Diskusie - 3299. stránka fóra
3
UPOL lekarska fakulta
Študejete, poznate niekoho kto studuje alebo hlasi sa na Lekarsku fakultu do Olomouca? Ake boli prijimacky, aka je pravdepodobnost prijatia? Pocula som reci, ze tam netreba systematiku zivocichov? Co je na... Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:48
34
Chlapi! :)
Čo Vás vzrušuje v posteli? Aký bol váš najlepší sex a v čom bol výnimočný? Čo je to na čo si potrpíte a čím vás partnerka dokáže zaujať tak aby ste si povedali, tak táto bola najlepšia? :) Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:34
27
Nemám kamarátov
Dobrý deň, chcem sa vám zdoveriť s jedným problémom, či mi neviete poradiť. Ide o to, že nemám kamarátky ani kamarátov. Neviem, ako si ich nájsť, pretože... Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:28
15
Čo si myslíte o anketách, ktoré sa pýtajú naváš názor o určitých birdzákoch?
páčia sa mi - osvieženie oproti tým bežným##lezú mi na nervy##je mi to jedno##aké ankety? Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:11
68
Máme automaticky vymazávať všetky fóra, ktoré kladú otázku, čo si myslíte o konkrétnom používateľovi?
- áno, nemali by tu byť také diskusie o konkrétnych používateľoch
- áno, ale len v prípade ak sú úražlivé
- nie, nemažte
Ďalšie možnosti »
6. 1. 2013 23:42- áno, ale len v prípade ak sú úražlivé
- nie, nemažte
Ďalšie možnosti »
4
Nazov filmu
neviem to popisat presne takze len tak okrajovo: stary chlap myslim umelec bol posadnuty jednym diecatom zacal zabijat ludi a robit z nich umelecke dielo a pouzival nato skalpel Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:42
21
čo si myslite o birdzakovi romam103
kto to je ?##nemam ho rad##v poho chalan##fejk##si mysli o sebe vela##myslim si ze je naj ##zboznujem ho ! je taky mudry Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:40
24
Jako sa vola ta pesnička?
http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=UWb5Qc-fBvk 4:22 prosííím Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:24
8
Študuje tu niekto psychológiu v Trnave? ; )
Potrebovala by som poradiť ohľadom prijímačok, poinformovať sa ako to tam chodí ; ) či je lepšia trnavská či Cyrila a Metoda a tak ; ) Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:19
18
Co màm robit vonku
teraz je zima, sankovat a podobne veci manebavia. Aj ked ideme vonku je tam haluz ale pp pol hodine sa niekto unavy a ide domov. viete poradit? Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:09
11
38
Kaderníctvo - Farského, BA
Prosím vás, kde blízko ulice farského nájdem kaderníctvo? :D Nie som tu dlho a potreboval by som sa dať ostrihať ale o okolí viem tak prd :D. Diky. . Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:52
8
Pomozte mi s nazvom filmu
dej bol asi takýto - male deti hrali vadi/nevadi a chalan s babou mali ist do komory a tam robit zle veci :D .. no ten chalan sa vzpieral a nechcel to a ta baba ho prekliala kliatbou ze ked... Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:41
94
Dokáže sa chalan zmeniť?
Prosím pomôžete mi .. zaľúbula som sa do jedneho kamoša on ma chce tiež , ale keď on je taký kade chodi tam každu babu bali a hneď sa s ňou líže a to... Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:32
23
Ako sa zmeniť a byť lepším človekom?
Fakt ja by som sa chcel zmeniť a byť normálny chalan, mať normálne radosti aj starosti, ale všetci ma nenávidia už len za to že som, tak potom jasné že mi prasknú nervy a robím zlé veci,... Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:13
31
Tehotenstvo bez sexu
Dá sa otehotnieť bez sexu keď je dievča ešte panna ? Žeby sa spermia dáko dostala do pochvy aj napriek tomu že je ešte nepretrhnutá panenská blana ? Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:04
153
Nepobozkaná, nechcená,,.
Mám už 17, a nikdy, nikdy som s nikým nechodila, ani sa nebozkávala a dokonca som ani nebola nikdy s nejakým chalanom na rande ani vonku. Už na to veľmi štve, ešte tak pred dvomi rokmi... Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:02- 1 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 2 Na Birdzi ste najčastejšie
- 3 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 4 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- 5 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 6 Mam odist z BIRDZU ?
- 1 Bez koho by bol Birdz krajsie miesto ?
- 2 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 3 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
- 4 Je Onlyfans pre hetéru emocionálna drina?
- 5 citite ucinky konsolidacie?
- 6 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 7 Na Birdzi ste najčastejšie
- 8 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 9 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- 10 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?