? Otvor fórum »
6. 1. 2013 18:42
51
Fajčíte ? ( cigarety)
6. 1. 2013 17:55
22
Antikoncepcia
ahojte chcem sa spytat že v podstate som premyslala že by som začala uzivat antikoncepsiu . ale dosť sa bojím toho , že budem mat dost zle vedlajsie ucinky. ide o to , že sme mali... Otvor fórum »
6. 1. 2013 17:33
15
Prác na doma?
Ahojte, máte niekto skúsenosti so serióznou prácou na doma? Som študentka na VŠ a takouto formou, by som si chcela privyrobiť. Otvor fórum »
6. 1. 2013 17:28
8
Akadémia umení v BB
Chce ísť resp. študuje niekto na Akadémií umení v BB? ; ) Otvor fórum »
6. 1. 2013 17:16
40
Vysokoškolský život v skratke. Čo je na ňom najlepšie a naopak najhoršie?
Čo si o tom myslíte, hlavné vysokoškoláci ? Ste spokojní so všetkým ? Otvor fórum »
6. 1. 2013 16:57
9
Aký obchodný reťazec by ste si vybrali?
Aký obchodný reťazec by ste si vybrali na brigádovanie - dokladanie tovaru a pod. Mám skoro 16, tak už je čas začať si vyberať :D . Ďakujem :) Otvor fórum »
6. 1. 2013 16:52- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.